Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar, dobar. Bio je dobar i u Americi, ali nije ga gol htio. Danas je imao dvije prave lopte, a mogao je i jos pokoju dobiti kad je bio otkriven u odlicnoj poziciji, ali ili ga nisu vidjeli ili su mislili da je nesto drugo bolje.
Dijeli dobre lopte, u duelu jak, kontrolise sasvim dobro loptu. SWP je mozda losiji po performansama od Teveza, ali ima veliku vrlinu - nije sebican ama bas nimalo. Imace on ove sezone dobru minutazu.
kamen spoticanja wrote:dzeko snazan ko june
bice nocna mora svim odbranama ove godine
Kako je samo dobro primio jednu loptu na igru kada je Hart ispucavao, mislim da je bilo jedno 10-tak minuta do kraja. Nakon toga okret i prodor po lijevoj strani.
Džeko: Gol protiv Intera će mi donijeti samopouzdanje
Bosansko-hercegovački nogometaš Edin Džeko uvjeren je da će mu pogodak koji je u nedjelju zabio Interu u finalu pripremnog turnira u Dublinu dati samopouzdanje za predstojeću sezonu engleske Premierlige...
Džeko je u uvjerljivoj pobjedi svoga Manchester Cityja (3-0) zabio drugi pogodak i to nakon samo 34 sekunde igre u drugom poluvremenu.
- To je stvarno dobro za moje samopouzdanje. Bio sam malo umoran pred kraj utakmice, ali mislim da smo igrali kao momčad i da smo bili vrlo, vrlo dobri, od prve do posljednje minute. Zaslužili smo pobjedu u ovoj utakmici, ali i na turniru - rekao je Džeko za službenu web-stranicu Cityja.
"Građani" će novu sezonu u Engleskoj otvoriti sljedeći vikend utakmicom Community Shielda (Superkup) protiv gradskog rivala i aktualnog prvaka Manchester Uniteda.
- To je velika utakmica i za nas i za naše navijače. Spremni smo i nadam se da možemo pobijediti u tom dvoboju. Wembley će biti pun i nadam se da ćemo na njemu osvojiti još jedan trofej uoči nove sezone - dodao je 25-godišnji napadač koji je u siječnju stigao iz Wolfsburga.
E moj Mancini, klocu jedan. Mi ovdje serendamo pola godine kako Džeki trebaju lopte u prostor da bi zabijao a genijalac je tek nakon pola godine to isto skontao Ja sam i dalje ubijeđen da je Mancini žešća karina od trenera, po meni je jedna od glavnih odlika odličnog trenera izvlačenje maximuma iz igrača. Niko to ne radi kao Sir Alex, kod njega svako zna svoju ulogu a on zna kako da iz svakog izvuče ono najbolje, tako npr jedan Fletcher ili Park samo kod Alexa mogu igrati u 11 jer je čovjek prepoznao u čemu je njihov kvalitet. Mancini je očigledno mislio da je kupio Bierhoffa ili Janckera i da ga treba filovati visokim loptama a i moja 80-godišnja nana zna da je Edin tako neupotrebljiv. Fino brate pravovremena lopta ili centaršut i eto ti hladno Edinovih 25-30 golova po sezoni, ako može Interu zabiti dva onda može i raznoraznim Sunderlandima, QPR-ima i sl...
komentar ispod slike:
''It's Bosnia v Montengro on the pool table with Dzeko & Savic about to go head-to-head. And refereed by Serbia, in the shape of Aleks Kolarov. This could get messy.''
Joj vas jbt, sve dezurni policajci...pa to je normalno i svugdje u svijetu se desavaju takve stvari...Nece se sad ljudi dozivotno zatvoriti u sobu iza 21h .... I treba da se opuste!