NEUPOREDIVOleškarenje wrote:Eto vidis....tebi je samo mjerilo trebe,pare i konstantno o tome raspredas
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#35901 Re: Edin Džeko
- BarbaDue
#35902 Re: Edin Džeko
Evo Džeksona nema u prvih 11, al zato Zuka i Pjanke igraju.
- hrasno38
#35903 Re: Edin Džeko
http://www.klix.ba/sport/nogomet/lucian ... /160227078BarbaDue wrote:Evo Džeksona nema u prvih 11, al zato Zuka i Pjanke igraju.
-
Fudo387
#35904 Re: Edin Džeko
Ejbmu, pokenja mi se u ceif.
Sad je nasao gripu fasovat.
- BarbaDue
#35905 Re: Edin Džeko
Šta kažu, kijavica!?Fudo387 wrote:Ejbmu, pokenja mi se u ceif.
- hrasno38
#35906 Re: Edin Džeko
Pa bolan nebio Vedad je skoro godinu dana presjedio na tribinama i treba da bude sretan da je uopste bio pozvan. Mislim to jeste surovo sto sam napisao ali je tako, Dakle ne postoji trenutno igrac ako pricamo o reprezentacije koji je i blizu Edinu od kada je otisao Miske.....znaci ni blizu!!!!leškarenje wrote:Ma ne mogu da te upratim kad dopisujes u postovehrasno38 wrote:NEUPOREDIVOleškarenje wrote:Eto vidis....tebi je samo mjerilo trebe,pare i konstantno o tome raspredas![]()
Vidi jarane,pricam o proslim kvalifikacijama i u njima Vedo nista nije bio losiji od Edina sa svojih 8.golova.Kazem te kvalifikacije jer neko napisa da nije bilo Edina ne bi ni otislimislim prica za smetljista,al et.
Dalje,nije fazon napisati broj tekmi i golova....kad vec hoces takvu pricu onda moras baciti i detalje,a to je da je Edin imao daleko vise vremena provedenog u igri,ne kazem i ne mozemo znati da li bi Vedo imao golova ko Edin da je igrao ko on,ali njegovo neigranje znatno utice na to.
- Jack Be Nimble
#35907 Re: Edin Džeko
Ako se ikome treba zahvaliti za odlazak na SP to je Ronaldu sto nam je izvukao onako finu grupu.
- shake69
#35908 Re: Edin Džeko
Ima li jos neko da mu je sumnjiva Edinova 'gripa', kako je Spaletti rekao jer ga kod 3:1 uvodi u igru u 74 minuti!? 
-
missko
#35909 Re: Edin Džeko
Supak Spaleti hoce da ga skroz razboli pa da ne moze u Madrid voditshake69 wrote:Ima li jos neko da mu je sumnjiva Edinova 'gripa', kako je Spaletti rekao jer ga kod 3:1 uvodi u igru u 74 minuti!?
- ovo_malo_duse
#35910 Re: Edin Džeko
Vidjelo mu se na faci da je gripa kad je ulazio.
- BarbaDue
#35911 Re: Edin Džeko
Kakav Paracetamol, Tajlol hot je najvjerovatnije razmutio.leškarenje wrote:Sta ti ima biti cudno,mozda je popio Paracetamol na poluvremenu pa ga malo popustilo,a dobro ce mu doci za prehladu da se malo preznoji
- semsasuljakovic
#35912 Re: Edin Džeko
Jel to kloc bio na klupi navodno zbog prehlade, a ne zbog činjenice da je kloc? Smrdi priča ko Miljacka.
- BarbaDue
#35913 Re: Edin Džeko
Ižedi govno!
- Kinaski
#35914 Re: Edin Džeko
setam kraj reke sunce me grejesemsasuljakovic wrote:Jel to kloc bio na klupi navodno zbog prehlade, a ne zbog činjenice da je kloc? Smrdi priča ko Miljacka.
-
Timotije
#35915 Re: Edin Džeko
Imam troje sitne djece, zena mi vozari 25 km u jednom pravcu svaki dan, znaci: skola, obdaniste, vozarenje do druge carsije, moji na poslu.... imam neposredni kontakt sa sve i jednim virusom u gradu, regiji, drzavi.....da ga jebem, i... nikad ne kahnem! On ima ta dva sata treninga dnevno, slikanje i pricu sa sponzorima, placen rucak u kantini, pali auto i vozi kuci.....Zeni pod jorgan, poljubi bebicu i odspavaj malo.... Kakva crna gripa, sere Spalleti, zdrav je ko i ja, namjerno ga jebe i salje signal.......Ne koristis reda radi, rovitog igraca, na +2, to smo svi apsorvirali, i bez trenerske skole.....shake69 wrote:Ima li jos neko da mu je sumnjiva Edinova 'gripa', kako je Spaletti rekao jer ga kod 3:1 uvodi u igru u 74 minuti!?
