Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#3476 Re: Edin Džeko...
Koliko puta cu reci... moj Edine, sto ne ode u pravi klub ....
- Gandalf
#3477 Re: Edin Džeko...
Džeko
Ipak šteta što ne zabi bar još jedan, jest vala kloc, na svakoj utakmici protiv Mančestera da samo 1 gol 
- skafiskafsnjak
#3478 Re: Edin Džeko...
Heheheh mora se vise potruditi, ipak je to United . A ko zna, mozda se u buducnosti opameti i predje za crveneGandalf wrote:DžekoIpak šteta što ne zabi bar još jedan, jest vala kloc, na svakoj utakmici protiv Mančestera da samo 1 gol
-
missko
#3479 Re: Edin Džeko...
Skonto sam da razlog ovog poraza nije ni Dzekson ni Mancini ni Tevez ni United nego glavni krivac poraza je to sto Seik ne posti

-
Mobile_Disco
#3480 Re: Edin Džeko...
A ja ovog Dzeke misa, samo ga sa 30 metara zabi, pa kad je tako dobar sto ga ne zabije sa 50
Odlican gol, samo neka on pogadja, to je najbitnije
-
kasparaov
#3481 Re: Edin Džeko...
da posti zabio bi sa 50Mobile_Disco wrote:A ja ovog Dzeke misa, samo ga sa 30 metara zabi, pa kad je tako dobar sto ga ne zabije sa 50![]()
- zeleni xy
#3482 Re: Edin Džeko...
Bravo za Edina, zabiće on i Grcima barem jedan.
Ovo će sigurno biti njegova sezona, biće golova ko u priči.

Ovo će sigurno biti njegova sezona, biće golova ko u priči.
- skafiskafsnjak
#3483 Re: Edin Džeko...
Nadam se da ce da zabije ... ali ne u ovoj sada, nego u drugojzeleni xy wrote:Bravo za Edina, zabiće on i Grcima barem jedan.![]()
Ovo će sigurno biti njegova sezona, biće golova ko u priči.![]()
- Riddle
#3484 Re: Edin Džeko...
Ja sam se bukvalno razbolio od muke kad je objavljen njegov transfer u City. Jedan od mojih omiljenih igraca ce biti dio one travestije od kluba. Znam kakva mu je situacija bila, ali ipak mu je to glavni transfer u karijeri. Sve se nadam da ce proraditi, ali ga jednostavno ne koriste kako treba. Ni njega ni Silvu. Steta.L00d wrote:Koliko puta cu reci... moj Edine, sto ne ode u pravi klub ....
- lord blackadder
#3485 Re: Edin Džeko...
Bitno je da je Dzeko ovim golom osigurao prvih 11 pred pocetak sezone. Ako dodje Nasri, bice puno vise prilika za golove.
+ za kvačicu za kvačicu na dresu
+ za kvačicu za kvačicu na dresu
-
Richard Peti
- just principe
#3487 Re: Edin Džeko...
vjerovatno u prvih 11 ce morati Aguero koji je dosao kao zamjena za Teveza, tako da jedan od napadaca ce morati otpasti, a to je najvjerovatnije Balotelli 
- skafiskafsnjak
#3489 Re: Edin Džeko...
Ma jedan moj prijatelj njega zna ... Lik je otisao u City jer je dobro placen, i to je sasvim normalno. Briga njega kako igra City dok njemu lova na racun lijeze ...Riddle wrote:Ja sam se bukvalno razbolio od muke kad je objavljen njegov transfer u City. Jedan od mojih omiljenih igraca ce biti dio one travestije od kluba. Znam kakva mu je situacija bila, ali ipak mu je to glavni transfer u karijeri. Sve se nadam da ce proraditi, ali ga jednostavno ne koriste kako treba. Ni njega ni Silvu. Steta.L00d wrote:Koliko puta cu reci... moj Edine, sto ne ode u pravi klub ....
