Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hz__semir wrote:sjajna forma Džeke, ali pitanje je dokad će moći držati ovaj kontinuitet.
Ne zato što je on loš, nego zato što ga debili od saigrača (izvini cyprus, ali je tako) ne trpaju loptama. Milner, Aguero, Tevez, sve šatro neki znalci, nijedan mu nije pripremio nijednu šansu. Sva tri gola koja je dao ove sezone, dao je bez asistencije. Golčina Unitedu, gol Swanseu nakon odbice, te ovaj jučerašnji gol kada se sam izborio za loptu.
Dakle, dok god bude sposoban napraviti sam sebi priliku, biće i golova, jer ovi drugi parmaci mu to ne mogu ili neće. I onom primjeru Teveza jučer, kad je pola minute držao loptu i gledao Džeku samog, a nije mu je htio dati, se najbolje vidi da neće, a ne da ne mogu.
Ali eto, valjda ova tri parmaka govore isti jezik, pa se super razumiju, jel' de Mancini?
Pa ne moraju ga trpati, nek trpa on njih... sve dok pobjeđuju Meni je onaj gol jučer bio samo šlag na tortu, i bez njega je Džeko odigrao strašnu all-round utakmicu i bio najbolji na terenu.
Daj Ultima nemoj izvodit, cuj nek on trpa njih, da mozda navijamo ovdje svi kolektivno za City to bi bio prioritet tj da ekipa Citya pobjedjuje, medjutim stvari drugacije stoje...A druga stvar, pa Dzeko je valjda spic igrac i logicno je da oni njega trpaju i pitaju loptama a ne on njih, pa nije vezni igrac ba!
Pa ne igra Džeko za navijače na sa-x forumu, nego za gazde u MCFC... što me nasmija, legendo
Dok tim pobjeđuje i on daje svoj doprinos, nema zime za Edina... svi znamo da je on sposoban davati golove, šta fali da malo kreira i postane kompletniji igrač, ovakvu igru kao jučer nisam nikad vidio kod njega. To što mi neobjektivno pljujemo Silvu, Aguera i ostale ako slučajno ne dodaju loptu Džeki na 50 metara kroz 5 igrača nije baš obrazac na koji razmišlja Mancini
ultima_palabra wrote:
Pa ne igra Džeko za navijače na sa-x forumu, nego za gazde u MCFC... što me nasmija, legendo
Dok tim pobjeđuje i on daje svoj doprinos, nema zime za Edina... svi znamo da je on sposoban davati golove, šta fali da malo kreira i postane kompletniji igrač, ovakvu igru kao jučer nisam nikad vidio kod njega. To što mi neobjektivno pljujemo Silvu, Aguera i ostale ako slučajno ne dodaju loptu Džeki na 50 metara kroz 5 igrača nije baš obrazac na koji razmišlja Mancini
Okreces teze ali eto...Nisam ni reko da igra za sa-x, no govorim da licno nemam nista od toga sto Dzeko kao u ulozi napadaca razigrava a klocevi fulaju dok sa druge strane dobiva lopte na kapaljku, niko ne kaze da treba da mu daju lopte sa 50m kroz pet igraca, ali kad vec ide kontra o covjek sam otvoren, onda je logicno da taj zadnji pas ide njemu u for, za sviju je logicno osim za Silvu, on vidi bolju varijantu na krilu i covjeku udaljenom 20metara od gola....
BHF_Manijak wrote:
Okreces teze ali eto...Nisam ni reko da igra za sa-x, no govorim da licno nemam nista od toga sto Dzeko kao u ulozi napadaca razigrava a klocevi fulaju dok sa druge strane dobiva lopte na kapaljku, niko ne kaze da treba da mu daju lopte sa 50m kroz pet igraca, ali kad vec ide kontra o covjek sam otvoren, onda je logicno da taj zadnji pas ide njemu u for, za sviju je logicno osim za Silvu, on vidi bolju varijantu na krilu i covjeku udaljenom 20metara od gola....
Ako mislimo na istu situaciju, u toj situaciji je Džeko bio u ofsajdu, i ja sam kontao na prvu "pa sto mu ne izdade pacove jedan", al na snimku se fino vidilo
Ma nek Dzeko odigra jos nekoliko ovakvih utakmica moci ce on zazmuriti i prstom birati klub, fakat postaje univerzalac a
ne spic koji ceka na 16m sa nategnutom kopackom.
fosil wrote:Jos malo ce se i Blue Moon, po dernecima kad se popije, poceti pustat.
Hahahah, mogu zamisliti, kad atmosfera dođe do usijanja, i kad samo jedan povede. OOOoooooooooooooooooo Edin Džekooooooooooooooooooo, i onda 20 minuta pjevaj
Moze li se kako "organizovat" da kad bude repka igrala u Zenici i ako Dzeko da go ( aBd ) da mu se pjeva ovo ooo Edin Dzeko oooo ? Imam osjecaj da bi se sjebo kad bi cuo
Koshpa wrote:Moze li se kako "organizovat" da kad bude repka igrala u Zenici i ako Dzeko da go ( aBd ) da mu se pjeva ovo ooo Edin Dzeko oooo ? Imam osjecaj da bi se sjebo kad bi cuo
Forward
Edin Dzeko, Manchester City, WhoScored rating 8.04
The Bosnian’s goal just after half-time proved to be the winner at the Reebok on Sunday. City’s 3-2 win over Bolton propelled them to the top of the table and Dzeko played a crucial part in their victory. He had 2 shots, scoring the 1 goal, and made a fantastic 5 key passes (the same total as Tevez, Silva and Aguero combined), setting up chances aplenty for his City team mates. Dzeko also had 3 successful dribbles and, drifting out wide to create space, and made 2 crosses, both successful. A WhoScored.com rating of 8.04 is indicative of a return to form.
Forward
Edin Dzeko, Manchester City, WhoScored rating 8.04
The Bosnian’s goal just after half-time proved to be the winner at the Reebok on Sunday. City’s 3-2 win over Bolton propelled them to the top of the table and Dzeko played a crucial part in their victory. He had 2 shots, scoring the 1 goal, and made a fantastic 5 key passes (the same total as Tevez, Silva and Aguero combined), setting up chances aplenty for his City team mates. Dzeko also had 3 successful dribbles and, drifting out wide to create space, and made 2 crosses, both successful. A WhoScored.com rating of 8.04 is indicative of a return to form.