Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#35677 Re: Edin Džeko
Sto se tice Rome onaj promasaj je zapecatio njegov trag u tom klubu. Jedino da im sam osvoji Scudetto pa da zaborave. Ciganija je to, neka zavrsi sezonu sa 20 golova oni ce i dalje o promasaju pricati.
- kamberovica polje
#35678 Re: Edin Džeko
https://www.youtube.com/watch?v=QIa8UZ1S7yMemigrazione wrote:Ova utakmica će se pamtiti po najvećem promasaju u istoriji ove igre, džaba mu ovo sto ga je slučajno prosralo...
Obrazuj se!
- kamberovica polje
#35679 Re: Edin Džeko
Najgori promašaj ikad i najbolja intervencija na gol liniji u isto vrijeme.leškarenje wrote:Pa ovaj Sivonja nije ni puco na gol,ne mozes ovo porediti ....frajer odbraniokamberovica polje wrote:https://www.youtube.com/watch?v=QIa8UZ1S7yMemigrazione wrote:Ova utakmica će se pamtiti po najvećem promasaju u istoriji ove igre, džaba mu ovo sto ga je slučajno prosralo...
Obrazuj se!
-
asker
#35680 Re: Edin Džeko
Jesu li mu zato skandirali ime 2 minuta poslije, cijeli stadion?todd_smith wrote:Sto se tice Rome onaj promasaj je zapecatio njegov trag u tom klubu. Jedino da im sam osvoji Scudetto pa da zaborave. Ciganija je to, neka zavrsi sezonu sa 20 golova oni ce i dalje o promasaju pricati.
- emigrazione
#35681 Re: Edin Džeko
Naravno, bilo je sličnih, ali niti jedan kao ovaj...hrasno38 wrote:Da ti pratis ovu drevnu igru kao ljubitelji iste onda bi znao da je ovakvih promasaja bio hejbet i to od najskupljih igraca na svijetu.....ali ti to ne znas jer ti se citav zivot svodi na pracenje malog kluba....emigrazione wrote:Ova utakmica će se pamtiti po najvećem promasaju u istoriji ove igre, džaba mu ovo sto ga je slučajno prosralo...
https://www.youtube.com/watch?v=uRWT_2ufzRw
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#35682 Re: Edin Džeko
Naravno zavisi i od ociju koje gledaju......emigrazione wrote:Naravno, bilo je sličnih, ali niti jedan kao ovaj...hrasno38 wrote:Da ti pratis ovu drevnu igru kao ljubitelji iste onda bi znao da je ovakvih promasaja bio hejbet i to od najskupljih igraca na svijetu.....ali ti to ne znas jer ti se citav zivot svodi na pracenje malog kluba....emigrazione wrote:Ova utakmica će se pamtiti po najvećem promasaju u istoriji ove igre, džaba mu ovo sto ga je slučajno prosralo...
https://www.youtube.com/watch?v=uRWT_2ufzRw
- trcicu trceci
#35683 Re: Edin Džeko
Ja sam gledao kad je covjek sa gol linije fulio gol, znaci bukvalno sa gol linije, nigdje nikoga oko njega i on preko gola. Tako da ima toga. Ovo jeste veliki promasaj, ali kako je dao 2 gola o ovome ce se manje pricati. Sreca Edinova da je tako i da je igrac utakmice pa ce se novinari smiriti
- noiserr
#35685 Re: Edin Džeko
Zadnji put kad je ovako zicer promasio bio je sampion lige:
- Logovan
#35686 Re: Edin Džeko
Samo što sada nema ništa od titule, osim ako se Roma ne pretvori u Barcelonu, a Juve i Napoli u Aston Villu i Eibar.noiserr wrote:Zadnji put kad je ovako zicer promasio bio je sampion lige:
- noiserr
#35687 Re: Edin Džeko
Poenta je u tome da mu je to bila najbolja sezona za City. Promasaji su dio igre. Cak i ovakvi.
- emigrazione
#35688 Re: Edin Džeko
[/quote]Naravno zavisi i od ociju koje gledaju......[/quote]
Zavisi samo od toga koliko si objektivan...skoro svi ovi mogu naći neko opravdanje; suviše brza lopta, izgubio ravnotežu, bio na sec. pokriven, busen, i sl. jebiga jest da je glupa izvlakusa, al' dešava se i sasvim je moguce...medjutim maestro je ovo hladno mogao glavom da završi, lijepo klekne na koljena i vozdra, imao je kompletan prostor prazan ispred sebe i vremena koliko želi, savršen pas i savršen tajming...Dakle nije do očiju posmatrača, frajer nije ni bio na terenu, totalno nezainteresovan za ono što se oko njega dešava i to ga jebe već jako jako dugo...
