ed
Moderator: _BataZiv_0809
-
dragi_urednik
#1 ed
Meni je stvarno zao da Ed-a nema vise na FTV, tamo negdje do Oktobra....ne znam jel' me profuralo ali mislim da je ovo bila jedna od boljih serija na TV u zadnjih 5 godina.-..
....
nema veze gledacemo reprize od 14.06 u 14. 10...
lunch hour...
....
nema veze gledacemo reprize od 14.06 u 14. 10...
lunch hour...
-
dragi_urednik
#4 ed
FTV je sinoc emitovala zadnju epizodu ovog ciklusa, kraj trece sezone, 66. epizoda....ostaje jos jedna sezona ( 18. epizoda), nekad u Oktobru....do tada reprize...stvarno steta...Warren Chiswick i Phill Stubbs will be truly missed. I Dr. Jeromme, isto....
- DaysleepeR
E pa sad si me obradovao, ja sam konto da je ono kraj serije, da nije vise ni snimljeno ciklusa, pa se iznervirah sinoc pravo.
E pa onda ekstra, u oktobru nastavak.
E pa onda ekstra, u oktobru nastavak.
-
Artaud
Kada sam počeo gledati, serija mi je bila ok, osvježenje pravo. Ali u zadnjih možda mjesec se strašno pogoršala, ofirno navlačenje scenarija i ispunjavanje minutaže. Bljutavo postalo. U početku su kao parodirali patetiku da bi sada pred kraj postali upravo to- patetični. 
- Pooll
podapisujem / potpisivam i potpisujemArtaud wrote:Kada sam počeo gledati, serija mi je bila ok, osvježenje pravo. Ali u zadnjih možda mjesec se strašno pogoršala, ofirno navlačenje scenarija i ispunjavanje minutaže. Bljutavo postalo. U početku su kao parodirali patetiku da bi sada pred kraj postali upravo to- patetični.
-
razrooki_jastog
serija jes fina, cesto sam je gledao, ali znala je i nervirati, najvise zato sto je nerealisticna. skontaj malo, dobricak koji bi dao sve samo da se ljudi ne svadjaju, da drugi budu sretni, pa cak i na njegov vlastiti racun, i povrh svega, ljudi ga zbog toga cijene i vole ( mislim stvarno...)
isto me nervira ta prica da se sve moze samo kada se hoce
ko li jos vjeruje u te stvari?