A gdje su golovi protiv Grčke
Hocu golove protiv Grčke, kad je najpotrebnije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne treba zaboraviti s kim djeko igra u romi i kakve lopte tamo dobija. Sta on dobija u repki nista i kad ga lopta slucajno trefi on se iznenadi i ne odreaguje kako treba. Ne moze se to porediti. Mi imamo slab vezni red iako pjanica imamo on je u repki nevidljiv.LSD wrote:Najbolji strijelac Italije, najbolji strijelac EL, bori se sa Messijem za Zlatnu kopačku, ma nema, gori hala, covjek ubi na sve strane.
A gdje su golovi protiv Grčkesunce ti kalajisano...gdje su golovi u dva najvažnija meča kvalifikacija (protiv Grčke), odgovorite ovom napaćenom narodu....jbm li ti golove protiv Crotonea, Đenove, Sasuola, Viljareala, koga to sad zanima nabijanje statistike
Hocu golove protiv Grčke, kad je najpotrebnije![]()
Pa da moze se reci. Ali realno gledati pjanica u romi/juventusu i u reprezentaciji ko da gledas dva razlicita igraca. Pametnom dosta. On treba biti kreator igre a u repki ga ne primjecujes. Dok je miske bio jos je neke organizacije i bilo. Kako je on sam ostao na sredini postali smo topovsko meso. Pa nece ga hajrovic izvlaciti.leškarenje wrote:Istu pricu primjenis na Pjanica,nema ni on ovdje s kim igrati ....dok u Juvetu imajel tako ?
Pa jel zabio dva Grcima kada je imao ko da mu da loptuLSD wrote:Najbolji strijelac Italije, najbolji strijelac EL, bori se sa Messijem za Zlatnu kopačku, ma nema, gori hala, covjek ubi na sve strane.
A gdje su golovi protiv Grčkesunce ti kalajisano...gdje su golovi u dva najvažnija meča kvalifikacija (protiv Grčke), odgovorite ovom napaćenom narodu....jbm li ti golove protiv Crotonea, Đenove, Sasuola, Viljareala, koga to sad zanima nabijanje statistike
Ma znam bolan, vidio sam i sam sinoc igru citavog tima....odron na putu.hrasno38 wrote:Pa jel zabio dva Grcima kada je imao ko da mu da loptuLSD wrote:Najbolji strijelac Italije, najbolji strijelac EL, bori se sa Messijem za Zlatnu kopačku, ma nema, gori hala, covjek ubi na sve strane.
Sta treba da uzme loptu na nasoj polovini predibla kompletnu odbranu Grcke i useta se u gol.....kako mislis da ga postigne??? Jedina kvalitetna lopta je bila ona kada je sam sebi izgradio poziciju za sut. Pjanic u Juventusu iz kornera suigrace pogadja u obrvu a u reprezentaciji ne moze da pogodi peterac.....mada je Pjanic sinoc imao par maestralnih poteza koje je usro Visca.
Nije samo sa medijimaleškarenje wrote:Ovo kapiten opet na VI sa medijima,valjda bi on kao vodja trebao dati neku izjavu,nešto....
Zasto su bojkotovali i zasto 17 minuta?Edin H. wrote:Nije samo sa medijimaleškarenje wrote:Ovo kapiten opet na VI sa medijima,valjda bi on kao vodja trebao dati neku izjavu,nešto....![]()
Zar nisi primjetio da je BHF okrenuo ledje i bojkotovao prvih sedamnaest minuta utakmice, a na kraju niko od igraca nije pozdravio navijace, tj. pardon pozdravili su Grci svoje, pa jedan od njihovih navijaca fasova maru od obezbjedjenja.
Ibisevica volim, ali jbg realno odavno nije odigrao dobru tekmu. Ali isto tako treba priznati da on nije igrac koji bi mogao izvrsiti ovo sto mu je Mesa zadao. Tako da je tu malo i do Mese.LSD wrote: Ma znam bolan, vidio sam i sam sinoc igru citavog tima....odron na putu.
Džeko je nešto pokušavao, imao par opasnih šuteva...a Vedo je bio najgori na terenu, sve što je uradio - uradio je pogrešno![]()
Litvanija je bila prije 3 godine, dokad ce trajati taj kreditdaj ba Meša malo miksaj sa Hodžom ili Bajićem, može i Kodro...šta ih podcijenjuješ koji q...yebo više one ofirne izlizane formacije koje svi procitaju
Ne znam zasto bi Dzeko sad igdje isao. Na zalasku karijere, najbolji strijelac Italije...ima dobar ugovor, fino mu u Rimu, standardan i sad treba da mijenja sredinu...pa nije njemu 25 godina jbg.
