Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#901 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Ma mislim mi bezveze kukamo standardno ko kvocke.

Ja i dalje mislim i znam da je Dzeko bolji i korisniji igrac od Balotellija. Ne vjerujem ni da Mancini razmislja drukcije. Nek svi pomalo daju golove i nek ekipa pobjedjuje, to je ono sto je trenutno bitnije, i za ekipu, i za Dzeku, a onda i za nas. Bitno je da ulete u CL i ako moze ikako osvoje EL ili FA kup. Dzeko ce biti preferiran u odnosu na Balu protiv velikih. Ja sam u to uvjeren.

Jedino sto bi volio da do kraja sezone da bar 3 gola u EPL i naravno jos koji u ostalim takmicenjima. To je to. Mislim da je Dzeko dokazan igrac koji ce i u 30-im godinama biti jedan od najcjenjenih igraca u Evropi i pozeljan kod svakog trenera. Jednostavno takav mu je gard, takav mu je kvalitet i takvo mu je htijenje.
Na nama je samo da sjedimo i uzivamo.....naravno pod uslovom da igra :x
shalla

#902 Re: Edin Džeko...

Post by shalla »

Šta vam je ba ljudi, pa jeste li vi svjesni koliko je engleska zahtjevnija liga od svih drugih? Edin nije ni odradio zimske pripreme kako treba i sad očekujete da svaku tekmu igra 90 minuta? Jel vam sinoćnji podatak da je Sir Alex poslije 160 tekmi prvi put izveo isti tim 2x zaredom išta govori???

Eno i Chamakh je izjavio da je sam tražio od Wengera da odmori 2-3 tekme jer nije više fizički mogao da izdrži, morao se čovjek malo rekuperirati...
and

#903 Re: Edin Džeko...

Post by and »

Edin H. wrote:
jutarnji wrote:Svakako mi je dosadio ovaj avatar :x
Sto ne stavis Manchinija :D

Ne valja ovo nikako, fino odigrase bez Dzeke, Baloteli dao sjajan gol, dzaba se iznervirah :roll:

Ipak puno se se novaca izvalili, nadam se da je jos u igri, ali ne vjerujem da ce poceti protiv Wigana.
dobro bi bilo da ga odmori i protiv vigana i sačuva za ove malo jače tekme.
Arma-Sarma

#904 Re: Edin Džeko...

Post by Arma-Sarma »

Manijak ne može biti svak´

Image
doboj

#905 Re: Edin Džeko...

Post by doboj »

Bolero, 80-tih;
'Sjecanja na tebe ne umiru u snu ,plasim se svakog sna ,jer znam da nisi tu.'
Language

#906 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

dopade mi se komentar komentatora kad rece cuva "teveza i dzeka, manćini cuva za ogled protiv dinamo kijeva" :mrgreen: :mrgreen: :run:
1mala

#907 Re: Edin Džeko...

Post by 1mala »

Samo da se zahvalim za linkove :-D ...gledala,i nervirala se....nista bez dzekija :angry:
jeza u ledja

#908 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Language wrote:dopade mi se komentar komentatora kad rece cuva "teveza i dzeka, manćini cuva za ogled protiv dinamo kijeva" :mrgreen: :mrgreen: :run:
Sta ti je tu cudno?
Language

#909 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

nistra drago mi sto ga cuva....pravo
todd_smith

#910 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

jeza u ledja wrote:Ma mislim mi bezveze kukamo standardno ko kvocke.

Ja i dalje mislim i znam da je Dzeko bolji i korisniji igrac od Balotellija. Ne vjerujem ni da Mancini razmislja drukcije. Nek svi pomalo daju golove i nek ekipa pobjedjuje, to je ono sto je trenutno bitnije, i za ekipu, i za Dzeku, a onda i za nas. Bitno je da ulete u CL i ako moze ikako osvoje EL ili FA kup. Dzeko ce biti preferiran u odnosu na Balu protiv velikih. Ja sam u to uvjeren.

