Ne radi se o nikakvoj reklami, samo informaciji. Nalazi se pet pjesama sa albuma i sesta samo sto nije stigla.
Poslusajte na stranici http://www.anarhija.com
naravno ako vas interesuje i recite svoje misljenje
Edo Maajka - No Sikiriki album - poslusajte
Moderator: _BataZiv_0809
-
sk
- elektropotrosac
#2 hm
jos jedan poklonik ovog naseg uspjesnog biznismena iz inostranstva.
-
sk
#3 poklonik?
heh.. da. Zelim covjeku pomoci. Pomogao bi i tebi i bilo kome .. to ti se zove merhamet.. a moja licna stvar je sto ga gotivim.. to ne namecem nikom...
- elektropotrosac
#4 ...
nije da trazim pomoc od tebe nego hocu da ti kazem u cemu je stvar ... naime i ja bih trebao izdati album ali treba finasijer da finansira prvi tiraz CD-ova. songovi su tu ... elektronska muzika. smjer dance, techno, elektropop ... imas li kakvu ideju sta bi se tu moglo preduzeti?
-
sk
mozda ti nije poznato ali nije ni edu niko na pocetku gotivio. Mislilo se da je njegova muzika cisto nabrajanje... Uvalio se u kredit do usiju da bi kupio neke beatove i izdao taj prvi album.. covjek i dan danas svake sedmice pravi po dva tri koncerta kako bi odplatio te silne dugove. Nije toliko uspjesan, zivi kao podstanar i dan danas.. ali bori se..
reci kako mislis da ti mogu pomoci za tvoj album? vjeruj da hocu. Stranica? Hosting? domain? reklama? ako si stvarno zainteresovan da se probijes.. ja sam na tvojoj strani u svakom slucaju.. i tvoj "poklonik"... jebo Hakalu
reci kako mislis da ti mogu pomoci za tvoj album? vjeruj da hocu. Stranica? Hosting? domain? reklama? ako si stvarno zainteresovan da se probijes.. ja sam na tvojoj strani u svakom slucaju.. i tvoj "poklonik"... jebo Hakalu
- elektropotrosac
#6 hajde da probamo
treba mi hosting koji dozvoljava mp3 fajlove a web stranica je vec gotova. stranica je vec bila na netu ali su je izbrisali zato sto je imala (moje) mp3 fajlove a webspace je bio besplatan. tako da sad lezi na mom hard disku i ceka bolje dane.
ali trebao bi da prvo cujes neke moje songove. ako si zainteresovan javi se jednostavno na moju adresu [email protected] da mozemo raspraviti detalje.
ali trebao bi da prvo cujes neke moje songove. ako si zainteresovan javi se jednostavno na moju adresu [email protected] da mozemo raspraviti detalje.