Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

#41651 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

Najbolji strijelac Italije, najbolji strijelac EL, bori se sa Messijem za Zlatnu kopačku, ma nema, gori hala, covjek ubi na sve strane.

A gdje su golovi protiv Grčke :? sunce ti kalajisano...gdje su golovi u dva najvažnija meča kvalifikacija (protiv Grčke), odgovorite ovom napaćenom narodu....jbm li ti golove protiv Crotonea, Đenove, Sasuola, Viljareala, koga to sad zanima nabijanje statistike

Hocu golove protiv Grčke, kad je najpotrebnije :!: :angry:
Troll_Happens

#41652 Re: Edin Džeko

Post by Troll_Happens »

LSD wrote:Najbolji strijelac Italije, najbolji strijelac EL, bori se sa Messijem za Zlatnu kopačku, ma nema, gori hala, covjek ubi na sve strane.

A gdje su golovi protiv Grčke :? sunce ti kalajisano...gdje su golovi u dva najvažnija meča kvalifikacija (protiv Grčke), odgovorite ovom napaćenom narodu....jbm li ti golove protiv Crotonea, Đenove, Sasuola, Viljareala, koga to sad zanima nabijanje statistike

Ne treba zaboraviti s kim djeko igra u romi i kakve lopte tamo dobija. Sta on dobija u repki nista i kad ga lopta slucajno trefi on se iznenadi i ne odreaguje kako treba. Ne moze se to porediti. Mi imamo slab vezni red iako pjanica imamo on je u repki nevidljiv.
leškarenje

#41653 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Istu pricu primjenis na Pjanica,nema ni on ovdje s kim igrati ....dok u Juvetu ima :skoljka: jel tako ?
Troll_Happens

#41654 Re: Edin Džeko

Post by Troll_Happens »

leškarenje wrote:Istu pricu primjenis na Pjanica,nema ni on ovdje s kim igrati ....dok u Juvetu ima :skoljka: jel tako ?
Pa da moze se reci. Ali realno gledati pjanica u romi/juventusu i u reprezentaciji ko da gledas dva razlicita igraca. Pametnom dosta. On treba biti kreator igre a u repki ga ne primjecujes. Dok je miske bio jos je neke organizacije i bilo. Kako je on sam ostao na sredini postali smo topovsko meso. Pa nece ga hajrovic izvlaciti.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#41655 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

LSD wrote:Najbolji strijelac Italije, najbolji strijelac EL, bori se sa Messijem za Zlatnu kopačku, ma nema, gori hala, covjek ubi na sve strane.

Pa jel zabio dva Grcima kada je imao ko da mu da loptu :izet: Sta treba da uzme loptu na nasoj polovini predibla kompletnu odbranu Grcke i useta se u gol.....kako mislis da ga postigne??? Jedina kvalitetna lopta je bila ona kada je sam sebi izgradio poziciju za sut. Pjanic u Juventusu iz kornera suigrace pogadja u obrvu a u reprezentaciji ne moze da pogodi peterac.....mada je Pjanic sinoc imao par maestralnih poteza koje je usro Visca.
LSD

#41656 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

hrasno38 wrote:

Pa jel zabio dva Grcima kada je imao ko da mu da loptu :izet: Sta treba da uzme loptu na nasoj polovini predibla kompletnu odbranu Grcke i useta se u gol.....kako mislis da ga postigne??? Jedina kvalitetna lopta je bila ona kada je sam sebi izgradio poziciju za sut. Pjanic u Juventusu iz kornera suigrace pogadja u obrvu a u reprezentaciji ne moze da pogodi peterac.....mada je Pjanic sinoc imao par maestralnih poteza koje je usro Visca.
Ma znam bolan, vidio sam i sam sinoc igru citavog tima....odron na putu.
Džeko je nešto pokušavao, imao par opasnih šuteva...a Vedo je bio najgori na terenu, sve što je uradio - uradio je pogrešno :shock:
Litvanija je bila prije 3 godine, dokad ce trajati taj kredit :? daj ba Meša malo miksaj sa Hodžom ili Bajićem, može i Kodro...šta ih podcijenjuješ koji q...yebo više one ofirne izlizane formacije koje svi procitaju
Bosanski_kralj

#41657 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

Nije problem u igračima, problem je u levatu od selektora.
leškarenje

#41658 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Ovo kapiten opet na VI sa medijima,valjda bi on kao vodja trebao dati neku izjavu,nešto....
Edin H.

