Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#6376 Re: Edin Džeko...

Post by burek_in_space »

Acheron, vrlo blizu si trajnog bana sa svih mogucih ip adresa sa kojih postash. Samo nastavi tako. :sax:
horion_bosona

#6377 Re: Edin Džeko...

Post by horion_bosona »

uh bio sam zaustio da mu opsujem glumicu :mrgreen: kod onog prodora, sreca Silva kilav...

indijanac je sad Dzeki otvorio put ka startnih 11...
vinnie_jones

#6378 Re: Edin Džeko...

Post by vinnie_jones »

minutaža k'o u NBA :-)
haj' bar će ga zabit' čeveras :mrgreen:
todd_smith

#6379 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

ccc Silve debila :roll: Dzeko :thumbup:
horion_bosona

#6380 Re: Edin Džeko...

Post by horion_bosona »

evo Mancini izjavi nakon tekme, da ovo nista ne mijenja status Balotellija jer po njemu ono nije bilo za iskljucenja... :roll:

k'o da ga je rodio pa mu titra...

nije lako Dzeki... daleko je California... :mrgreen:
LSD

#6381 Re: Edin Džeko...

Post by LSD »

horion_bosona wrote:evo Mancini izjavi nakon tekme, da ovo nista ne mijenja status Balotellija jer po njemu ono nije bilo za iskljucenja... :roll:

k'o da ga je rodio pa mu titra...

nije lako Dzeki... daleko je California... :mrgreen:
Tacno je mu titra k'o da ga je rodio, ali ono fakat nije bilo za kartona...Škrtel je odglumio vrhunski i bacio se ko pokošen.

Džeko sa onim sprintom po lijevoj strani i pasom za Silvu pokazao klasu :thumbup:
horion_bosona

#6382 Re: Edin Džeko...

Post by horion_bosona »

slazem se da nije bilo za drugog zutog, al' reputacija ga *ebe :D

jednostavno momak je pravi sivonja, ima jedan i treba se klonuti takvih situacija...
LSD

#6383 Re: Edin Džeko...

Post by LSD »

horion_bosona wrote:slazem se da nije bilo za drugog zutog, al' reputacija ga *ebe :D

jednostavno momak je pravi sivonja, ima jedan i treba se klonuti takvih situacija...
:thumbup: slažem se sve....da je poglup Balo - to svakako stoji....dobiti bezveze dva žuta za 10 minuta je van svake pameti, ali mogao mu je sudija ono progledati kroz prste.
JohnnyS.

#6384 Re: Edin Džeko...

Post by JohnnyS. »

todd_smith wrote:

ccc Silve debila :roll: Dzeko :thumbup:
steta sto se nije vratio na dupli pas da ga zabije, kad ovaj levat ne zna.
Edin H.

#6385 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Ma u biti nebitno hoce li igrati li ne (a hoce). Ionako nemamo kompetitivnih utakmica da septembra.

Imao je sanse u Francuskoj iskoristio je samo jednu, nedovoljno.

Nijedan prodor na ovom nivou nije napravio u dvije utakmice protiv Portugala, sad igrao ne igrao, davao ili ne golove, sta me briga.
Jedino onako pogledati eto da ubije kadkada dosadu.

Ovo vazi i za nase ostale igrace naravno.
jeza u ledja

#6386 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Ma jest malo prestrogo ovaj crveni, pogotovo s obzirom i na prvi zuti koji isto tako nije bas bogzna sta. Da su bili odvojeni zuti nikad ne bi ni komentarisali. Ali dobro, ne moze se reci da nije zasluzeno, zuti je zuti, pa makar bio drugi zuti.
Zgec Lezda

#6387 Re: Edin Džeko...

Post by Zgec Lezda »

Odlican potez Edina, steta sto Silva nije bolji bio u situaciji. Neki kazu da je Dzeko spor ali on ima brzine. Englezi imaju dvije rijeci: speed i quickness. Dzeko ima dosta "speed", samo sto mu fali "quickness", to jest mali brzi pokreti. Da je tu bolji bio bi mozda najbolji napadac na svijetu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6388 Re: Edin Džeko...

Post by Chmoljo »

Zgec Lezda wrote:Odlican potez Edina, steta sto Silva nije bolji bio u situaciji. Neki kazu da je Dzeko spor ali on ima brzine. Englezi imaju dvije rijeci: speed i quickness. Dzeko ima dosta "speed", samo sto mu fali "quickness", to jest mali brzi pokreti. Da je tu bolji bio bi mozda najbolji napadac na svijetu.
ima brzinu, ali nema eksplozivnost :) tako si nekako mislio?
Korisničkoime

#6389 Re: Edin Džeko...

Post by Korisničkoime »

Mancini ili "the piiić" :-D je otkrio Balu doveo ga u Inter, Balo je nekad za vrijeme Mourinha imao bajnu ideju da upravi kluba pojasni u čemu trener pravi greške i kako bi ispravna taktika trebala da izgleda tu mu je bila noga eh blentavi Mancini ga doveo odmah u City. Teveza su mu drugi doveli ali ovog mutana je sam sebi doveo kao svog mezimca i takav status će imati dok je Mancini tu. Lik zna da igra i to pravo dobro ali džabe ti to sve kad ne zna ništa korisno s tim započeti.
Baudelaire

#6390 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

Korisničkoime wrote:Mancini ili "the piiić" :-D je otkrio Balu doveo ga u Inter, Balo je nekad za vrijeme Mourinha imao bajnu ideju da upravi kluba pojasni u čemu trener pravi greške i kako bi ispravna taktika trebala da izgleda tu mu je bila noga eh blentavi Mancini ga doveo odmah u City. Teveza su mu drugi doveli ali ovog mutana je sam sebi doveo kao svog mezimca i takav status će imati dok je Mancini tu. Lik zna da igra i to pravo dobro ali džabe ti to sve kad ne zna ništa korisno s tim započeti.
Ja stvarno od Balotellija nisam vidio ništa što bi me navelo da pomislim da je on bolji igrač od Džeke. Toliki manjak inteligencije ima, da to ne bi uspio nadoknaditi, taman i da je talentovan ko Messi.
Jeff Bingham

#6391 Re: Edin Džeko...

