Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#1026 Re: Edin Džeko...
Tevez je klasa za sebe i sasvim je jasno da City ovisi o njemu al mi nije jasno ko gura ovog Silvu malog pa on mi izgleda na terenu ko muha bez glave. Sve su prilike da Dzekson mora poceti glumiti frajera ko Ibra pa da se ustali u prvih 11 u Citiju a ne da glumi beka levata u svojoj polovini.
-
Abacija
#1027 Re: Edin Džeko...
Opet Dzeko ledjima nabio loptu na tribinu.
@Chmoljo, smiri tenzije.
@Chmoljo, smiri tenzije.
-
nekoeko
#1028 Re: Edin Džeko...
Nadam se da ste dobro čuli šta Osim veli za Džeku i njegovu igru u CIty-u.
http://www.youtube.com/watch?v=4K2XFaACD5M
Premotajte na 9:55.
- Uglednik
#1029 Re: Edin Džeko...
Pozdravcek za Mancinia.
:D:D
-
missko
#1030 Re: Edin Džeko...
Izbaci sudac Balu kad vec nece Mancini

-
missko
#1031 Re: Edin Džeko...
nekoeko wrote:Nadam se da ste dobro čuli šta Osim veli za Džeku i njegovu igru u CIty-u.
Al me s.eba ne vidjeh gol zbog Osima
- BarbaDue
#1032 Re: Edin Džeko...
sportsko-humoristicki programBubalo1 wrote:Jel ovo Vugdalic rece "blok od 4 pa isred 3 i jos 3 i u spicu 1"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Uglednik
#1033 Re: Edin Džeko...
E sad sam siguran da Dzeko starta protiv Chelsea.
Realno, Balotelli mu nikad nje bio konkurencija. Jer znalo se da ce podivljat kad tad i guzicom zatvorit vrata.
Ali ja ne mogu podnijet da Zabac ostane. PRTI!
Ali ja ne mogu podnijet da Zabac ostane. PRTI!
- Obuca9
#1034 Re: Edin Džeko...
Ja mu ne bih ni usao sad, nek mu igra onaj debil sa irokezom na glavi.
- strong69
#1035 Re: Edin Džeko...
Osim u kost! Upravo je objasnio ono sto je ocigledno ali mi to ne vidimo.nekoeko wrote:Nadam se da ste dobro čuli šta Osim veli za Džeku i njegovu igru u CIty-u.
P.S. Predobar je kada objasnjava za Pjanica
-
Abacija
#1036 Re: Edin Džeko...
A bi li da City pobijedi?hz__semir wrote:Ja mu ne bih ni usao sad, nek mu igra onaj debil sa irokezom na glavi.
-
Mustang1
#1038 Re: Edin Džeko...
koja je to minuta ?strong69 wrote:Osim u kost! Upravo je objasnio ono sto je ocigledno ali mi to ne vidimo.nekoeko wrote:Nadam se da ste dobro čuli šta Osim veli za Džeku i njegovu igru u CIty-u.
P.S. Predobar je kada objasnjava za Pjanica
- alphonse kauders
#1039 Re: Edin Džeko...
Eno, Magath nakon što je nogiran iz Šalke-a, nakon 3 dana ponovo imenovan za trenera Wolfsburg-a
Taman da spasi ih od ispadanja i onda neka vrati svoje pulene iz Rusije i Šitija:)) (puste iluzije, znam:))
Taman da spasi ih od ispadanja i onda neka vrati svoje pulene iz Rusije i Šitija:)) (puste iluzije, znam:))
- splend
#1040 Re: Edin Džeko...
ovo treba zadati k'o lektiru svim forumasima. covjek nema pogresne rijeci, kapa dole. ovo pregledajte, pa se onda dajte u komentarsianje utakmica. nek nam ovo bude vodilja za rumuniju i ostale tekme.nekoeko wrote:Nadam se da ste dobro čuli šta Osim veli za Džeku i njegovu igru u CIty-u.
- Bosanski_kralj
#1041 Re: Edin Džeko...
Ja se ponadao da bi Magath na kraju sezone mogao u City.alphonse kauders wrote:Eno, Magath nakon što je nogiran iz Šalke-a, nakon 3 dana ponovo imenovan za trenera Wolfsburg-a![]()
- shalla
#1042 Re: Edin Džeko...
Eh što ne mogu na rende kora...
Osim kad prdne svi kaže "e jes Ivica prnuo, svaka mu čast, ne treba se na ovaj prdež ništa ni dodati ni oduzeti"...
Čika Ivice (bili ste legenda, nimalo ne želim da vas omalovažavam), pogledajte ovo pa premotajte na 1:24 ili na 2:16 ili na 3:10, čisto eto ako vam se ne gleda cijeli klip, pa hajmo onda malo elaborirati na temu Džekinih sposobnosti...
Jbt izjednači ga Osim sa Zicklerom otprilike, eto kad je lopta na zemlji zna on nešto malo... Znam i ja ponešto kad je lopta na zemlji...
Osim kad prdne svi kaže "e jes Ivica prnuo, svaka mu čast, ne treba se na ovaj prdež ništa ni dodati ni oduzeti"...
Čika Ivice (bili ste legenda, nimalo ne želim da vas omalovažavam), pogledajte ovo pa premotajte na 1:24 ili na 2:16 ili na 3:10, čisto eto ako vam se ne gleda cijeli klip, pa hajmo onda malo elaborirati na temu Džekinih sposobnosti...
