aha.....velika razlika........ne znam samo kako ste na ideju EBAYBA dosli.....palo nekom na pamet. Bit ce trademark infringement tuzba ko da gledamvidacak wrote:Ebay i EBAYBA su dva potpuno razlicita imena a njihov logo nema nikakve veze sa nasim , a sajt je tek u testing fazi a disajn i koncept ce s vremenom biti promjenjeni, uostalom kad si tako pametan napravi ti jedan i ponudi sve za dzaba, Ebay naplacuje njihove usluge a mi ne naplacujemoburekodsira wrote:kao prvo ebay ce vas tuziti samo dok skontaju da postojite! kao drugo to nije jedini sajt takve djelatnosti na nasim prostorima a pogotovo nije prvi! a kao trece izgled i funkcionalnost fuj fuj fuj!
EBAY BiH I OSTALIH ZEMALJA BIVSE YU
- pitt
- skahu
#27 Re: EBAY BiH I OSTALIH ZEMALJA BIVSE YU
Ja na aukcija.ba licitirao kuću za 95 km i pobijedio, frajer nikad da se javibleka wrote:POgledaj malo cjenovnik CJENOVNIK USLUGADrvosjeca iz Dejcica wrote:
Jedini pravi SITE ovog tipa kome se koliko-toliko moze vjerovati je http://www.aukcija.ba/ .
Povlačenje aukcije 25%
- DobroJutroKolumbo
Kad ovo skonta pravi e Bay bice, e baj baj...

-
DONY
ma moze i "dodjem ti"...bleka wrote:BAs cesto kupujem i tusim po ebayu ili ricardo. ch. I nesto sam konto koja bi to katastrofa bila kada bi nesto slicno na podrucju bivse YU krenulo. Joj zamisli " nemam ja jaro racun u banci da ti posaljem morel u naturi".