Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6726 Re: Edin Džeko...
Džeko je sada bolji i spremniji igrač, ali ne možeš računati Wolfsburg gdje je sve bilo podređeno njemu i gdje je igrao protiv poprilično loših obrana u Bundesligi, sa Cityem gdje jedan od mnogih i gdje igra protiv mnogo boljih obrana
-
betametazon
#6727 Re: Edin Džeko...
sta reci, koju poruku poslati...missko wrote:Prepoznaje li iko ljudi ovoga Edina? Ja ga sa ovim sadasnjim ne mogu porediti.
http://www.youtube.com/watch?v=Gcz58-igl3w
-
Kindzadza
#6728 Re: Edin Džeko...
Juce je bas mocan bio...
Pokazao je svetu i "juznoamerikancima" sta znaci, biti centarfor, a pritom razigravati sebicne saigrace (plejeve).
Pokazao je svetu i "juznoamerikancima" sta znaci, biti centarfor, a pritom razigravati sebicne saigrace (plejeve).
-
Mobile_Disco
#6729 Re: Edin Džeko...
Ovde je igrao u ekipi koja je par godina igrala dobar fudbal, bez nekih velikih zvijezda i zvijezdica, bilo je puno vise dodavanja, i sve su lopte isle na njega, jos ako dodas da ga je Miske mogao naci zmireci, onda ti je sve jasno. Sada u city.u igra tako da dokaze onom zabaru da je dovoljno dobar da vazda bude u prvih 11, i vraca se nazad i igra vise za ekipu, umjesto da bude obrnuto, cuj on Silvi i Toureu asistent, dva igraca sredine, to dovoljno govori sve.missko wrote:Prepoznaje li iko ljudi ovoga Edina? Ja ga sa ovim sadasnjim ne mogu porediti.
http://www.youtube.com/watch?v=Gcz58-igl3w
- BHF_Manijak
#6730 Re: Edin Džeko...
Engleske odbrane i njemacke se ne mogu porediti, koliko ja god volio Svabe to je tako, kod Engleza ima pancere, u Njemackoj hajmo reci solidne odbrane, gdje je najkrupniji igrac odbrane van Buyten! Pokusava on ovakve prodore i u Cityu ali ne moze brate, to u engleskoj rijetko kad prolazi!
-
missko
#6731 Re: Edin Džeko...
Nije samo sada, on to pokazuje i previse i precesto. Ne moze biti zadovoljan ovom ulogom i mora se nesto mijenjati, on mi u ovakvom Cityu lici na Ibru u Barci gdje je i on lafo kao probao da bude dio tima ali nije islo jer centarfor je sretan samo kad zabija a ne samo asistira i otvara prostor Mesiju. Idi Edine u Juve ako te traze i budi sretan i budi centarfor.Kindzadza wrote:Juce je bas mocan bio...
-
sumirprimus
#6732 Re: Edin Džeko...
ja stvarno mislim da djeko treba malo na treningu,il negdje na prakingu presrest onog malog cundajza i zveknut ga nako slucajno u prolazu koji put...nako malo zarad autoriteta...
- Comrad
#6733 Re: Edin Džeko...
Pa ko je onda po misljenju ovih 'objektivaca' igrac utakmice protiv Bayerna?
Je li to Silva? Koji je dao gol i osim toga nista vise nije uradio, trckarao okolo, gubio lopte, niti jednog centarsuta nemat. Za gol kapa dole, ako zbog njega treba da bude motm ok onda.
Aguero? Promasio 2 ajmo rec 90% sanse za gol. Potez utakmice 'nabij-loptu-trci-do-reklama-u-gol-aut'.
Nasri? Kad se silva i aguero izdriblaju, ovaj dolazi na red.
itd.
Ne kazem ni da je Dzeko nesto perfektno odigrao, ali vala nisu ni ostali nesto bajno igrali.
p.s. I najvise me nervira kad im krene napad, sve fino tece igra, od noge do noge i onda dodje do ove trojice silovatelja i uzas. Uniste akciju u sekundi. Ne mozes gledat kolko je mucno. I ajd od 870 driblinga prodje jedan, al kakva korist kad izgube milion lopti.
