E vala Obama i tebe je previše...
-
ePegasus
#1 E vala Obama i tebe je previše...
..
Last edited by ePegasus on 16/06/2010 13:25, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2 Re: E vala Obama i tebe je previše...
A u cemu je problemePegasus wrote:Ne znam ljudi kako je vama, al gdje god se okrenem vidim Obamu..pa lice tog čovjeka za ova dva mjeseca sam vidio toliko puta da mi više liči na nekog show mana a ne presjednika najaće države...Obama "piškio",Obama "kakio"...
Ja ono sto mi smeta ignorisem i zdravo.
Inace sta ti ocekujes?
Neminovno je da od Obame ne mozes pobjeci, covjek je tek dosao na celo najmocnije sile svijeta i sva paznja svijeta je usmjerena na njega, tako da ces ga vidjeti i cuti na portalima, vijestima, tv-u, radiju...
Da nije vazan ne bi ga ni bilo.
Dokle god je tu znaci da nesto radi, a to nesto, neposredno utice na cijeli svijet, jer svidjalo se to nama ili ne SAD diktira stanje u svijetu, sto se vidi i na ovoj krizi.
Inace meni se cini da postoji tema na PF-u politika o Obami, tako da si nezadovoljstvo njegovim pojavljivanjem 24/7 mogao i tu izraziti
- karanana
#3 Re: E vala Obama i tebe je previše...
slazem se sa lb18.
i sa otvaranjem ove teme ti ustvari sam sebe kontriras i sam radis ono sto si ustvari napisao da ti smeta.
i sa otvaranjem ove teme ti ustvari sam sebe kontriras i sam radis ono sto si ustvari napisao da ti smeta.
- Loulou
#4 Re: E vala Obama i tebe je previše...
karanana wrote:...i sa otvaranjem ove teme ti ustvari sam sebe kontriras i sam radis ono sto si ustvari napisao da ti smeta.
-
PeroKosoric
#5 Re: E vala Obama i tebe je previše...
A da prebacis kanal?ePegasus wrote:Ne znam ljudi kako je vama, al gdje god se okrenem vidim Obamu..pa lice tog čovjeka za ova dva mjeseca sam vidio toliko puta da mi više liči na nekog show mana a ne presjednika najaće države...Obama "piškio",Obama "kakio"...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: E vala Obama i tebe je previše...
imam osjećaj da je on američki haris silajđić

-
ePegasus
#7 Re: E vala Obama i tebe je previše...
...
Last edited by ePegasus on 16/06/2010 13:23, edited 1 time in total.
-
jefferson
#8 Re: E vala Obama i tebe je previše...
On uzima prostor???? Ja sam mislio da je on Predsjednik jedne drzave, koja je by the way, najveca ekonomija na svijetu (skoro duplo veca od ekonomije EU) pa je malo logicno da ljude interesuje kada Obama izadje i kaze da ce potrositi na jedan program 4 puta veci GDP od Ceske ili da ce pomoci bankama tako sto ce potrositi para vise nego sto je GDp Spanije ili italije, ili da hoce budzet koji je veci od ekonomije Njemacke!ePegasus wrote:Kada dođeš na neki portal, logično je da pregledaš naslove.. u knjižari pregledaš nove naslove...pregledaš novinske naslove...čovjek je sasvim u redu, ali zar ne mislite da se čovjek previše eksponira za presjednika jedne države ili je ovo neki zaokret u Američkoj politici...
Jednostavno želim da kažem da "uzima" prostor pogotovo u lokalnim medijima koji bi se mogao iskoristiti na bolji način..na nešto što se nas više tiće..
Samo sam htio čuti mišljenje drugih, da li smatrate da je previše zastupljen u medijima u odnosu na ranije SAD presjednike i inače na druge visoke dužnosnike drugih zemalja..sve mi se čini da će biti "treslo se brdo rodio..."
Nije on naredio medijima da ga eksponiraju, nego ga mediji sami stavljaju u program, a kao sto ti neko rece, promjeni kanal, ili jos bolje, kupi avaz pa uporedi koliko puta se Reis sedmicno pojavi u Avazu a koliko Obama ili jos gore Predsjednik BiH!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#9 Re: E vala Obama i tebe je previše...
jefferson wrote: Nije on naredio medijima da ga eksponiraju, nego ga mediji sami stavljaju u program, a kao sto ti neko rece, promjeni kanal, ili jos bolje, kupi avaz pa uporedi koliko puta se Reis sedmicno pojavi u Avazu a koliko Obama ili jos gore Predsjednik BiH!
covjek je tek stupio na funkciju, vremenom ce to postati manje, ali trenutno jok.
On ima ogromne zadatke i zato je svaki njegov postupak iznimno vazan za cijeli svijet.
-
paja_patak
#10 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
- karanana
#11 Re: E vala Obama i tebe je previše...
onda mora da valja.paja_patak wrote:Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
hahaha
- Sarayman
#12 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Neka ga vala pa da je duplo vise exponiran. Njega volimo za razliku od prethodnika..
- Edin H.
#13 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Ma nije to do Obame, to je bre svetska zavera mnogo sirih razmerapaja_patak wrote:Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#14 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Pa Obama uvjek ima sta novo i pametno da kaze, pa ga svi exploatisu sad vise nego zvijezde iz Holliwooda koje su zastarijele i nemaju sta da ponude
Sad upravo gledate OBAMA-O-RAMA najpopularniji serijal u SADu.

