U vremenu i drustvu, u kome smo okruzeni neradom, nebrigom, i gdje se rijetko odgovara za svoje postupke,...susret sa preduzecem ECOS iz viteza je bio za nepovjerovati.
Prica ide ovako nekako.
U izgradnji sam, pravi se kuca, malo pomalo, ali lagano.I tako, dotjeram do namjestaja, krecenja

zadovoljan i sretan.Uradi se patos
( laminat), oboje zidovi, dotjera wc i kupatilo, nova kuhinja...Ipak, jos nisam uselio u kucu, ali svakodnevno dolazim, obilazim, boravim u istoj.Ali ( uvijek ono ali.. ), jedan dan dodjem i vidim svud uokolo kuce voda, zidovi mokri, ...uzas

Uglavnom, pukla je cijev od cesme ( spaja usadnu cesmu sa cijevima u zidu ) i poplavila cijeli sprat ( oko 6 - 7 cm vode ).Naravno, sprijecim dalji dotok vode, stanem pogledam sta se zbilo, pozelim da placem,....pozovem majstora koji je radio vodoinstalacije s namjerom da otkloni kvar i covjek mi savjetuje da pokusam animirati proizvodjaca cesme.I, tako ja napisem mail Ecosu u subotu ( subota im je inace bila neradna ) i objasnim ko sam, sve o cemu se radi, i pri tome ne nadajuci se gotovo nikako pozitivnom ishodu, ostavim kontakt mob.
Ali ( opet ali

), ujutro u ponedjeljak u 8. 15 sati, zvoni mobilni, covjek iz Ecosa, a ja ne mogu da vjerujem...Do 12. 00 sati njihov covjek je vec bio na terenu, praveci zapisnik....
Da zavrsim, toliko ljubaznosti, susretljivosti, takav profesionalizam, tacnost, i briga o imageu = nevjerovatno. Ima nade