Je li to Silva? Koji je dao gol i osim toga nista vise nije uradio, trckarao okolo, gubio lopte, niti jednog centarsuta nemat. Za gol kapa dole, ako zbog njega treba da bude motm ok onda.
Aguero? Promasio 2 ajmo rec 90% sanse za gol. Potez utakmice 'nabij-loptu-trci-do-reklama-u-gol-aut'.
Nasri? Kad se silva i aguero izdriblaju, ovaj dolazi na red.
itd.
Ne kazem ni da je Dzeko nesto perfektno odigrao, ali vala nisu ni ostali nesto bajno igrali.
p.s. I najvise me nervira kad im krene napad, sve fino tece igra, od noge do noge i onda dodje do ove trojice silovatelja i uzas. Uniste akciju u sekundi. Ne mozes gledat kolko je mucno. I ajd od 870 driblinga prodje jedan, al kakva korist kad izgube milion lopti.
- Jack Be Nimble
#6734 Re: Edin Džeko...
Takvom igrom su za sada dali 48 golova, a gol razlika 35Comrad wrote:
United 18
Tott 13
Chelsea 14
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6735 Re: Edin Džeko...
veze nemaju, jeldeJack Be Nimble wrote:Takvom igrom su za sada dali 48 golova, a gol razlika 35Comrad wrote:
United 18
Tott 13
Chelsea 14
Kaže onaj blećak Lehman neki dan - City igra dosadno, uspava protivnika i onda na sreću zabije
i tako valjda 48 puta
Samo zbog ovoga, samo zbog neracionalne mržnje prema njima i glupostima koje se valjaju, bih pravo volio da ih sve ponize i osvoje prvenstvo
- Comrad
#6736 Re: Edin Džeko...
Ma ne kazem da nisu jaki ko nato, ali mogla im je ta razlika bit 65. Jer sa onakvom igrom oni haraju po pl, sad zamisli da igraju kako treba. Njihova je sreca pa imaju 20 igraca od kojih svaki moze odlucit utakmicu, na klupi im sjede igraci kakve 80% timova tamo nema u prvoj postavi.Jack Be Nimble wrote:Takvom igrom su za sada dali 48 golova, a gol razlika 35Comrad wrote:
United 18
Tott 13
Chelsea 14
I ne zaboravi da su u lp ispali iz ne bas teske grupe. Na stranu neiskustvo, ovo, ono. Ko eto Napoli ima iskustva. U grupi sa prosjecnim viljarealom, i 'straaaasno' jakim Napolijem i Bayernom su morali proci, ko god sta pricao.
I ovdje pricamo o dugorocnim stazama. Vidjeli smo i Tevez da je zabio bruku golova prosle sezone i sta bi, nista. Samo timski mogu postic ono sto zele.
-
LFC the kings
#6737 Re: Edin Džeko...
Džeko je fantastičan igrač, u njega više ne treba sumnjati
Najavljujući sutrašnji (ponedjeljak) premierligaški derbi između nogometaša Chelseaja i Manchester Cityja na Stamford Bridgeu, legendarni stoper "bluesa" Franck Leboeuf pohvalio je i Edina Džeku.
Edin Džeko
Edin Džeko
"Džeko je fantastičan igrač. Pokazao je to definitivno ranije ove sezone kada je Tottenhamu postigao četiri pogotka. Ta je utakmica nagovijestila njegove stvarne mogućnosti", rekao je nekadašnji francuski reprezentativac nastavivši:
"Čuo sam ranije da Edina uspoređuju s Markom Vidukom. Sada mi je jasno zašto. Svojom impresivnom visinom Džeko sjajno zadržava loptu, što je odlično za Sergija Agüera. Sjajno se Džeko također kreće. Premda nije zabio gol od početka novembra, u njega više ne treba sumnjati".
''u njega vise ne treba sumnjati''
ova je recenica 100% tacna

Najavljujući sutrašnji (ponedjeljak) premierligaški derbi između nogometaša Chelseaja i Manchester Cityja na Stamford Bridgeu, legendarni stoper "bluesa" Franck Leboeuf pohvalio je i Edina Džeku.