Pa Spaletti ih je i drzao koliko toliko u konkurenciji s Juventusom, saces vidjet raspada kad je otisao.Tomahawk11 wrote:Roma uz adekvatna pojacanja moze biti konkurentna Juventusu za titulu.
Otisao kloc Spaletti, bice to svakako ozbiljnija ekipa.
Odlazak bilo gdje znaci novo dokazivanje, nema potrebe za tim.
Ovdje je potvrdio svoju poziciju prvog napadaca, red bi bio i da sta osvoji sa Romom
Spaletti je dobar bio za ono sto su ostvarili. Ali, on nije pobjednik. On ne osvaja trofeje.samog_sira wrote:Pa Spaletti ih je i drzao koliko toliko u konkurenciji s Juventusom, saces vidjet raspada kad je otisao.Tomahawk11 wrote:Roma uz adekvatna pojacanja moze biti konkurentna Juventusu za titulu.
Ovdje je potvrdio svoju poziciju prvog napadaca, red bi bio i da sta osvoji sa Romom
Ode im i golman, Salah, Rudiger, vjerovatno jos igraca...
Dabogda da zavrse medju prva 4 naredne sezone, jedino dobro je sto su u LP.
Ja bi Dzeksona volio vidjeti u Dortmundu, mislim da bi tamo ubijao, al to su samo zelje.
Čuj u Romi da nesto osvojiTomahawk11 wrote:Roma uz adekvatna pojacanja moze biti konkurentna Juventusu za titulu.
Pa nije mogao kad luzer vodi ekipuleškarenje wrote: Čuj u Romi da nesto osvoji
Spalleti je jako dobar trener, nije da on ne osvaja trofeje nego Roma ne osvaja trofejeTomahawk11 wrote:Spaletti je dobar bio za ono sto su ostvarili. Ali, on nije pobjednik. On ne osvaja trofeje.samog_sira wrote:Pa Spaletti ih je i drzao koliko toliko u konkurenciji s Juventusom, saces vidjet raspada kad je otisao.Tomahawk11 wrote:Roma uz adekvatna pojacanja moze biti konkurentna Juventusu za titulu.
Ode im i golman, Salah, Rudiger, vjerovatno jos igraca...
Dabogda da zavrse medju prva 4 naredne sezone, jedino dobro je sto su u LP.
Ja bi Dzeksona volio vidjeti u Dortmundu, mislim da bi tamo ubijao, al to su samo zelje.
Mislim da su vece sansu ovom novom mladom perspektivnom treneru. Osim toga, dosao je u klub i onaj sportski direktor iz Seville koji ima prilicno dobar CV.
Golman je svakako bio posudba, Salaha ako prodaju dobro ce zaraditi, valjda nekog i dovedu, tj. moraju ako zele nesto bolje.
Rudiger je neizvjesno, izgleda da je svima skup, mogao bi na kraju ostati.
Dortmund bi bio put u nepoznato. Doveli su mu starog jarana Balu, dosao novi trener, tamo je trenutno raspad sistema.
Sjeti se sta je bilo kad je dosao u City, a tek dosao i Mancini. U ovim godinama, mislim da to Edinu ne treba.
Tu su negdje, mislim klub i trener kad su trofeji u pitanju.samog_sira wrote: Spalleti je jako dobar trener, nije da on ne osvaja trofeje nego Roma ne osvaja trofeje
Po meni Roma nije imala sastav ni za 2 mjesta, to sto su uspjeli bit 2 je do trenera. Naredne sezone ide totalni povratak timova iz Milana, Napoli svakako ima bolju ekipu, Juventus je suvisno i spominjati. Lazio je tu negdje s njima. Ovaj trener je dobro radio u sassoulu, al njemu je cilj bio opstanak i vodio je ekipu bez pritiska vidjet cemo kako ce se snaci u klubu gdje se ocekuje dosa vise. Nek mu je sa srecom, al trebat ce se oni bas fino pojacati ako misle biti konkuretni, pogotovo ako se dogode najavljeni odlasci. Ja bi zbog Dzeke volio da osvoji sve, al s Romom i kup je dabogda.
Neće ni sad moći, da ne znam ko da ih vodi.Tomahawk11 wrote:Pa nije mogao kad luzer vodi ekipuleškarenje wrote: Čuj u Romi da nesto osvoji
Zbog radi?!Logovan wrote:Neće ni sad moći, da ne znam ko da ih vodi.Tomahawk11 wrote:Pa nije mogao kad luzer vodi ekipuleškarenje wrote: Čuj u Romi da nesto osvoji