E u p.m. vise !

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Guevara

#1 E u p.m. vise !

Post by Guevara »

Pa ja vise ne znam stvarno ima li u granice ljudskom primitivizmu i bezobrazluku. Danas neki balavci, u sred bijela dana a krcate ulice ljudima, jure Ferhadijom prema Carsiji s nekom krntijom od auta iz kojeg treste narodnjaci i trube ljudima da im se sklone s puta...A drotovi bleje u auto ko telad u sareno. Ima li vlasti jbte u ovom gradu. Hajd sto su ulice krcate autima, pa su i trotoari krcati, ali da ne mozes ulicom, i to hajmo reci glavnom nekom ulicom u gradu prosetati, e jbm mu ja mater.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

e svasta :lol: :D
fixer

Post by fixer »

nesto ti ne vjerujem :D :D ovo u mojoj bosni se ne desava. da bi me razuvjerio reci koja je pjesma svirala kad su proletili?
8)
gass

Post by gass »

tacnije bio je bijeli yugo,sa neznam koliko mamlaza u njemu
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Vjerovatno neki likovi sa dernek.ba?! :D
Guevara

Post by Guevara »

gass wrote:tacnije bio je bijeli yugo,sa neznam koliko mamlaza u njemu
jeste, to su ti..Ljuti me sto ima ljudi tako debilnih, ali me jos vise ljuti sto nasa policija nece prstom da makne. :x
pudlica

Post by pudlica »

ma to je da izvuku max. iz juge dok se ne raspadne pa hvataju mu zadnje dane,nece jos dugo,a policija ih nije zaustavila jer nisu dobri tu vide bjeda neka
zgembo adislić

Post by zgembo adislić »

Možda se snimala nova epizoda one emisije Kerozin :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#9 Re: E u p.m. vise !

Post by Bea_Trix »

Guevara wrote:Pa ja vise ne znam stvarno ima li u granice ljudskom primitivizmu i bezobrazluku. Danas neki balavci, u sred bijela dana a krcate ulice ljudima, jure Ferhadijom prema Carsiji s nekom krntijom od auta iz kojeg treste narodnjaci i trube ljudima da im se sklone s puta...A drotovi bleje u auto ko telad u sareno. Ima li vlasti jbte u ovom gradu. Hajd sto su ulice krcate autima, pa su i trotoari krcati, ali da ne mozes ulicom, i to hajmo reci glavnom nekom ulicom u gradu prosetati, e jbm mu ja mater.
ih... a ja nekidan prelazim ulicu kod tehnicke i prvacici, rekla bih po uzrastu, njih nekoliko razreda sa uciteljicama i uciteljima koji ih nekako nastoje poredati u red, prelaze cestu.

i kako je njih jos desetak trebalo prijeci, vec se upalilo crveno tako da ovi sto su skretali nisu od pjesaka stigli uci, ucitelj ih pozuruje i jedno uzeo za ruku. a jedan genijalac za volanom uhvatio trubit ko da mu je posljenja minuta zivota, i kao vec on ide naprijed da zgazi djecu :shock: i taman je ucitelj posljednje dijete preveo, kad ti ovaj nagazi i umalo ne udari ucitelja, on se izmakao i umalo ne pade covjek...

a face u autima, sve goli razbojnik... istom sto izadjes iz zatvora ili pobjegnes iz umobolnice, u sarajevu ti daju vozacku i auto :D
Neelix

Post by Neelix »

dje li je onaj bradati majmun u zelenom pezou :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Neelix wrote:dje li je onaj bradati majmun u zelenom pezou :D
Ko je, ono, tad bio donji?
tavijapi

#12 Re: E u p.m. vise !

Post by tavijapi »

Bea_Trix wrote:
Guevara wrote:Pa ja vise ne znam stvarno ima li u granice ljudskom primitivizmu i bezobrazluku. Danas neki balavci, u sred bijela dana a krcate ulice ljudima, jure Ferhadijom prema Carsiji s nekom krntijom od auta iz kojeg treste narodnjaci i trube ljudima da im se sklone s puta...A drotovi bleje u auto ko telad u sareno. Ima li vlasti jbte u ovom gradu. Hajd sto su ulice krcate autima, pa su i trotoari krcati, ali da ne mozes ulicom, i to hajmo reci glavnom nekom ulicom u gradu prosetati, e jbm mu ja mater.
ih... a ja nekidan prelazim ulicu kod tehnicke i prvacici, rekla bih po uzrastu, njih nekoliko razreda sa uciteljicama i uciteljima koji ih nekako nastoje poredati u red, prelaze cestu.

i kako je njih jos desetak trebalo prijeci, vec se upalilo crveno tako da ovi sto su skretali nisu od pjesaka stigli uci, ucitelj ih pozuruje i jedno uzeo za ruku. a jedan genijalac za volanom uhvatio trubit ko da mu je posljenja minuta zivota, i kao vec on ide naprijed da zgazi djecu :shock: i taman je ucitelj posljednje dijete preveo, kad ti ovaj nagazi i umalo ne udari ucitelja, on se izmakao i umalo ne pade covjek...

