Probam kasnije napisati nesto sazeto o njemu ovdje, ukoliko nadjem vremena. Al sve u svemu, bitno mi je da i on ima svoju temu kada vec imaju i ostali.

Moderators: Tomahawk11, Charuga
cyprus wrote:Moj trenutno najdraži reprezentativac.
Mnogi mu i dalje traže mane, samo zato što su ga pljuvali dok ga je Pape zvao iz druge turske lige, Germanija se spominjala (#cvrle), pa je sad malo nezgodno lizat vlastita govna... Al nek traže, njihovo pravo... Za to vrijeme Edin buši...
mega_mashcine wrote:pa eto ako mu se svidja Istanbul i ako mu se ne ide iz Turske, nije Basaksehir jedini klub u Istanbulu, ima ih koji ce igrati Ligu prvaka, pa sto da ne Besiktas ili Fenerbahce. Klepi jos bolju lovu, i plus ligu prvaka igra.
Mozes biti fer pa priznati da su ga mnogi i prije nego sto ga je Susic pozvao predlagali pa da su ga Papetovi bojovnici pljuvali kao odron igraca kako bi opravdali njegovo nepozivanje. Znam da sam ga ja rano (ne medu prvima) poceo spominjati zbog nedostatka desnog krila i brzine u nasoj sredini (haman da je tada Maletic dobijao pozive umjesto Visce al mozda sam sad i pobrkao nesto) sta sam se sve naslusao zbog toga.Logovan wrote:cyprus wrote:Moj trenutno najdraži reprezentativac.
Mnogi mu i dalje traže mane, samo zato što su ga pljuvali dok ga je Pape zvao iz druge turske lige, Germanija se spominjala (#cvrle), pa je sad malo nezgodno lizat vlastita govna... Al nek traže, njihovo pravo... Za to vrijeme Edin buši...Kako je samo povukao priču oko Germanije za Višču. Mene bi bilo stid.