Zavisi samo od toga koliko si objektivan...skoro svi ovi mogu naći neko opravdanje; suviše brza lopta, izgubio ravnotežu, bio na sec. pokriven, busen, i sl. jebiga jest da je glupa izvlakusa, al' dešava se i sasvim je moguce...medjutim maestro je ovo hladno mogao glavom da završi, lijepo klekne na koljena i vozdra, imao je kompletan prostor prazan ispred sebe i vremena koliko želi, savršen pas i savršen tajming...Dakle nije do očiju posmatrača, frajer nije ni bio na terenu, totalno nezainteresovan za ono što se oko njega dešava i to ga jebe već jako jako dugo...
- noiserr
#35689 Re: Edin Džeko
Ima toga, ali molim te obrati paznju koliko se Edin krece u kaznenom prostoru kad nema lopte. Ja sam ga gledao i frajer non-stop utrcava. Kad imas igraca kao Digne-a koji posalje 10 kroseva i svaki od njih je 10 metara preko Edina, i tebi bi pala koncentracija.emigrazione wrote:
- Kinaski
#35690 Re: Edin Džeko
cuj nezainteresovan, svi smo se nekad nasli u ovoj situaciji. Kada zbog pritiska da ne bi pogrijesio, ipak pogrijesis jer se optertis tim. Ne reagujes opusteno kao sto si reagovo svakodnevno u nekom si grcu. Hvala Bogu pa je kasnije pogodio i to 2 putaemigrazione wrote:
Zamjerilo bi mu se onda kad bi pobjeda zavisila od ove njegove greske
- drug_profi
#35691 Re: Edin Džeko
Van Percy potpuno identicna situacija i promasaj, copy-paste.
Bale i Iniesta slicni, a sto je Tores promasivao u Chelsiju to ce malo ko ponoviti.
Bale i Iniesta slicni, a sto je Tores promasivao u Chelsiju to ce malo ko ponoviti.
- nosara
#35693 Re: Edin Džeko
lesinarenje na haparatima... 
- BarbaDue
#35694 Re: Edin Džeko
Od svih komentara koje sam nabrzake pročitao najviše mi se svidje ovaj:

Code: Select all
I think that the beast mode finally unlocked
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35695 Re: Edin Džeko
Dva gola i dvije asistencije....i onda se prica o nekim promasajima
Kritikovan kad nije davao golove....ok
Proslu dao jedan....nije to jos....
Sad dao dva i dvije asistencije....opet bi neki kritikovali....
Odvadite malo....
Kritikovan kad nije davao golove....ok
Proslu dao jedan....nije to jos....
Sad dao dva i dvije asistencije....opet bi neki kritikovali....
Odvadite malo....
- muha_sa
#35696 Re: Edin Džeko
promašaj može kritikovat i rugat mu se samo neko ko nikad loptu šutno nije
-
Dead Man Walking
#35697 Re: Edin Džeko
muha_sa wrote:promašaj može kritikovat i rugat mu se samo neko ko nikad loptu šutno nije
-
sumirprimus
#35698 Re: Edin Džeko
Ma promasaj mu je
...
Nema tu sta..sreca pa ga poslje krenu...i kod prvog mu je malo lopta pobjegla.al dobar konacno da spoji 2gola....chekooo...
Nema tu sta..sreca pa ga poslje krenu...i kod prvog mu je malo lopta pobjegla.al dobar konacno da spoji 2gola....chekooo...
-
1946--1987
#35699 Re: Edin Džeko
Manjak koncentracije i desi se onakav pronasaj jebat ga.Promasio je loptu skoro, petom je haman udario 
Sutao sam ja loptu muha pa mi je smijesan promasaj profesionalnog fudbalera i i graca koji zaradjuje toliko i bavi se tim godinama, drugo je kad ja promasim na terminu a u glavi mi gomila papira koja mr cekaju sutra u 8 ujutro
Sutao sam ja loptu muha pa mi je smijesan promasaj profesionalnog fudbalera i i graca koji zaradjuje toliko i bavi se tim godinama, drugo je kad ja promasim na terminu a u glavi mi gomila papira koja mr cekaju sutra u 8 ujutro
- ultima_palabra
#35700 Re: Edin Džeko
Bitno je da se vratio stari Džeko, da učestvuje u igri, pogađa, asistira... promašaja je bilo i biće, nema igrača koji nije onako ili slično promašio. Sreća pa nije to uradio protiv ozbiljnijeg protivnika, protiv onakvog Palerma to možeš i priuštiti.