Sad upravo gledate OBAMA-O-RAMA najpopularniji serijal u SADu.
-
paja_patak
#15 Re: E vala Obama i tebe je previše...
ma on je obicni pijuncic pravi igraci su iza zavjese on je tu kao glumac postavljen pa da vrati naruseni ugled...sad oni klintonovi gazduju amerika lafo neka majka demokratije a dvije porodice se samo smjenjuju na vlasti...Edin H. wrote:Ma nije to do Obame, to je bre svetska zavera mnogo sirih razmerapaja_patak wrote:Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
-
MokeQc
#16 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Rodila ga majka,nas predsjednik Husein Huso Obama !paja_patak wrote:Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
-
melb26sa
#17 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Sasvim normalno da je non-stop na tv - ovdje imaju kompletno pracenje Obaminih prvih 100 dana. Svaki dan ima bar jedan briefing sta se radi, gdje je sada.
-
PeroKosoric
#18 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Za ovo treba da se zalis urednistvu portala, novina, izdavackih kuca.ePegasus wrote:Kada dođeš na neki portal, logično je da pregledaš naslove.. u knjižari pregledaš nove naslove...pregledaš novinske naslove...čovjek je sasvim u redu, ali zar ne mislite da se čovjek previše eksponira za presjednika jedne države ili je ovo neki zaokret u Američkoj politici...
Zasto je covjek interesantan? Dosao je nakon katastrofalne Bushove unutrasnje i spoljne politike, s obecanjima da ce okrenuti americku politiku, i nije bijelac. (E sad sam otkrio Ameriku.
Valjda je zato jos uvijek interesantan novinarima i publicistima, i tako ce ti vjerovatno biti jos neko vrijeme.
-
saraydjecko
#19 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Ljubomoran je na nebeski narodpaja_patak wrote:Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
-
harka
#20 Re: E vala Obama i tebe je previše...
paja_patak wrote:Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
a ko nije?Mislim u srpskim glavama.
Ugrozeni Jopet
- karanana
#21 Re: E vala Obama i tebe je previše...
BORA ČORBA PIŠE OBAMI
Srbi Obami:
Predsednice Obama,
okreni se ka nama,
pogledaj nas, garavi,
mi smo dobre naravi!
Nas su Srbe jebali
i kad nisu trebali.
Mi smo se kurazili,
sami kurac trazili.
Molimo te, leba ti,
nemoj nas i ti jebati!
Vi ste crnci kurati,
necemo izdrzati!
Srbi Obami:
Predsednice Obama,
okreni se ka nama,
pogledaj nas, garavi,
mi smo dobre naravi!
Nas su Srbe jebali
i kad nisu trebali.
Mi smo se kurazili,
sami kurac trazili.
Molimo te, leba ti,
nemoj nas i ti jebati!
Vi ste crnci kurati,
necemo izdrzati!
- sheilak
#22 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Slazem se s ovim crvenim , samo bih dodala da i te dvije porodice ( klana ) nemaju stvarnu vlast nego su i oni samo izvrsioci, kao i u ostalom, svugdje u svijetu, kada je rijec o " isturenim igracima " vlasti, dakle, eksponiranim politicarima.paja_patak wrote:ma on je obicni pijuncic pravi igraci su iza zavjese on je tu kao glumac postavljen pa da vrati naruseni ugled...sad oni klintonovi gazduju amerika lafo neka majka demokratije a dvije porodice se samo smjenjuju na vlasti...Edin H. wrote:Ma nije to do Obame, to je bre svetska zavera mnogo sirih razmera :oops:paja_patak wrote:Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
Ovo plavo me nasmijalo
Sto se tice ljubicastog....
@ paja_patak Paranoja je cudo ( kao i grandomanija )
Last edited by sheilak on 23/03/2009 19:02, edited 1 time in total.
-
ePegasus
#23 Re: E vala Obama i tebe je previše...
...
Last edited by ePegasus on 16/06/2010 13:23, edited 1 time in total.
- armin071
#24 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Obama je veliki neprijatelj srpskog naroda!
Zbog ovakvih izjava treba otvoriti extra temu "IZJAVA MJESECA ZA IZVALU GODINE". Ova je moj favorit..
Da krenulo je to jos od Roda Blagojevica koji je "nesretnik" samo zato sto ima "srpske korene" stavljen na crnu (Obaminu) listu.
Zbog ovakvih izjava treba otvoriti extra temu "IZJAVA MJESECA ZA IZVALU GODINE". Ova je moj favorit..
Da krenulo je to jos od Roda Blagojevica koji je "nesretnik" samo zato sto ima "srpske korene" stavljen na crnu (Obaminu) listu.
-
PeroKosoric
#25 Re: E vala Obama i tebe je previše...
Kako ovo "svi sve oduvijek znamo"?ePegasus wrote:... jer znamo da se nažalost Obama vrlo malo pita i da je marioneta bogatih bjelaca...
Ovo me podsjeca na Piramidiota Osmanagica, kod kojeg "svi znamo" da se ispod Visocice krije najveca piramida na svijetu izgradjena vanzemaljskom rukom, od koje ce Visoko i Ze-Do kanton postati najbogatija regija na svijetu.