Edhem BiCakCiC
-
amcho_79
#1 Edhem BiCakCiC
Ja mislim da je on bio dobar i skroman politicar
-
vodolija_33
#3 Re: Edhem BiCakCiC
jest , o sebi pri sebi.... i pri parama... našim, u glavnomamcho_79 wrote:Ja mislim da je on bio dobar i skroman politicar
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Edhem BiCakCiC
ja mislim da si ti prso ko lubenica al etoamcho_79 wrote:Ja mislim da je on bio dobar i skroman politicar
da skroman je, nakon sto se nadolmio povukao se...na tome mu hvala...
- Alfons Kauders
#6 Re: Edhem BiCakCiC
nigje se on nije povukao, vec mu je zabranjeno da drzi politicke funkcije, kao i da radi u javnim preduzecima...mIRCerka wrote:ja mislim da si ti prso ko lubenica al etoamcho_79 wrote:Ja mislim da je on bio dobar i skroman politicar
da skroman je, nakon sto se nadolmio povukao se...na tome mu hvala...
doduse, u poredjenju s ovim danasnjim retardima, i nije tako los...
-
vodolija_33
Jao, ja naše klasike... koga bolan briga ko kako izgleda matere ti? Eto da je on ljepši, situacija bi bila drugačija...
Volimo se narugat, to je čudo jedno
- Salko sto je u vodu skako
#11 Re: Edhem BiCakCiC
slazem se s tobom.. samo bi dodo posten i sposoban!!!!amcho_79 wrote:Ja mislim da je on bio dobar i skroman politicar
-
mr__bosnjak
Ja mislim da je... neznam sta mislim 
-
Vingo
Skroman politicar??? Skromnost je jedna krajnje irelevantna osobina kada su politicari u pitanju. To sto nas narod ne voli neskromnost (izjednacavajuci pritom cesto neciju glupost, nedostatak obrazovanja, rjecitosti ili cak i licemjerje, sa skromnoscu)...opet ne cini skromnost vrlinom neophodnom za dobrog politicara.
Ako bi mi neko od zalagaca za vrlinu skromnost kod politicara objasnio kako ta skromnost pozitivno ili negativno utjece na zivot malog biraca....(osmijeh, istina, grije dusu....al sta cemo s drvima???) bila bih mu jako zahvalna.
Ako bi mi neko od zalagaca za vrlinu skromnost kod politicara objasnio kako ta skromnost pozitivno ili negativno utjece na zivot malog biraca....(osmijeh, istina, grije dusu....al sta cemo s drvima???) bila bih mu jako zahvalna.
-
mIRCerka
jeste stvarno...prosirio kucu mashala, kompleks podigao...a sve se nema stel e u opcini...a komsije mu haman ne smiju imati prozor da se otvara prema vani...a edo ukinuo trotuar...amcho_79 wrote:Edhem je ba raja sa Bistrika
- Salko sto je u vodu skako
sve je to edhem krvavo zasluzio svojim radom i zalaganjem...da nije edhema economia bi bila u totalnom kolapsu...mIRCerka wrote:jeste stvarno...prosirio kucu mashala, kompleks podigao...a sve se nema stel e u opcini...a komsije mu haman ne smiju imati prozor da se otvara prema vani...a edo ukinuo trotuar...amcho_79 wrote:Edhem je ba raja sa Bistrika
-
forUMASH
#17 Re: Edhem BiCakCiC
....ma on je bio dobar.....nego, oni oko njega nisu valjali.....amcho_79 wrote:Ja mislim da je on bio dobar i skroman politicar
- Ahmmed
vodolija_33 wrote:Jao, ja naše klasike... koga bolan briga ko kako izgleda matere ti? Eto da je on ljepši, situacija bi bila drugačija...![]()
Vodolija, ne kvari mi političke izglede i ne razbijaj iluziju o potrebi ljepote naših političara
- Alfons Kauders
iskreno, u zadnje vrijeme su se domace bosnje pokale ko veci idioti, nesposobnjakovici i kriminalci od sandzaklija.... uvozne bosnje drze jos uvijek tron kad je u pitanju kic, lose oblacenje i primitivizam, mada mi se sve cini da ce ih domaci i tu sjebat...Ahmmed wrote:amcho_79 wrote:Edhem je ba raja sa Bistrika
Sreća, pa nije Sandžaklija
-
mIRCerka
salko, drago mi je da su te konacno pustili iz izolacije, ali poklonicemo ti DVD sa novinskim izdanjima kojeg god zelis magazina pa se malo obrazuj....Salko sto je u vodu skako wrote:sve je to edhem krvavo zasluzio svojim radom i zalaganjem...da nije edhema economia bi bila u totalnom kolapsu...mIRCerka wrote:jeste stvarno...prosirio kucu mashala, kompleks podigao...a sve se nema stel e u opcini...a komsije mu haman ne smiju imati prozor da se otvara prema vani...a edo ukinuo trotuar...amcho_79 wrote:Edhem je ba raja sa Bistrika
-
Vingo
Mozda se, bona sceri, zayebava....mIRCerka wrote:salko, drago mi je da su te konacno pustili iz izolacije, ali poklonicemo ti DVD sa novinskim izdanjima kojeg god zelis magazina pa se malo obrazuj....Salko sto je u vodu skako wrote:sve je to edhem krvavo zasluzio svojim radom i zalaganjem...da nije edhema economia bi bila u totalnom kolapsu...mIRCerka wrote: jeste stvarno...prosirio kucu mashala, kompleks podigao...a sve se nema stel e u opcini...a komsije mu haman ne smiju imati prozor da se otvara prema vani...a edo ukinuo trotuar...
- Alfons Kauders
znas da je mirci opaka...Vingo wrote:Mozda se, bona sceri, zayebava....mIRCerka wrote:salko, drago mi je da su te konacno pustili iz izolacije, ali poklonicemo ti DVD sa novinskim izdanjima kojeg god zelis magazina pa se malo obrazuj....Salko sto je u vodu skako wrote: sve je to edhem krvavo zasluzio svojim radom i zalaganjem...da nije edhema economia bi bila u totalnom kolapsu...
![]()