Jedino sto bi volio da do kraja sezone da bar 3 gola u EPL i naravno jos koji u ostalim takmicenjima. To je to. Mislim da je Dzeko dokazan igrac koji ce i u 30-im godinama biti jedan od najcjenjenih igraca u Evropi i pozeljan kod svakog trenera. Jednostavno takav mu je gard, takav mu je kvalitet i takvo mu je htijenje.
Na nama je samo da sjedimo i uzivamo.....naravno pod uslovom da igra :x
jedini razlog za to je njegovo djetinjasto ponasanje...sto se tice ostalog Balotelli je bolji tj brzi/jaci/agresivniji u napadu
Language

#911 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

ja ne contam sta si ti htio reci.....mislim da je samo bezobrazniji
todd_smith

#912 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

Language wrote:ja ne contam sta si ti htio reci.....mislim da je samo bezobrazniji
bezobrazan jeste...ali i bolji je igrac, pogotovo za samo 20godisnjaka
Language

#913 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

ja opet mislim da je edin dzeko bolji 8-)
todd_smith

#914 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

tvoje misljenje, nisam ovdje da se raspravljam :mrgreen:
Šibicar

#915 Re: Edin Džeko...

Post by Šibicar »

todd_smith wrote:
Language wrote:ja ne contam sta si ti htio reci.....mislim da je samo bezobrazniji
Ništa onda,treba i Džeko slijedeći put kad ga Manćini izbaci šutnuti kantu za smeće nogom,granati rukama,psovati i ljutito otići u svlačionicu,jer izgleda da je to Manćinijev pencilin i Baloteli mu je sad opcija broj 1,i ne smije više početi tekmu bez njega. :-) Znaš kad bi Baloteli zaigrao više kod Fergusona da se onako ponašao prilikom izlaska sa terena....NIKAD...ali Manćini je miš pa je sve to progutao i prešutio ko najveći pićić....jebo ti takav autoritet....
Language

#916 Re: Edin Džeko...

Post by Language »

bas tako zato je i tevez lagano otisao ne sto mu se nije ostajalo u man.utd.......a veci autoritet ima braco u vrbanjusi...
and

#917 Re: Edin Džeko...

Post by and »

todd_smith wrote:
negdje je to dokazao?bio najbolji strijelac?treba on još pure jesti da bi se mogao sa džekom porediti.
zasad ima interesantne frizurice i kapice,a kao igrač se treba dokazati
jeza u ledja

#918 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

todd_smith wrote:jedini razlog za to je njegovo djetinjasto ponasanje...sto se tice ostalog Balotelli je bolji tj brzi/jaci/agresivniji u napadu
Ne mogu se ne sloziti da je Balotelli i brzi i jaci i agresivniji u napadu trenutno (ovo zadnje definitivno jer dobija zuti u skoro svakoj utakmici). Sto se tice brzine, ne ocekujem da Dzeko bude nesto ekstra brz, uostalom kao sto si i sam rekao, Balo ima samo 20 godina. Sto se tice jacine, mislim da je Dzeko mnogo jak igrac i da se to mozda trenutno ne vidi jer nije navikao na agresivnost engleskih branica.

No Dzeko je taj koji zabija i desnom i lijevom i glavom i na odbice i iz daljine i volejom i driblingom i iz kontri, i Dzeko je taj koji u prosjeku daje gol u svakoj drugoj utakmici i Dzeko je taj koji je dva puta za redom bio medju 2 najbolja strijelca u Njemackoj, te najbolji strijelac u Ceskoj.

I nije samo do "djetinjastog ponasanja" vec i do nedostatka timske igre kod Balotellija, sto znaci gubljenja lopti koje je trebao dodati ili propadanja prilika zbog njegovog driblanja. To nije odlika dobrog, vec loseg igraca.
Dialer

#919 Re: Edin Džeko...

Post by Dialer »

Ako cemo gledat tu timsku igru, nekako sam stekao dojam da Balo najvise dodaje Dzeki :D
rufas

#920 Re: Edin Džeko...

Post by rufas »

Nesto mi sve govori da bi Dzeko mogao proci kao Zlatan u barSceloni.
Pocni, udji,izadji,sjedi...
I treneri vole kopirati druge,malo uspjesnije trenere.
A sve je pocelo od Fergusona, i njegove zvake :zoka:
Jack Be Nimble

#921 Re: Edin Džeko...