- ladacoko
#3490 Re: Edin Džeko...
ali srbi sa sportkluba su najaci kao go nije nista posebno vec velika greska golamana ma kako da ne
bgm sve dok je onaj kloc na klupi sitija tesko ce dzeko uspjeti
- skafiskafsnjak
#3491 Re: Edin Džeko...
Ma ono je golcina. Tzv " Zabica" . Jes da se De Gea sav prepao jadan, ali ono bi tesko i Van Der Sat odbranio ... Dzeki malo treba, pokazao je to danas .ladacoko wrote:ali srbi sa sportkluba su najaci kao go nije nista posebno vec velika greska golamana ma kako da ne
- drmadzija
#3492 Re: Edin Džeko...
Edine, mani se guranja i mahanja rukama. Pusti takve 'manire' engleskim kocijasima. Samo elegantno, lagano i odmjereno. Pusti jaliju nek se gura i dere, nemas ti nista s' tim.
- soccerfan88
#3493 Re: Edin Džeko...
Ko Boga te molim nemoj opet sa postom pocinjati! Vidis da samo cekaju da se Ramazan spomene da opet pukne prica Boze mili sto li Dzeko ne posti!!kasparaov wrote:da posti zabio bi sa 50Mobile_Disco wrote:A ja ovog Dzeke misa, samo ga sa 30 metara zabi, pa kad je tako dobar sto ga ne zabije sa 50![]()
Odlican gol, samo neka on pogadja, to je najbitnije))
- smoki_choko
#3494 Re: Edin Džeko...
pa kasparov je i poceo to sa postom, on to ovdje jedini i forsirasoccerfan88 wrote:Ko Boga te molim nemoj opet sa postom pocinjati! Vidis da samo cekaju da se Ramazan spomene da opet pukne prica Boze mili sto li Dzeko ne posti!!kasparaov wrote:da posti zabio bi sa 50Mobile_Disco wrote:A ja ovog Dzeke misa, samo ga sa 30 metara zabi, pa kad je tako dobar sto ga ne zabije sa 50![]()
Odlican gol, samo neka on pogadja, to je najbitnije))
![]()
-
Zgec Lezda
#3495 Re: Edin Džeko...
Jeste vise dosadni sa ovim. City su bili jedini klub koji su bili spremni da plate ogromnu cijenu koju su Wolfsburg trazili za njega. Da je imao manju cijenu, on bi mozda igro i u Real Madridu sada. Da nisu City dosli po njega, on bi vjerovatno bio u Wolfsburgu i borio se da ne padne u drugu Bundesligu. Sada igra u klubu koji su spremni da plate za prava pojacanja, koji ce igrati u Champions League i koji se bore za naslov Engleske. Ako dovedu Nasrija ili Sneijdera, to jest.L00d wrote:Koliko puta cu reci... moj Edine, sto ne ode u pravi klub ....
- skafiskafsnjak
#3496 Re: Edin Džeko...
To je vise zaebancija nego sto mislim . Pa covjek otisao gdje se vise placa, logicno ... Da su iste pare nudili City, UNited i eventualno Real MAdrid cisto sumnjam da bi otisao u City.Zgec Lezda wrote:Jeste vise dosadni sa ovim. City su bili jedini klub koji su bili spremni da plate ogromnu cijenu koju su Wolfsburg trazili za njega. Da je imao manju cijenu, on bi mozda igro i u Real Madridu sada. Da nisu City dosli po njega, on bi vjerovatno bio u Wolfsburgu i borio se da ne padne u drugu Bundesligu. Sada igra u klubu koji su spremni da plate za prava pojacanja, koji ce igrati u Champions League i koji se bore za naslov Engleske. Ako dovedu Nasrija ili Sneijdera, to jest.L00d wrote:Koliko puta cu reci... moj Edine, sto ne ode u pravi klub ....
