Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Ovaj Ibricic sve vise lici na neku karikaturu.
Zbog cega igraca koji je u svoje doba davao koliko je znao i mogao za tu nasu reprezentaciju nazivati karikaturom ?
Nema potrebe da covjeka tako nazivamo.
izađi sam, klocu jedan. ovim šetkanjem po terenu se pokušavaš odužiti ljudima koji su te dočekali kao kralja u rimu.
gori od tebe su samo oni koji pokušavaju opravdati ovakvu nonšalanciju i ponašanje na terenu.
Jeremya94 wrote:izađi sam, klocu jedan. ovim šetkanjem po terenu se pokušavaš odužiti ljudima koji su te dočekali kao kralja u rimu.
gori od tebe su samo oni koji pokušavaju opravdati ovakvu nonšalanciju i ponašanje na terenu.
Jeremya94 wrote:izađi sam, klocu jedan. ovim šetkanjem po terenu se pokušavaš odužiti ljudima koji su te dočekali kao kralja u rimu.
Od Salaha i Florencia danas ama bas nikakve vajde....evo upravo sad Salah=Aguero...ne bi dao loptu samom Edinu kad bi momentalno umro....i evo i drugi put opet Edin sam....hahahaha nevjerovatno
Dzeko ne da je los, nego je prelos.
Roma definitivno zestoko pogrijesila njegovim transferom.
Ako postoji ikakva klauzula, sigurno je da ga nece otkupiti na kraju sezone od City-a.
Edin je tip igraca koji se apsulutno ne uklapa u ovakvu Romu. Fakat mi nije jasno kako se na tako visokom nivu rade ovakve greske prilikom dovodjenja igraca.
refffko wrote:Dzeko ne da je los, nego je prelos.
Roma definitivno zestoko pogrijesila njegovim transferom.
Ako postoji ikakva klauzula, sigurno je da ga nece otkupiti na kraju sezone od City-a.
Edin je tip igraca koji se apsulutno ne uklapa u ovakvu Romu. Fakat mi nije jasno kako se na tako visokom nivu rade ovakve greske prilikom dovodjenja igraca.