Edin Džeko
Edin Džeko
"Džeko je fantastičan igrač. Pokazao je to definitivno ranije ove sezone kada je Tottenhamu postigao četiri pogotka. Ta je utakmica nagovijestila njegove stvarne mogućnosti", rekao je nekadašnji francuski reprezentativac nastavivši:
"Čuo sam ranije da Edina uspoređuju s Markom Vidukom. Sada mi je jasno zašto. Svojom impresivnom visinom Džeko sjajno zadržava loptu, što je odlično za Sergija Agüera. Sjajno se Džeko također kreće. Premda nije zabio gol od početka novembra, u njega više ne treba sumnjati".
ova je recenica 100% tacna
-
ortega
#6738 Re: Edin Džeko...
kud ga sa onim vidukom upporedi boze boze...
-
missko
#6739 Re: Edin Džeko...
Nasao sam intervju al nisam nigdje to gdje spominje DzeksonaLFC the kings wrote:Džeko je fantastičan igrač, u njega više ne treba sumnjati
Edin Džeko
Edin Džeko
ova je recenica 100% tacna![]()
http://www.youtube.com/watch?v=A7EYqtmU ... e=youtu.be
. IMal neko taj dio?
- horion_bosona
#6740 Re: Edin Džeko...
Edin nje dao gola od one utakmice protiv QPR-a jos prije baraza... koliko je to utakmica?
svejedno se ne moze reci da je upao u krizu forme, prilicno solidne partije je pruzio u tom razdoblju... jedino u Napulju je bio, ajd da ne kazem los, ali to mu je najslabija utakmica...
steta sto nije zabio u Ligi sampiona, odigrao je 5 od 6 utakmica i to kao starter, a u Wolsfburgu je imao 4/6...
svejedno se ne moze reci da je upao u krizu forme, prilicno solidne partije je pruzio u tom razdoblju... jedino u Napulju je bio, ajd da ne kazem los, ali to mu je najslabija utakmica...
steta sto nije zabio u Ligi sampiona, odigrao je 5 od 6 utakmica i to kao starter, a u Wolsfburgu je imao 4/6...
-
ortega
#6741 Re: Edin Džeko...
rekao sam ja vama cim dodje igrat za repku, treba mu par tekmi da se vrati golovima u sitiju, a da ne bi reprezentacije, kako ih je redao do sada bi ih bilo bar jedno 15
- Comrad
#6742 Re: Edin Džeko...
Eh mahire li mahire...ti i tvoji ćevapi...
vid' sta uradi sad...

vid' sta uradi sad...
-
Eborg
#6743 Re: Edin Džeko...
Glede toga, dan prije utakmice sa Portugalom u Zenici ekipica Muslimović-Misimović-Mahir se šetka po Sarajevu. Nije kriv teren nego Mahir! 
- Gandalf
#6744 Re: Edin Džeko...
ko je ba taj više mahir svega vamEborg wrote:Glede toga, dan prije utakmice sa Portugalom u Zenici ekipica Muslimović-Misimović-Mahir se šetka po Sarajevu. Nije kriv teren nego Mahir!
-
Baudelaire
#6745 Re: Edin Džeko...
Mahir nutricionista, kako ne znaš ? 
-
Richard Peti
- Gandalf
#6747 Re: Edin Džeko...
ne znam jbg, nisam previše obtrać'o pažnju na tračeve oko reprezentacije, a vidim taj neki mahir plaho bitan lik.Baudelaire wrote:Mahir nutricionista, kako ne znaš ?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#6748 Re: Edin Džeko...
DJ Mahir Beathouse... Nekad solo umjetnik, danas član Merlinovog benda. Na bini neko svira, neko pjeva, a Mahir skače.
- burekodsira
#6749 Re: Edin Džeko...
u strucnim krugovima ga zovu i mesarEntropio wrote:DJ Mahir Beathouse... Nekad solo umjetnik, danas član Merlinovog benda. Na bini neko svira, neko pjeva, a Mahir skače.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#6750 Re: Edin Džeko...
Naravno.burekodsira wrote:u strucnim krugovima ga zovu i mesarEntropio wrote:DJ Mahir Beathouse... Nekad solo umjetnik, danas član Merlinovog benda. Na bini neko svira, neko pjeva, a Mahir skače.