Post by Jeff Bingham »

a po cemu bogati (na terenu) ti vidis njegov "manjak inteligencije", izuzimajuci ono zajebavanje u prijateljskoj utakmici?
jeza u ledja

#6392 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Jeff Bingham wrote:a po cemu bogati (na terenu) ti vidis njegov "manjak inteligencije", izuzimajuci ono zajebavanje u prijateljskoj utakmici?
Pa valjda samim time sto dobija ovolike kartone, cesto poprilicno naivno.
Baudelaire

#6393 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

Jeff Bingham wrote:a po cemu bogati (na terenu) ti vidis njegov "manjak inteligencije", izuzimajuci ono zajebavanje u prijateljskoj utakmici?
Pogledaj samo kakve faulove prave i kakve golove pokušava dati. Šuta iz okreta sa 60 metara. To normalan čovjek sebi ne može dozvoliti.
Šibicar

#6394 Re: Edin Džeko...

Post by Šibicar »

Baudelaire wrote:
Pogledaj samo kakve faulove prave i kakve golove pokušava dati. Šuta iz okreta sa 60 metara. To normalan čovjek sebi ne može dozvoliti.
:mrgreen:
Jeff Bingham

#6395 Re: Edin Džeko...

Post by Jeff Bingham »

dobro, ima toga, mada je to vise do neozbiljnosti.

dzeko je meni, naravno, nemjerljivo vise puta drazi, ali igracki su tu negdje. u nekim stvarima je bolji jedan, u drugima drugi. balotelli ima za prednost sto je mladji, a dzeko sto je iskusniji. balotelli ima bolji sut, nogom, dzeko glavom... itd.
dugi

#6396 Re: Edin Džeko...

Post by dugi »

Jeff Bingham wrote:dobro, ima toga, mada je to vise do neozbiljnosti.

dzeko je meni, naravno, nemjerljivo vise puta drazi, ali igracki su tu negdje. u nekim stvarima je bolji jedan, u drugima drugi. balotelli ima za prednost sto je mladji, a dzeko sto je iskusniji. balotelli ima bolji sut, nogom, dzeko glavom... itd.
Ma Dzekson igra i lijevom i desnom nogom isto, ima puno bolji pregled igre, zna dati dobar zadnji pas i bolji je tehnicar nekako je smireniji.
Onaj sivonja mozda ima jaci sut desnom nogom i ima dosta snage, ali ja nisam nesto vidio da zna driblati, uglavnom puca na prvu i jbg mora se priznati da ima srece u zadnje vrijeme nadje sa na pravom mjestu i dao je dosta golova ala Inzaghi :D
LSD

#6397 Re: Edin Džeko...

Post by LSD »

Korisničkoime wrote:Mancini ili "the piiić" :-D je otkrio Balu doveo ga u Inter, Balo je nekad za vrijeme Mourinha imao bajnu ideju da upravi kluba pojasni u čemu trener pravi greške i kako bi ispravna taktika trebala da izgleda tu mu je bila noga eh blentavi Mancini ga doveo odmah u City. Teveza su mu drugi doveli ali ovog mutana je sam sebi doveo kao svog mezimca i takav status će imati dok je Mancini tu. Lik zna da igra i to pravo dobro ali džabe ti to sve kad ne zna ništa korisno s tim započeti.
:lol: :lol: :lol: Balo je megacar, sviju mi...vece budaletine svijet fudbala odavno nije vidio :D :-) i mora biti jedan takav, da barem novine imaju o cemu pisati.
Jeff Bingham

#6398 Re: Edin Džeko...

Post by Jeff Bingham »

dugi wrote:
Jeff Bingham wrote:dobro, ima toga, mada je to vise do neozbiljnosti.

Ma Dzekson igra i lijevom i desnom nogom isto, ima puno bolji pregled igre, zna dati dobar zadnji pas i bolji je tehnicar nekako je smireniji.
Onaj sivonja mozda ima jaci sut desnom nogom i ima dosta snage, ali ja nisam nesto vidio da zna driblati, uglavnom puca na prvu i jbg mora se priznati da ima srece u zadnje vrijeme nadje sa na pravom mjestu i dao je dosta golova ala Inzaghi :D
a dzeko nije? :D

sreca ima jako malo veze s takvim golovima. to se zove "biti u pravo vrijeme na pravom mjestu" :) inzaghi je u tome majstor, a i dzeko ima puno bolji osjecaj za to po meni, od balotellija :)
missko

#6399 Re: Edin Džeko...

Post by missko »

Ja sanjam opciju da Dzekson ode u Arsenal u zamjenu za Van Persija. Bio bi prva zvijezda tima 100% a to nama treba, u Cityu je jedan od 22.
jeza u ledja

#6400 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

U dresu Citija moze osvojiti sve. U dresu Arsenala tesko.
Post Reply