#41659 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

leškarenje wrote:Ovo kapiten opet na VI sa medijima,valjda bi on kao vodja trebao dati neku izjavu,nešto....
Nije samo sa medijima :D

Zar nisi primjetio da je BHF okrenuo ledje i bojkotovao prvih sedamnaest minuta utakmice, a na kraju niko od igraca nije pozdravio navijace, tj. pardon pozdravili su Grci svoje, pa jedan od njihovih navijaca fasova maru od obezbjedjenja. :-)
Point.

#41660 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Edin H. wrote:
leškarenje wrote:Ovo kapiten opet na VI sa medijima,valjda bi on kao vodja trebao dati neku izjavu,nešto....
Nije samo sa medijima :D

Zar nisi primjetio da je BHF okrenuo ledje i bojkotovao prvih sedamnaest minuta utakmice, a na kraju niko od igraca nije pozdravio navijace, tj. pardon pozdravili su Grci svoje, pa jedan od njihovih navijaca fasova maru od obezbjedjenja. :-)
Zasto su bojkotovali i zasto 17 minuta?
pirmin

#41661 Re: Edin Džeko

Post by pirmin »

Thorgerson

#41662 Re: Edin Džeko

Post by Thorgerson »

LSD wrote: Ma znam bolan, vidio sam i sam sinoc igru citavog tima....odron na putu.
Džeko je nešto pokušavao, imao par opasnih šuteva...a Vedo je bio najgori na terenu, sve što je uradio - uradio je pogrešno :shock:
Litvanija je bila prije 3 godine, dokad ce trajati taj kredit :? daj ba Meša malo miksaj sa Hodžom ili Bajićem, može i Kodro...šta ih podcijenjuješ koji q...yebo više one ofirne izlizane formacije koje svi procitaju
Ibisevica volim, ali jbg realno odavno nije odigrao dobru tekmu. Ali isto tako treba priznati da on nije igrac koji bi mogao izvrsiti ovo sto mu je Mesa zadao. Tako da je tu malo i do Mese.
Thorgerson

#41663 Re: Edin Džeko

Post by Thorgerson »

pirmin wrote:Sanja se povratak u Bundesligu

http://www.sport1.de/transfermarkt/2017 ... 1497190429
Ne znam zasto bi Dzeko sad igdje isao. Na zalasku karijere, najbolji strijelac Italije...ima dobar ugovor, fino mu u Rimu, standardan i sad treba da mijenja sredinu...pa nije njemu 25 godina jbg.
studiorum_tuzlaensis

#41664 Re: Edin Džeko

Post by studiorum_tuzlaensis »

neka ide rodila ga majka... 3.25% :izet: :izet: :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#41665 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

Roma uz adekvatna pojacanja moze biti konkurentna Juventusu za titulu.
Otisao kloc Spaletti, bice to svakako ozbiljnija ekipa.
Odlazak bilo gdje znaci novo dokazivanje, nema potrebe za tim.
Ovdje je potvrdio svoju poziciju prvog napadaca, red bi bio i da sta osvoji sa Romom :)
samog_sira

#41666 Re: Edin Džeko

Post by samog_sira »

Tomahawk11 wrote:Roma uz adekvatna pojacanja moze biti konkurentna Juventusu za titulu.
Ovdje je potvrdio svoju poziciju prvog napadaca, red bi bio i da sta osvoji sa Romom :)
Pa Spaletti ih je i drzao koliko toliko u konkurenciji s Juventusom, saces vidjet raspada kad je otisao.
Ode im i golman, Salah, Rudiger, vjerovatno jos igraca...
Dabogda da zavrse medju prva 4 naredne sezone, jedino dobro je sto su u LP.
Ja bi Dzeksona volio vidjeti u Dortmundu, mislim da bi tamo ubijao, al to su samo zelje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#41667 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

samog_sira wrote:
Tomahawk11 wrote:Roma uz adekvatna pojacanja moze biti konkurentna Juventusu za titulu.
Pa Spaletti ih je i drzao koliko toliko u konkurenciji s Juventusom, saces vidjet raspada kad je otisao.
Ja bi Dzeksona volio vidjeti u Dortmundu, mislim da bi tamo ubijao, al to su samo zelje.
Spaletti je dobar bio za ono sto su ostvarili. Ali, on nije pobjednik. On ne osvaja trofeje.
Mislim da su vece sansu ovom novom mladom perspektivnom treneru. Osim toga, dosao je u klub i onaj sportski direktor iz Seville koji ima prilicno dobar CV.
Golman je svakako bio posudba, Salaha ako prodaju dobro ce zaraditi, valjda nekog i dovedu, tj. moraju ako zele nesto bolje.
Rudiger je neizvjesno, izgleda da je svima skup, mogao bi na kraju ostati.
Dortmund bi bio put u nepoznato. Doveli su mu starog jarana Balu, dosao novi trener, tamo je trenutno raspad sistema.
Sjeti se sta je bilo kad je dosao u City, a tek dosao i Mancini. U ovim godinama, mislim da to Edinu ne treba.
BarbaDue

