Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dokle je to došlo, da se kroz medije objavljuje da je dao golove na treningu ....Mislim ok, naš je, podrška sve 5, ali toliko poništavati da ne kažem kriti i svoditi na minimum nešto što nažalost nije dobro, a nije dobar njegov učinak i forma, a stavljati u fokus golove sa treninga kao najavu nečega velikoga , e to je već nešto što je po meni preserevanje i gomila budalaštine svojstvena samo našem mahalskom podaničkom mentalitetu
north wrote:Dokle je to došlo, da se kroz medije objavljuje da je dao golove na treningu ....Mislim ok, naš je, podrška sve 5, ali toliko poništavati da ne kažem kriti i svoditi na minimum nešto što nažalost nije dobro, a nije dobar njegov učinak i forma, a stavljati u fokus golove sa treninga kao najavu nečega velikoga , e to je već nešto što je po meni preserevanje i gomila budalaštine svojstvena samo našem mahalskom podaničkom mentalitetu
Podanicki mentalitet je velicanje drugoga a pljuvanje po svome. Najbolji posleratni fudbaler u BiH zasluzuje respekt.
ja71 wrote:
kako shvatiti onaj clanak ?
mislim da doticni novinar hoce da iznudi pare od Edina.
Mora da uplati da ne bi vise objavljivao ovakve clanke.
Mah debilan clanak ... realno.
Al nije ni prvi nit posljednji ... klix novinari, sve za klik !
leškarenje wrote:Ne vodim ja statistiku, to rade ozbiljniji ljudi.. ja samo kopiram
Eto kaže Spalleti Edin starter protiv Carpija, ovoliko prilika nije dobio nijedan fudbaler. Ako ovo ne iskoristi neka se jebe i on i Roma.
A šta ćeš brate, dešava se i najboljima da im nekada stane i da im je go začaran, a i neće da mu dodaju lopte, pogotovo onaj Salah sebični. Džeko ko napadač mora imati upotrebljive lopte da bi ušao u ritam, ali, ruku na srce i nema ih nešto pretjerano.
Iskreno se nadam da će sutra zabiti, jer je Capri idealan da počne svoj golgeterski niz