- shake69
#35916 Re: Edin Džeko
Upravo to! Celavac gradi autoritet na Edinu! Za sada mu ide, vidi se da zna, ali cemu prica o gripi pa ubacivanju igraca u rijesenoj utakmici!?Timotije wrote:Imam troje sitne djece, zena mi vozari 25 km u jednom pravcu svaki dan, znaci: skola, obdaniste, vozarenje do druge carsije, moji na poslu.... imam neposredni kontakt sa sve i jednim virusom u gradu, regiji, drzavi.....da ga jebem, i... nikad ne kahnem! On ima ta dva sata treninga dnevno, slikanje i pricu sa sponzorima, placen rucak u kantini, pali auto i vozi kuci.....Zeni pod jorgan, poljubi bebicu i odspavaj malo.... Kakva crna gripa, sere Spalleti, zdrav je ko i ja, namjerno ga jebe i salje signal.......Ne koristis reda radi, rovitog igraca, na +2, to smo svi apsorvirali, i bez trenerske skole.....shake69 wrote:Ima li jos neko da mu je sumnjiva Edinova 'gripa', kako je Spaletti rekao jer ga kod 3:1 uvodi u igru u 74 minuti!?
-
Timotije
#35917 Re: Edin Džeko
Talijani su govna, samo takva
. Citaj: jalijasi, puno veci od nas, imamo mi tu jos sto-sta od njih nauciti. Samo jedna mala digresija: u novembru bio sa zenom u Rimu, preko vikenda, jeli u istom restoranu dva dana, pili, kafenisali, ostavio bas onako finog baksisa konobaru koji vodi dernek u kafani ,udvara se sve i jednom zensku, i zabavlja cijelu birtiju. Zadnji dan izlazimo `sa muzikom`iz kafane, svi nas ispracaju sa osmijehom, on zeni na ùvce`, meni iza ledja: I will miss you...
. Picka li mu mater Zabarska, lopovska
.
- noiserr
#35918 Re: Edin Džeko
Ma ako Spalletti na nekome gradi autoritet onda je to na Tottiju. Mogao ga je danas ubaciti makar zadnjih 15 minuta.
-
macchiato
#35919 Re: Edin Džeko
Joj ajde boga ti, koje teorije zavjere
ni Manolas ni Florenzi nisu igrali iz istog razloga, jer su fasovali gripu neposredno pred utakmicu.
ni Manolas ni Florenzi nisu igrali iz istog razloga, jer su fasovali gripu neposredno pred utakmicu.
-
Paul F.
#35920 Re: Edin Džeko
Koliko sam upućen, italijani ne ostavljaju bakšiš. E sad ako tom konobaru njegovi žabari ne ostavljaju ništa a ti ostaviš, ne znam kako to on tumači...Timotije wrote:Talijani su govna, samo takva. Citaj: jalijasi, puno veci od nas, imamo mi tu jos sto-sta od njih nauciti. Samo jedna mala digresija: u novembru bio sa zenom u Rimu, preko vikenda, jeli u istom restoranu dva dana, pili, kafenisali, ostavio bas onako finog baksisa konobaru koji vodi dernek u kafani ,udvara se sve i jednom zensku, i zabavlja cijelu birtiju. Zadnji dan izlazimo `sa muzikom`iz kafane, svi nas ispracaju sa osmijehom, on zeni na ùvce`, meni iza ledja: I will miss you...
.
- BarbaDue
#35921 Re: Edin Džeko
Ma ok, gripa ili ne ali nije ga trebao uvoditi pri onom razultatu. Jedino ako nije mislio da će zabiti.