#41668 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Spominjat će oni Spalettia
leškarenje

#41669 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Čuj u Romi da nesto osvoji :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#41670 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote: Čuj u Romi da nesto osvoji :lol:
Pa nije mogao kad luzer vodi ekipu :)
samog_sira

#41671 Re: Edin Džeko

Post by samog_sira »

Tomahawk11 wrote:
samog_sira wrote:
Spaletti je dobar bio za ono sto su ostvarili. Ali, on nije pobjednik. On ne osvaja trofeje.
Mislim da su vece sansu ovom novom mladom perspektivnom treneru. Osim toga, dosao je u klub i onaj sportski direktor iz Seville koji ima prilicno dobar CV.
Golman je svakako bio posudba, Salaha ako prodaju dobro ce zaraditi, valjda nekog i dovedu, tj. moraju ako zele nesto bolje.
Rudiger je neizvjesno, izgleda da je svima skup, mogao bi na kraju ostati.
Dortmund bi bio put u nepoznato. Doveli su mu starog jarana Balu, dosao novi trener, tamo je trenutno raspad sistema.
Sjeti se sta je bilo kad je dosao u City, a tek dosao i Mancini. U ovim godinama, mislim da to Edinu ne treba.
Spalleti je jako dobar trener, nije da on ne osvaja trofeje nego Roma ne osvaja trofeje :)
Po meni Roma nije imala sastav ni za 2 mjesta, to sto su uspjeli bit 2 je do trenera. Naredne sezone ide totalni povratak timova iz Milana, Napoli svakako ima bolju ekipu, Juventus je suvisno i spominjati. Lazio je tu negdje s njima. Ovaj trener je dobro radio u sassoulu, al njemu je cilj bio opstanak i vodio je ekipu bez pritiska vidjet cemo kako ce se snaci u klubu gdje se ocekuje dosa vise. Nek mu je sa srecom, al trebat ce se oni bas fino pojacati ako misle biti konkuretni, pogotovo ako se dogode najavljeni odlasci. Ja bi zbog Dzeke volio da osvoji sve, al s Romom i kup je dabogda.
Tomahawk11
Globalni moderator

#41672 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

samog_sira wrote: Spalleti je jako dobar trener, nije da on ne osvaja trofeje nego Roma ne osvaja trofeje :)
Po meni Roma nije imala sastav ni za 2 mjesta, to sto su uspjeli bit 2 je do trenera. Naredne sezone ide totalni povratak timova iz Milana, Napoli svakako ima bolju ekipu, Juventus je suvisno i spominjati. Lazio je tu negdje s njima. Ovaj trener je dobro radio u sassoulu, al njemu je cilj bio opstanak i vodio je ekipu bez pritiska vidjet cemo kako ce se snaci u klubu gdje se ocekuje dosa vise. Nek mu je sa srecom, al trebat ce se oni bas fino pojacati ako misle biti konkuretni, pogotovo ako se dogode najavljeni odlasci. Ja bi zbog Dzeke volio da osvoji sve, al s Romom i kup je dabogda.
Tu su negdje, mislim klub i trener kad su trofeji u pitanju.
Tacno, Roma nije mogla biti konkurencija Juventusu za titulu. Trebali su pojacati prije svega zadnju liniju.
Vidjecemo sta nosi nova sezona. Uzece fine pare za Salaha, a mogli bi i za Rudingera. Malo jos dodaju i mogu uzeti fina tri igraca.
Koja, gdje, sta....ima ko o tome da misli.
Logovan

#41673 Re: Edin Džeko

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:
Neće ni sad moći, da ne znam ko da ih vodi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#41674 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:
Tomahawk11 wrote:
Neće ni sad moći, da ne znam ko da ih vodi.
Zbog radi?!
Logovan

#41675 Re: Edin Džeko

Post by Logovan »

Juventus je prejak.
Nije Roma još jaka da osvoji titulu. Ima tu dobrih pojedinaca, ali kao ekipa su slabiji u odnosu na Juve. Još će ih barem 2-3 igrača napustiti, tako da će oslabiti, pa im valja dovlačiti zamjene.
Post Reply