Post by Jack Be Nimble »

rufas wrote:Nesto mi sve govori da bi Dzeko mogao proci kao Zlatan u barSceloni.
Pa i da prolazi ko Ibra, nista lose u tome. Ibra zavrsio u Milanu :). Meni licno Dzekin uspjeh nista ne znaci, ne patim ako ne dadne gol. Samo ne bi volio da lose prodje u ManC pa da zavrsi u Shaktaru ili Rubinu.
rufas

#922 Re: Edin Džeko...

Post by rufas »

Jack Be Nimble wrote:
rufas wrote:Nesto mi sve govori da bi Dzeko mogao proci kao Zlatan u barSceloni.
Pa i da prolazi ko Ibra, nista lose u tome. Ibra zavrsio u Milanu :). Meni licno Dzekin uspjeh nista ne znaci, ne patim ako ne dadne gol. Samo ne bi volio da lose prodje u ManC pa da zavrsi u Shaktaru ili Rubinu.
Jes to,Milan :thumbup:
Ali krivo mi sto im tim igra bolje kada ga trener zamijeni,a kada igra,lopta slabo ide prema njemu.
Zao mi ga,bez obzira sto zivi bolje i imucnije od mene.
Uz njega sam i ja imucan,skuckam nekoliko piva,i malo suhovine i uzivam u njegovoj igri.
Pa kakva god da je,bilo da zabije ili ne meni dobro.
U stvari i bolje ponekad da ne zabije,duze mi traje sijelo :lol:
Neko vece kada je zabio na pocetku dva gola,ja vec bio u minusu(pitam zenu gdje su mi pive) :lol:
Kaze ona,pa popio si jebo te dzeko :lol:
Dijamantu,ne zuri nigdje,ako udje,udje :mrgreen:
quasar

#923 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Hajd sve, ali sto ga svi selite iz Englesku u Italiju kod zabara koji igraju najveci antifudbal na svijetu, poslije Grka?

Sto niko ne kaze, ako nije City za njega, bio bi pravo dobar u Spursima, ili Arsenalu, Liverpoolu, Chelsea...
Nije Premiership Bundesliga. Nema te nigdje ako nemas dvije prve postave. Polomice ti se igraci do pola sezone. Negdje sam ranije postavio statistiku igraca City-a. Poslije Teveza, Edin je najkorisniji u odnosu na minute provedene na terenu. Englezi to vide, Mancini to vidi, samo ovdje jos neki sumnjaju. Nije uopste u pitanju jel Dzeko dobar za Premiership, nego je samo pitanje da li je City - tj. Mancini pravi izbor za Dzeku?
rufas

#924 Re: Edin Džeko...

Post by rufas »

quasar wrote:Hajd sve, ali sto ga svi selite iz Englesku u Italiju kod zabara koji igraju najveci antifudbal na svijetu, poslije Grka?

Sto niko ne kaze, ako nije City za njega, bio bi pravo dobar u Spursima, ili Arsenalu, Liverpoolu, Chelsea...
Nije Premiership Bundesliga. Nema te nigdje ako nemas dvije prve postave. Polomice ti se igraci do pola sezone. Negdje sam ranije postavio statistiku igraca City-a. Poslije Teveza, Edin je najkorisniji u odnosu na minute provedene na terenu. Englezi to vide, Mancini to vidi, samo ovdje jos neki sumnjaju. Nije uopste u pitanju jel Dzeko dobar za Premiership, nego je samo pitanje da li je City - tj. Mancini pravi izbor za Dzeku?
Vidi to sve mancini,ali isto tako vidi i svog BALUtelija,kojeg je trenirao u interu,i doveo ga prije dzeke.
Dzeku je doveo da pronalazi krivca za lose partije njegove ekipe.
Barem je tako izgledalo do sada.
Nije engleska za bosance.
Da je tako,i Ganic bi se duze zadrzo :mrgreen:
quasar

#925 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Jest, dao 27 mil funti da ima krivca. :lol:
Post Reply