a face u autima, sve goli razbojnik... istom sto izadjes iz zatvora ili pobjegnes iz umobolnice, u sarajevu ti daju vozacku i auto :D
nije to goli razbojnik u autima to je sve go PAPAK TJ: PAPCINA ja sta se sve nakotilo u sarajevu......
Neelix

Post by Neelix »

sulesavic wrote:
u kojem smislu "donji" ?
chino

Post by chino »

sulesavic wrote:
Neki dan ugledah taj zeleni peugeot i tog bradonju, i odmah se sjetih topica :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Neko je to ne¹to bio lagio malo... Ili mi se èini... Ili su mi godine mozak popile...
atko

Post by atko »

Svega u bozijoj basci, neki dan gledam neki balavci autom furaju preko onog kamenog mosta kod inat kuce... dva tri dana kasnije... ide drotovski dzip odozgo iz pravca Pala prema Vjecnici i svinta ga hadzo u kontra smjeru (trakom kojom se isklucuje kod Vjecnice prema palama) i preko plocnika pa preko mosta :shock:
Guevara

Post by Guevara »

atko wrote:Svega u bozijoj basci, neki dan gledam neki balavci autom furaju preko onog kamenog mosta kod inat kuce... dva tri dana kasnije... ide drotovski dzip odozgo iz pravca Pala prema Vjecnici i svinta ga hadzo u kontra smjeru (trakom kojom se isklucuje kod Vjecnice prema palama) i preko plocnika pa preko mosta :shock:
Eto, sta ces vise kad se i ta pseudo-policija ponasa poput svih ovih papaka..Covjek ne zna ni sta bi uradio. Da okrenes glavu, pa da se pravis da ne vidis, ili da se nerviras i jbes sebi u glavi jer je to tako.
Santos

Post by Santos »

Sta je sad nema dijaspore pa udarili po papcima,sacekajte ljeto pa kad opale ovi sto voze na krede kurce se i ostalo sta ce tek tad da se desava,kazem vam je dijaspora je kultura sve su to fini momci za ove novokompovane istocnjake dijaspora je sminka.Dijaspora je sve ono sto vam se lijepo desi,dijaspora je fino obucena,mirise trudi se da bude sto kulturnija tj,da se fino ponasa.Dijaspora ce vam donjet kamere digitalne mozete da vidite na slikama gdje su sve bili kako je tamo lijepo,cisto nema ane i ostalih jer u dijaspori moras da se priviknes inace si propo ali u seheru nemoras jer se onih 20% moraju privikavat na sund na turbo na divljaka na dupljaka na prevare i ostalo.Nema vise Sarajevskih jalijasa da papka smiri oni su vecinom u dijaspori,nemate vise damu da se suprostavite papku jer ste manjina i tu je problem.Bice bolje nekad povikase anamo oni.
Ergot

Post by Ergot »

Santos wrote:Sta je sad nema dijaspore pa udarili po papcima,sacekajte ljeto pa kad opale ovi sto voze na krede kurce se i ostalo sta ce tek tad da se desava,kazem vam je dijaspora je kultura sve su to fini momci za ove novokompovane istocnjake dijaspora je sminka.Dijaspora je sve ono sto vam se lijepo desi,dijaspora je fino obucena,mirise trudi se da bude sto kulturnija tj,da se fino ponasa.Dijaspora ce vam donjet kamere digitalne mozete da vidite na slikama gdje su sve bili kako je tamo lijepo,cisto nema ane i ostalih jer u dijaspori moras da se priviknes inace si propo ali u seheru nemoras jer se onih 20% moraju privikavat na sund na turbo na divljaka na dupljaka na prevare i ostalo.Nema vise Sarajevskih jalijasa da papka smiri oni su vecinom u dijaspori,nemate vise damu da se suprostavite papku jer ste manjina i tu je problem.Bice bolje nekad povikase anamo oni.
:lol: :lol: :lol:
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Neelix wrote:
sulesavic wrote:
u kojem smislu "donji" ?
Nele, jel ovo ono kad je uletio s desne izlazne trake pred tebe? :D

:) joj ima tome...
sulesavic

Post by sulesavic »

IlijaLadin wrote:
Neelix wrote:
sulesavic wrote: Ko je, ono, tad bio donji?
u kojem smislu "donji" ?

Ne radi ovaj srè...
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

ja mislim da je tema imala naslov nešto kao: "bradatom majmunu u zelenom pežou..." :D

pa se onda nele nagovorio...
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

IlijaLadin wrote:ja mislim da je tema imala naslov nešto kao: "bradatom majmunu u zelenom pežou..." :D

pa se onda nele nagovorio...
Bio je i broj registarskih tablica... :)
Neelix

Post by Neelix »

IlijaLadin wrote:
Neelix wrote:
sulesavic wrote: Ko je, ono, tad bio donji?
u kojem smislu "donji" ?

tema je izbrisana cini mi se, malo nakon sto se situacija smirila.

sule, nije da kontam o cemu pricas....
sulesavic

Post by sulesavic »

Neelix wrote:
sule, nije da kontam o cemu pricas....
Hajd' da batalimo ovu prièu...
Post Reply