- dadoka84
#35922 Re: Edin Džeko
Meni se slicno desilo u egiptu, tamo gledaju kroz tebe kao da ne postojis. Zeni daju parfeme, meni nude kamile i pilice , naravno i bssplatne masaze... Koja bagra.Timotije wrote:Talijani su govna, samo takva. Citaj: jalijasi, puno veci od nas, imamo mi tu jos sto-sta od njih nauciti. Samo jedna mala digresija: u novembru bio sa zenom u Rimu, preko vikenda, jeli u istom restoranu dva dana, pili, kafenisali, ostavio bas onako finog baksisa konobaru koji vodi dernek u kafani ,udvara se sve i jednom zensku, i zabavlja cijelu birtiju. Zadnji dan izlazimo `sa muzikom`iz kafane, svi nas ispracaju sa osmijehom, on zeni na ùvce`, meni iza ledja: I will miss you...
.
-
Timotije
#35923 Re: Edin Džeko
Ne uvodi se bolestan igrac na +2. Zasto, cemu...?
Problem je sto je Edin ocito potpuno zdrav i spreman, cemu prica o prehladi, ostavi ga na klupi i suti....
Trenerska sloboda, ne moras objasnjavati svaki svoj potez.
Pogotovo ne, jer imas rezultate....
Problem je sto je Edin ocito potpuno zdrav i spreman, cemu prica o prehladi, ostavi ga na klupi i suti....
- noiserr
#35924 Re: Edin Džeko
Uveo je i Manolas-a na +2 koji je navodno isto imao gripu kao Dzeko.Timotije wrote:Ne uvodi se bolestan igrac na +2. Zasto, cemu...?
Vi bi Tottija prozvali klocem.
- and
#35925 Re: Edin Džeko
čuj,nisam znao da s druge strane ima 11 igrača koji igraju.hrasno38 wrote:Ha ne mogu da vjerujem da ovo neko moze napisati! Pa ovo je sport i sa druge strane ima 11 igraca koji igraju a ne stoje i cekaju da im ti napunis mrezu. I ko nas je zajebo protiv Kipra?? Da nije slucajno Edin Dzeko?and wrote:istina je negdje na pola.edin nije naravno jedini krivac,ali stoji i ovo za rudare. kad kažeš igram za rudare,protiv jebenog kipra,znači ne postoji mogućnost da neriješeno odigraš,a ne da izgubiš.a da bi dobio kipar kući trebalo je da izgleda ko malo jači trening.hrasno38 wrote:
Sta to znaci poginuti? Jesu li prije dolaska Mese bili u bezizlaznoj situaciji i ovdje sigurno 80% forumasa nas je otpisalo? JESU! Jesu li dolaskom Mese poginuli i dosli van svih ocekivanja do baraza? JESU! E jebi ga u barazu nismo prosli i sta da se radi ali ako cemo posteno najmanje zahvlajujuci Edinu Dzeki koji je opet najvise pruzio u kvalifikacijama a po kojem se ubjedljivo najvise pljuje.
puno lakše nego recimo amelu tuki koji kaže trčim za srebrenicu pa osvoji prvo mjesto na mitingu zlatne lige,protiv puno jačih protivnika i pokaže da je trčao za tu srebrenicu ili ovi mladi košarkaši kažu poginućemo za dres bih i litvu u litvi dobiju,ili rukometaši,odu u slovačku autobusom i kažu daćemo sve od sebe i dobiju.....
ja im sve mogu halaliti,al rudare ne mogu.
ako si rekao igram za rudare,da je protivnik brazil moraš poginuti na terenu i ne smiješ izgubiti
LISTA STRIJELACA
1. Edin Džeko 45
2. Zvjezdan Misimović 26
3. Vedad Ibišević 25
4. Elvir Bolić 22
5. Sergej Barbarez 17
6. Elvir Baljić 14
7. Zlatan Muslimović 11
8. Miralem Pjanić 9
9. Haris Medunjanin 7
10. Hasan Salihamidžić 6
11. Dželaludin Muharemović 6
Samo sto se tice reprezentativnog fudbala stati mirno..nista vise. I koja pateticna prica sa rudarima, Srebrenicama, poplavama itd idt.
onda ne kažeš igraš za poginule rudare,jer je sramota tako odigrati za njih i izgubiti.
krivci su svi.
kad kažeš da za nekoga igraš,trčiš...to ti je dodatna obaveza i tad daješ 110% svojih mogućnosti,kao tuka za srebrenicu(i tu je bilo još atletičara,svjetskih prvaka,nekoliko boljih od njega),mladi košarkaši protiv litve,rukometaši.....
ljudi su dali 110% i pobijedili.i da su izgubili od boljih ne bi bio problem,jer su dali sve od sebe
za kipar je bilo dovoljno dati 50%