Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote:Zajebajite se vi, ali odavno tužniji rasplet prvenstava nije bio po naše igrače. Prije se imalo navijati za neke naše igrače po ligama petice jer će riješiti tekmu / osvojiti titulu. Ovaj put kapak.
Izvini jaro ja navijam za Vedu, Miralema...dobro neće osvojiti titule ali svejedno. Ostali su negdje iza ali opet na oku...
Crvena Tifoza wrote:Naravno da jeste naš, pročitaj komentar opet. Možda sam trebao pisati na temi naši reprezentativci.
Što je to Pjanić u nekoj boljoj poziciji od Edina kad se uzima u obzir ekipa? Uredu igrao je dosta više ali opet sezona bez pehara.
Isto i za Ibiševića. Šesto mjesto u Bundesligi.
Pa eto vidjecemo za Pjanica, spominju se PSG, Juve, Bayern, Chelsea. Ako ne promijeni sredinu, tj ne napusti mrtvu Romu, onda covjek nema nekih vecih ambicija nego trositi vrijeme na druga, treca mjesta i poraze tipa 1-7 u CL od timova gdje bi mogao igrati. Sve je do njega.
Crvena Tifoza wrote:Naravno da jeste naš, pročitaj komentar opet. Možda sam trebao pisati na temi naši reprezentativci.
Što je to Pjanić u nekoj boljoj poziciji od Edina kad se uzima u obzir ekipa? Uredu igrao je dosta više ali opet sezona bez pehara.
Pa eto vidjecemo za Pjanica, spominju se PSG, Juve, Bayern, Chelsea. Ako ne promijeni sredinu, tj ne napusti mrtvu Romu, onda covjek nema nekih vecih ambicija nego trositi vrijeme na druga, treca mjesta i poraze tipa 1-7 u CL od timova gdje bi mogao igrati. Sve je do njega.
Nadam se da će otići i nadam se da će to biti Bayern. Od njega očekivam puno pa čak i da završi u fifinoj ekipi godine.
jedna te ista utakmica, dva reprezentativca nasa u toj utakmici, jedan da gol i asistira, bude jedan od najboljih, a drugi presjedi na klupi. tema od ovog prvog mrtva, niko ni da ga pohvali, tema od ovog drugog sto je na klupi puna novih upisa.
i onda kazu, mi volim nase, zelimo nasim igracima dobro, uzivamo u dobrim njihovim igrama..
Budimo realni i recimo da je Džeko ispucao sve svoje kredite u Romi i da za to sjedi na klupi. Džeko nije pokazao ono zašto je doveden u Romu i logično je da će sjediti na klupi.
Conte najavio da ce prvo dovesti Pjanica. Bilo bi dobro da je u Engleskoj.
Conte najavio da ce prvo dovesti Pjanica. Bilo bi dobro da je u Engleskoj.
Kazu da je i Ancelotti licno zvao Miralema da ga vodi u Minhen. On, ukoliko zeli napredovati u karijeri, mora u ambiciozniji klub od Rome jos ovog ljeta. Kazem, sve je do njega, jer interesanata fakat ne manjka.
Better Man wrote:Budimo realni i recimo da je Džeko ispucao sve svoje kredite u Romi i da za to sjedi na klupi. Džeko nije pokazao ono zašto je doveden u Romu i logično je da će sjediti na klupi.
ima ih i objektivnih ali vala neke je morao pogadjati za pare koje dobija...
inace, slozio bih se sa jednim komentarom ispod videa - ono sto ga krasi jeste osjecaj za igru, krece se, otvara, u svakoj utakimici nadje se u par dobrih sansi...i to je ono sto nas sve frustrira, da je pogadjao cesce fakat bi bio jedan od navecih u evropi ikad, ali...
8 golova i 6 asistencija u ligi.
Koliko igra u zadnje vrijeme, to uopste nije lose.
Ocito ga Spaletti ne vidi u ekipi i to je to. Nema to veze vise sa Edinom, nego sa vizijom trenera.
Tomahawk11 wrote:8 golova i 6 asistencija u ligi.
Ocito ga Spaletti ne vidi u ekipi i to je to. Nema to veze vise sa Edinom, nego sa vizijom trenera.
Roma desetak godina igra bez klasičnog špica i izgleda da je to formacija koja funkcioniše kod njih. Možda se ni bolji špic od Džeke ne bi snašao tamo.
Tomahawk11 wrote:8 golova i 6 asistencija u ligi.
Roma desetak godina igra bez klasičnog špica i izgleda da je to formacija koja funkcioniše kod njih. Možda se ni bolji špic od Džeke ne bi snašao tamo.
Da mi ga je vidjeti u ekipi u kojoj nije kolateralna steta. Nekako uvijek na neki nacin pogresan izbor. Istina, sa Cityem ima zavidne rezultate, ali osim one polusezone kad je sam vukao (ostali napadaci povrijedjeni), uvijek nekako u drugom planu.
I onda dodje u Romu kao zvijezda i onaj kloc dobije otkaz, dodje Spaletti koji bas preferira igru kao sto kazes.
Najbolje u Svabiju se kako vratiti. Auba, razguli, napravi Edinu mjesto