EBAY BiH I OSTALIH ZEMALJA BIVSE YU

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
pitt

Post by pitt »

vidacak wrote:
burekodsira wrote:kao prvo ebay ce vas tuziti samo dok skontaju da postojite! kao drugo to nije jedini sajt takve djelatnosti na nasim prostorima a pogotovo nije prvi! a kao trece izgled i funkcionalnost fuj fuj fuj!
Ebay i EBAYBA su dva potpuno razlicita imena a njihov logo nema nikakve veze sa nasim , a sajt je tek u testing fazi a disajn i koncept ce s vremenom biti promjenjeni, uostalom kad si tako pametan napravi ti jedan i ponudi sve za dzaba, Ebay naplacuje njihove usluge a mi ne naplacujemo
aha.....velika razlika........ne znam samo kako ste na ideju EBAYBA dosli.....palo nekom na pamet. Bit ce trademark infringement tuzba ko da gledam :D
skahu

#27 Re: EBAY BiH I OSTALIH ZEMALJA BIVSE YU

Post by skahu »

bleka wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Jedini pravi SITE ovog tipa kome se koliko-toliko moze vjerovati je http://www.aukcija.ba/ .
POgledaj malo cjenovnik CJENOVNIK USLUGA

Povlačenje aukcije 25%

:-)
Ja na aukcija.ba licitirao kuću za 95 km i pobijedio, frajer nikad da se javi
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Kad ovo skonta pravi e Bay bice, e baj baj... :lol: :lol: :lol:
DONY

Post by DONY »

bleka wrote:BAs cesto kupujem i tusim po ebayu ili ricardo. ch. I nesto sam konto koja bi to katastrofa bila kada bi nesto slicno na podrucju bivse YU krenulo. Joj zamisli " nemam ja jaro racun u banci da ti posaljem morel u naturi".
ma moze i "dodjem ti"... :lol:
Post Reply