32 9mO k3 wrote:moj point...
Lesko sta kaze statistika.. 30 tekmi 6 golova??
I 4 ass
Moderators: Charuga, Tomahawk11
32 9mO k3 wrote:moj point...
Dobar !!!Tomahawk11 wrote:32 9mO k3 wrote:moj point...
I 4 ass
Tomahawk11 wrote:Edin ko da mi je brat, i ja zimu nekako kuburim, na proljece zivnem
Cuj he's earned. Znaci sljedecu tekmu bude los i ne dadne gol, klupa.ljevoruki wrote:“I’d asked for a reaction from Edin and he showed us he's capable of doing certain things, and there's even more to him than that. He’s earned another start with this performance.
Ovo je pravi trener.
Sad ce utakmice reprezentacije. Bice aBd finih para, sta velis?mO k3 wrote:moj point...
cuj sta velimPoint. wrote:Sad ce utakmice reprezentacije. Bice aBd finih para, sta velis?mO k3 wrote:moj point...
Znaci stamparija je radila cijelu noc? Masala, fino fino. Neka hvala, ja vec rezerviso.mO k3 wrote:cuj sta velimPoint. wrote:Sad ce utakmice reprezentacije. Bice aBd finih para, sta velis?mO k3 wrote:moj point...
Lesko sta kaze statistika.. 30 tekmi 6 golova??lol
![]()
Rezerviso sam citav stadion![]()
Treba li ti koja karta??
zabije2-3 puta dokaže svoju vrhunsku klasu i onda malo odmor na klupi i sve tako, taktikaThorgerson wrote:Cuj he's earned. Znaci sljedecu tekmu bude los i ne dadne gol, klupa.ljevoruki wrote:“I’d asked for a reaction from Edin and he showed us he's capable of doing certain things, and there's even more to him than that. He’s earned another start with this performance.
Ovo je pravi trener.
Skromnomuha_sa wrote:po mom skromnom mišljenju juce daleko najbolji igrac Rome
Jbg, vidis da ovaj metod daje rezultate. Izgleda da sa njim ne moze drugacije.BarbaDue wrote: zabije2-3 puta dokaže svoju vrhunsku klasu i onda malo odmor na klupi i sve tako, taktika
Zaboravih napisati "mudra taktika"ljevoruki wrote:Jbg, vidis da ovaj metod daje rezultate. Izgleda da sa njim ne moze drugacije.BarbaDue wrote: zabije2-3 puta dokaže svoju vrhunsku klasu i onda malo odmor na klupi i sve tako, taktika
Sve je to u glavi, ili si potpuno posvecen poslu ili nisi.
Jedina koja moze dati rezultate.BarbaDue wrote:Zaboravih napisati "mudra taktika"
Sto dovoljno pokazuje kakvi profili pljuju po nasem najboljem fudbaleru.Korisničkoime wrote:Dzeko zabio gol i tema zamrla, sta bi momcadi u koji ce Turski klub otjerati Dzeku. Ako zabije 2-3 utakmice za redom moze se tema i zakljucat.
Mozda ne bi bilo lose da ode kod Bilica ako je istina da vec postoje neke sanse za to... Mozda bi ga Bilic trzno iz letargije.condy wrote:Ja bih volio da Dzeko ode iz Rome...nazad u englesku ili njemačku.
I ja mislim da bi to bilo dobrostari_rastafari wrote:Mozda ne bi bilo lose da ode kod Bilica ako je istina da vec postoje neke sanse za to... Mozda bi ga Bilic trzno iz letargije.condy wrote:Ja bih volio da Dzeko ode iz Rome...nazad u englesku ili njemačku.
Ai Londra je Londra...hrasno38 wrote:I ja mislim da bi to bilo dobrostari_rastafari wrote:Mozda ne bi bilo lose da ode kod Bilica ako je istina da vec postoje neke sanse za to... Mozda bi ga Bilic trzno iz letargije.condy wrote:Ja bih volio da Dzeko ode iz Rome...nazad u englesku ili njemačku.
Ma to ja malo samo da provjerim da li azurno pratis temuleškarenje wrote:Koje zapažanje, bravohrasno38 wrote:http://spektakularno.com/da-vam-suze-kr ... podijelio/
I to je Edin Dzeko!!! Ne daj boze da narodne kuhinje i siromasni zavise od @Leska i @Moketa!