To bi bilo extrastari_rastafari wrote:Mozda ne bi bilo lose da ode kod Bilica ako je istina da vec postoje neke sanse za to... Mozda bi ga Bilic trzno iz letargije.condy wrote:Ja bih volio da Dzeko ode iz Rome...nazad u englesku ili njemačku.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
condy
#36476 Re: Edin Džeko
- BarbaDue
#36477 Re: Edin Džeko
Ima jedna stvar što sam skonto na svojoj koži a i drugi govore "bježi dalje od svog ako je pitanje biznis".stari_rastafari wrote:Mozda ne bi bilo lose da ode kod Bilica ako je istina da vec postoje neke sanse za to... Mozda bi ga Bilic trzno iz letargije.condy wrote:Ja bih volio da Dzeko ode iz Rome...nazad u englesku ili njemačku.
- noiserr
#36478 Re: Edin Džeko
Ne rastura ove sezone. Ali cinjenica je gdje god nas Dijamant ode, on opet daje golove. Moze on i bolje, ali kako god gledas, on daje golove i asistencije. Bice ovo jos bolje.
City onolike pare dade za Bony-ja i na kraju se ispostavilo da on Dzeki nemoze ni pertle vezati. Ocigledno je da City nebi osvojio one titule bez Edina.
Dzekson je svjetska klasa.
Citavu svoju karijeru jos od dana u Zeljeznicaru, on dokazuje da je bolji nego sto to njegovi kriticari misle.
City onolike pare dade za Bony-ja i na kraju se ispostavilo da on Dzeki nemoze ni pertle vezati. Ocigledno je da City nebi osvojio one titule bez Edina.
Citavu svoju karijeru jos od dana u Zeljeznicaru, on dokazuje da je bolji nego sto to njegovi kriticari misle.
- Edin H.
#36479 Re: Edin Džeko
Pelegrini glupanenoiserr wrote:Ne rastura ove sezone. Ali cinjenica je gdje god nas Dijamant ode, on opet daje golove. Moze on i bolje, ali kako god gledas, on daje golove i asistencije. Bice ovo jos bolje.
-
L u c i f e r
#36480 Re: Edin Džeko
Šatro trolaju, a vamo guza radi od zavisti... 
- ganjeta
#36481 Re: Edin Džeko
noiserr wrote:Ne rastura ove sezone. Ali cinjenica je gdje god nas Dijamant ode, on opet daje golove. Moze on i bolje, ali kako god gledas, on daje golove i asistencije. Bice ovo jos bolje.
Majstorski i realno od tebe kao i uvjek.
- plagijator1975
#36482 Re: Edin Džeko
Ti si baš kivan na Pelegrinija što je protjerao Dijamanta iz Engleske, pa sad ne možeš u živo gledati Džekine bravure, već moraš kao i mi ganjati linkove Rominih tekmiEdin H. wrote:Pelegrini glupanenoiserr wrote:Ne rastura ove sezone. Ali cinjenica je gdje god nas Dijamant ode, on opet daje golove. Moze on i bolje, ali kako god gledas, on daje golove i asistencije. Bice ovo jos bolje.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36483 Re: Edin Džeko
"Edin je odigrao izuzetno dobru utakmicu protiv Udinesea. Bilo je primjetno njegovo zalaganje na terenu i to mu se isplatilo na samom početku susreta kada je zabio za naše vodstvo. Definitivno je danas drugi igrač", kazao je italijanski stručnjak. -
baš treba biti strućnjak da vidiš kad neko igra a kad se neko šetka
-
Fudo387
#36484 Re: Edin Džeko
Nije to koje zapazanje vec ti govori kako trebas biti posebna sorta bilmeza pa se skupa s moketom kreveljiti i nasladjivati ako ga ne ide.leškarenje wrote:Koje zapažanje, bravohrasno38 wrote:http://spektakularno.com/da-vam-suze-kr ... podijelio/
I to je Edin Dzeko!!! Ne daj boze da narodne kuhinje i siromasni zavise od @Leska i @Moketa!
- BlueBlood
- mO k3
#36486 Re: Edin Džeko
aha sada smo bilmezi?Fudo387 wrote:Nije to koje zapazanje vec ti govori kako trebas biti posebna sorta bilmeza pa se skupa s moketom kreveljiti i nasladjivati ako ga ne ide.leškarenje wrote:Koje zapažanje, bravohrasno38 wrote:http://spektakularno.com/da-vam-suze-kr ... podijelio/
I to je Edin Dzeko!!! Ne daj boze da narodne kuhinje i siromasni zavise od @Leska i @Moketa!