Za naslov Engleske jos se ne bore, a ako budu ovako igrali nece se ni boriti ... Dovodjenje Sneijdera su demantovali .
A ne brinem ja za Dzeku, kad tad doci ce njegovo vrijeme. Makar u nekom drugom klubu ... njegovo umijece nece nestati ...
- zecko_kupuz
#3497 Re: Edin Džeko...
...i talas urnebesnih (tačnije, nadrealnih) komentara je opet počeo.
Džeki ipak čestitke na golu, dabogda zabio dovoljno ove sezone. 
- soccerfan88
#3498 Re: Edin Džeko...
Ko Boga te molim nemoj opet sa postom pocinjati! Vidis da samo cekaju da se Ramazan spomene da opet pukne prica Boze mili sto li Dzeko ne posti!!
[/quote]
pa kasparov je i poceo to sa postom, on to ovdje jedini i forsira
[/quote]
E pa onda Kasparov dragi sta si se zakacio za post ziv bio???

pa kasparov je i poceo to sa postom, on to ovdje jedini i forsira
E pa onda Kasparov dragi sta si se zakacio za post ziv bio???
- jeza u ledja
#3499 Re: Edin Džeko...
Nisam gledao utakmicu ali ovo je golcina Dzekina sto jest. Opuco je ko sto neko rece ko Ronaldo (ili ko Pjanic
) tako da se okrece i da je otpor zraka spusti naglo i to na savrseno mjesto tacno u liniji golmana. Svaka cast! 
-
zilla_
#3500 Re: Edin Džeko...
Ma city nema nikakvu igru, karna od ekipe... sve se svodi na pojedinca... čim lopta pređe pola nema tu više dodavanja a naročito ako je lopta kod silve... on tek kad zakomplikuje nekako se riješi lopte... jbga onda i dzeku istrzaše živa, ne zna lik gdje da utrčava... silva kad hoće da doda loptu vazda se nešto kani hoće-neće...
E kad bi malo pogledali dzeku kako čim primi loptu gleda što prije da je proslijedi dalje i kad bi se i oni malo prilagodili tome, posebno mislim na silvu džeko bi imao puno više lopti a i puno više prilika... Ovako dobije loptu ili kad mu asistent nema više šta s njom ili ako se slučajno odbije...
Gledam kako MU odradi akciju kod onog gola pa to je fantazija... Manćini treba da im vrati traku i uzme kakvu šipku u ruku i kaže "vako hoću"
Kad bi se ono malo govno od silve onako motalo kod fergusona nakon par tekmi bi ga poslao na klupu... Isto jaja ture prvo poluvrijeme inekako ga mogu gledal al brate u drugom isto krepan... lik se jedva vuče...
Zaključak: njima treba kompletan vezni red u kojem će biti kreativci koji će biti u stanju da što prije proslijede loptu prema napadu i da što manje filozofiraju.... uh kako bi im dobro doso nasri i snajder...
E kad bi malo pogledali dzeku kako čim primi loptu gleda što prije da je proslijedi dalje i kad bi se i oni malo prilagodili tome, posebno mislim na silvu džeko bi imao puno više lopti a i puno više prilika... Ovako dobije loptu ili kad mu asistent nema više šta s njom ili ako se slučajno odbije...
Gledam kako MU odradi akciju kod onog gola pa to je fantazija... Manćini treba da im vrati traku i uzme kakvu šipku u ruku i kaže "vako hoću"
Kad bi se ono malo govno od silve onako motalo kod fergusona nakon par tekmi bi ga poslao na klupu... Isto jaja ture prvo poluvrijeme inekako ga mogu gledal al brate u drugom isto krepan... lik se jedva vuče...
Zaključak: njima treba kompletan vezni red u kojem će biti kreativci koji će biti u stanju da što prije proslijede loptu prema napadu i da što manje filozofiraju.... uh kako bi im dobro doso nasri i snajder...