Jbt izjednači ga Osim sa Zicklerom otprilike, eto kad je lopta na zemlji zna on nešto malo... Znam i ja ponešto kad je lopta na zemlji...
- splend
#1043 Re: Edin Džeko...
pa sta je tebi nejasno. nije ni rekao za bundesligu nista. rekao je da je trenutno tu malo slabiji, jer su englezi jaci i jer se nije navikao. a to za koordinaciju, i tu je upravu, covjek haman dva metra, pa normalno da nema kretanje ko mesi ili iniesta. i kao sto rece, kad primiri loptu, vidi se da zna s njom
znaci jos koji mjesec vjezbe i treninga, i bit ce opet onaj stari na kojeg smo navikli.
PS. i opet cemo se ljutit na njega, kao i proslih godina, kad zabije samo jedan
-
LSD
#1044 Re: Edin Džeko...
Jedno je zabijati u Bundesu ,a drugo u Engleskoj.
I Lazar Popović je bio u Čukarićkom opaka mašina za golove, ali cim je prešao u strašni Bosanski Premiership covjek ne zna dati gola, evo vec godinu dana cekamo da postigne koji gol pa nikako da docekamo... poenta je u tome da je Youtube od njega napravio reinkarnaciju Van Bastena ,kao i od svakog igraca što može napraviti (citava kompilacija njegovih bravura lijevom nogom, desnom ,glavom, smirena lopta, u zraku, asistencije - to za Lazu ne predstavlja nikakav problem...ali sve iz srbijanske Jelen Super lige
) evo i dokaz o kakvom se stroju za golove radilo
Ali šta zna Osim.
I Lazar Popović je bio u Čukarićkom opaka mašina za golove, ali cim je prešao u strašni Bosanski Premiership covjek ne zna dati gola, evo vec godinu dana cekamo da postigne koji gol pa nikako da docekamo... poenta je u tome da je Youtube od njega napravio reinkarnaciju Van Bastena ,kao i od svakog igraca što može napraviti (citava kompilacija njegovih bravura lijevom nogom, desnom ,glavom, smirena lopta, u zraku, asistencije - to za Lazu ne predstavlja nikakav problem...ali sve iz srbijanske Jelen Super lige
Ali šta zna Osim.
- shalla
#1045 Re: Edin Džeko...
Ma iskreno nervira me Svabin stav koji ispoljava zadnjih 15 godina, lafo on realista, eto niko ne valja i niko ne vrijedi, i Charles Bronson mu je krenuo tim putem, kritika i samo kritika. On u reprezentaciji imao takve fantaziste koji se rode jednom u 20 godina (piksi, dejo, prosinecki) pa musplend wrote:pa sta je tebi nejasno. nije ni rekao za bundesligu nista. rekao je da je trenutno tu malo slabiji, jer su englezi jaci i jer se nije navikao. a to za koordinaciju, i tu je upravu, covjek haman dva metra, pa normalno da nema kretanje ko mesi ili iniesta. i kao sto rece, kad primiri loptu, vidi se da zna s njomznaci jos koji mjesec vjezbe i treninga, i bit ce opet onaj stari na kojeg smo navikli.
haman ni oni nisu valjali...
-
LSD
#1046 Re: Edin Džeko...
Ma jašta... šta zna Švabo...imamo mi ovdje na forumu daleko boljih strucnjakashalla wrote:Ma iskreno nervira me Svabin stav koji ispoljava zadnjih 15 godina, lafo on realista, eto niko ne valja i niko ne vrijedi, i Charles Bronson mu je krenuo tim putem, kritika i samo kritika. On u reprezentaciji imao takve fantaziste koji se rode jednom u 20 godina (piksi, dejo, prosinecki) pa musplend wrote:pa sta je tebi nejasno. nije ni rekao za bundesligu nista. rekao je da je trenutno tu malo slabiji, jer su englezi jaci i jer se nije navikao. a to za koordinaciju, i tu je upravu, covjek haman dva metra, pa normalno da nema kretanje ko mesi ili iniesta. i kao sto rece, kad primiri loptu, vidi se da zna s njomznaci jos koji mjesec vjezbe i treninga, i bit ce opet onaj stari na kojeg smo navikli.
haman ni oni nisu valjali...
-
The 51st State
#1047 Re: Edin Džeko...
osim je samo podebljao vec postojece misljenje realnijih forumasa.Eh što ne mogu na rende kora...
- Jack Be Nimble
#1048 Re: Edin Džeko...
Osim je rekao sto svako moze da primjeti.
Osim je ponovio ono sto je vec Dzeko sam kazao o sebi.
Osim je ponovio ono sto je vec Dzeko sam kazao o sebi.
- Korisnicko ime
#1049 Re: Edin Džeko...
Sta ce Svabo. Bio veliki levat kao igrac...jos veci kao trener...cuj on se nasao da ocjenjuje Dzeku...
A ni do koljena forumaskim igracima i trenerima...
Boze, sta sve covjek nece procitati ovdje...
A ni do koljena forumaskim igracima i trenerima...
Boze, sta sve covjek nece procitati ovdje...
- LeonardoAC
#1050 Re: Edin Džeko...
ma to je italijanska veza Mancini - Baloteli
brat bratu - da je F. Hadžibegić ili neki drugi bosanac trener Man. City-a mislite ta Džeko ne bi imao zagarantovano mjesto u ekipi ?
brat bratu - da je F. Hadžibegić ili neki drugi bosanac trener Man. City-a mislite ta Džeko ne bi imao zagarantovano mjesto u ekipi ?