Znaci svako ko nije vaseg misljenja bolje da se i ne javlja `??
moj fudo
- Point.
#36487 Re: Edin Džeko
Vi nemate misljenje, vi se samo kreveljite i stavljate smajlije. Bitna razlika.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#36488 Re: Edin Džeko
Inace danas je Dijamantu 30-ti rodjendan i zelim mu puno srece, zdravlja i golova!!!
- mO k3
#36489 Re: Edin Džeko
Sretan rodjedan i od menehrasno38 wrote:Inace danas je Dijamantu 30-ti rodjendan i zelim mu puno srece, zdravlja i golova!!!
Samo dijamant je za vijecnost , u njegovom slucaju je cirkon podoban nadimak
- hrasno38
#36490 Re: Edin Džeko
To sto ti radis je vjeruj mi bolesno ali za sve ima lijek i doktor!!!! I da on je Dijamnt dobio nadimak za nastupe u reprezentaciji a ne u Romi i MC-u a u reprezentaciji je jeos uvijek Dijamantcina!!!!mO k3 wrote:Sretan rodjedan i od menehrasno38 wrote:Inace danas je Dijamantu 30-ti rodjendan i zelim mu puno srece, zdravlja i golova!!!
- mO k3
#36491 Re: Edin Džeko
ne radim ja nista ,ali vidi hrasno svaka ti cast
ti si iskreno fan od njega mozda mu i babo mido ... ko ce ga znati
Jedino si se ti sjetio da m u je rodjedan dok ostali ....
- hrasno38
#36492 Re: Edin Džeko
Vidi @Moke niti sam mu babo, niti sam rod, niti sam mu prijatelj....JEDNO VELIKO NISTA SAM EDINU DZEKI!!! Ali nisam izrod koji ce omalovazavati uspjeh bilo kojeg naseg covjeka a pogotovo mega uspjehe ljudi koji su sve stegli svojim radom i znojem. Radi takvih kao sto si ti ova zemlja nema niti ce ikada imati perspektivu jer zavist je najjebeniji kancer koji izjeda svako drustvo.mO k3 wrote:ne radim ja nista ,ali vidi hrasno svaka ti castti si iskreno fan od njega mozda mu i babo mido ... ko ce ga znati
-
incognito071
#36493 Re: Edin Džeko
Kako poslije svog ovog vremena jos uvijek dozvolis da te ovakvi kao ovaj moke iznerviraju?hrasno38 wrote:To sto ti radis je vjeruj mi bolesno ali za sve ima lijek i doktor!!!! I da on je Dijamnt dobio nadimak za nastupe u reprezentaciji a ne u Romi i MC-u a u reprezentaciji je jeos uvijek Dijamantcina!!!!mO k3 wrote:Sretan rodjedan i od menehrasno38 wrote:Inace danas je Dijamantu 30-ti rodjendan i zelim mu puno srece, zdravlja i golova!!!
Lik nema dvije marke u dzepu i nije dalje mako od Visokog.
@hrasno jarane opusti se
zelimo Dijamantu (sinu Bosanskom) sretan rodjendan!!!
- mO k3
#36494 Re: Edin Džeko
@incognito ko ti je rekao da sam iz visokog??
Znas da je to zabranjeno ovdje ...
@hrasno radi mene ova zemlja nece imati perspektivu ??
Ovo je stvar politike ,ali kada budemo prestali cutati i imati na umu hajde nas je (nije vazno ko ) onda ce ova zemlja krenuti boljim putem .
Znas da je to zabranjeno ovdje ...
@hrasno radi mene ova zemlja nece imati perspektivu ??
Ovo je stvar politike ,ali kada budemo prestali cutati i imati na umu hajde nas je (nije vazno ko ) onda ce ova zemlja krenuti boljim putem .
- hrasno38
#36495 Re: Edin Džeko
Sve postujem ali jadnike koji kao sto ti kazes nemaju dvije marke u dzepu a laju na ljude koji nisu nista ukrali i koji su svoje zvijezde pokupili svojim trudom i radom bi najradije izbrisao gumicom da ne postoje. To su ti isti oni koji laju sto je Edin kupio samo 30 stolica za stadion Grbavica a sto je Zeljo do sada na njemu zaradio milione jebo to.....to nije bitno. To su oni isti smradovi kojim je Edin jebo majku u Zenici jer taj put im nije dao cvaju....10 puta das i onda jednom ne das i odmah si govno. Takvi ljudi nisu zasluzili da zive na planeti zemlji.incognito071 wrote:Kako poslije svog ovog vremena jos uvijek dozvolis da te ovakvi kao ovaj moke iznerviraju?
Lik nema dvije marke u dzepu i nije dalje makno od Visokog.
@hrasno jarane opusti se
zelimo Dijamantu (sinu Bosanskom) sretan rodjendan!!!![]()
![]()
- mO k3
#36496 Re: Edin Džeko
ah da @incognito u pravu si Visoko lijep gradic meni se svidja tebi ne mora ... ali cu ti reci jednu stvar pa ti tumaci kako hoces “sta zna zaba u bunaru o okenau " 
-
incognito071
#36497 Re: Edin Džeko
Bice da je taj bas ovaj moke ili onaj jaran mu @leskohrasno38 wrote:Sve postujem ali jadnike koji kao sto ti kazes nemaju dvije marke u dzepu a laju na ljude koji nisu nista ukrali i koji su svoje zvijezde pokupili svojim trudom i radom bi najradije izbrisao gumicom da ne postoje. To su ti isti oni koji laju sto je Edin kupio samo 30 stolica za stadion Grbavica a sto je Zeljo do sada na njemu zaradio milione jebo to.....to nije bitno. To su oni isti smradovi kojim je Edin jebo majku u Zenici jer taj put im nije dao cvaju....10 puta das i onda jednom ne das i odmah si govno. Takvi ljudi nisu zasluzili da zive na planeti zemlji.incognito071 wrote:Kako poslije svog ovog vremena jos uvijek dozvolis da te ovakvi kao ovaj moke iznerviraju?
@hrasno jarane opusti se
![]()
Da nije Edina Dzeke veliki dio ovog svijeta jos uvijek ne bi ni znao sta je i gdje je BiH.
Opusti se ba, imas ignore opciju za ovakve ko on i uzivaj!
- hrasno38
#36498 Re: Edin Džeko
Ma zaboli me da li si u Parizu, Visokom i Cekrcicima......ovdje je rijec o tvojoj glavi a ne tvom mjestu prebivalista. Ima rtazlog vjerovatno sto je @incognito to napisao jer si covjece negativan lik totalno.....od takvih likova ljudi bjeze i sve se lupaju nogom u guzicu. @lesko je nesto drugo, lesko ima u svojim pstovima duhovitosti, on svjesno podjebava pa ko se upeca upeca ali tvoji su postovi sirovi ko vladavina SDA!!mO k3 wrote:ah da @incognito u pravu si Visoko lijep gradic meni se svidja tebi ne mora ... ali cu ti reci jednu stvar pa ti tumaci kako hoces “sta zna zaba u bunaru o okenau "
- mO k3
#36499 Re: Edin Džeko
jok ba ne bi znaoincognito071 wrote:Bice da je taj bas ovaj moke ili onaj jaran mu @leskohrasno38 wrote:Sve postujem ali jadnike koji kao sto ti kazes nemaju dvije marke u dzepu a laju na ljude koji nisu nista ukrali i koji su svoje zvijezde pokupili svojim trudom i radom bi najradije izbrisao gumicom da ne postoje. To su ti isti oni koji laju sto je Edin kupio samo 30 stolica za stadion Grbavica a sto je Zeljo do sada na njemu zaradio milione jebo to.....to nije bitno. To su oni isti smradovi kojim je Edin jebo majku u Zenici jer taj put im nije dao cvaju....10 puta das i onda jednom ne das i odmah si govno. Takvi ljudi nisu zasluzili da zive na planeti zemlji.incognito071 wrote:Kako poslije svog ovog vremena jos uvijek dozvolis da te ovakvi kao ovaj moke iznerviraju?
@hrasno jarane opusti se
![]()
Da nije Edina Dzeke veliki dio ovog svijeta jos uvijek ne bi ni znao sta je i gdje je BiH.
Opusti se ba, imas ignore opciju za ovakve ko on i uzivaj!
- mO k3
#36500 Re: Edin Džeko
mojoj glavi rijech???hrasno38 wrote:Ma zaboli me da li si u Parizu, Visokom i Cekrcicima......ovdje je rijec o tvojoj glavi a ne tvom mjestu prebivalista. Ima rtazlog vjerovatno sto je @incognito to napisao jer si covjece negativan lik totalno.....od takvih likova ljudi bjeze i sve se lupaju nogom u guzicu. @lesko je nesto drugo, lesko ima u svojim pstovima duhovitosti, on svjesno podjebava pa ko se upeca upeca ali tvoji su postovi sirovi ko vladavina SDA!!mO k3 wrote:ah da @incognito u pravu si Visoko lijep gradic meni se svidja tebi ne mora ... ali cu ti reci jednu stvar pa ti tumaci kako hoces “sta zna zaba u bunaru o okenau "
Fulio si temu , tema je edin dzeko