E u p.m. vise !
- Guevara
#1 E u p.m. vise !
Pa ja vise ne znam stvarno ima li u granice ljudskom primitivizmu i bezobrazluku. Danas neki balavci, u sred bijela dana a krcate ulice ljudima, jure Ferhadijom prema Carsiji s nekom krntijom od auta iz kojeg treste narodnjaci i trube ljudima da im se sklone s puta...A drotovi bleje u auto ko telad u sareno. Ima li vlasti jbte u ovom gradu. Hajd sto su ulice krcate autima, pa su i trotoari krcati, ali da ne mozes ulicom, i to hajmo reci glavnom nekom ulicom u gradu prosetati, e jbm mu ja mater.
-
zgembo adislić
Možda se snimala nova epizoda one emisije Kerozin 
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
#9 Re: E u p.m. vise !
ih... a ja nekidan prelazim ulicu kod tehnicke i prvacici, rekla bih po uzrastu, njih nekoliko razreda sa uciteljicama i uciteljima koji ih nekako nastoje poredati u red, prelaze cestu.Guevara wrote:Pa ja vise ne znam stvarno ima li u granice ljudskom primitivizmu i bezobrazluku. Danas neki balavci, u sred bijela dana a krcate ulice ljudima, jure Ferhadijom prema Carsiji s nekom krntijom od auta iz kojeg treste narodnjaci i trube ljudima da im se sklone s puta...A drotovi bleje u auto ko telad u sareno. Ima li vlasti jbte u ovom gradu. Hajd sto su ulice krcate autima, pa su i trotoari krcati, ali da ne mozes ulicom, i to hajmo reci glavnom nekom ulicom u gradu prosetati, e jbm mu ja mater.
i kako je njih jos desetak trebalo prijeci, vec se upalilo crveno tako da ovi sto su skretali nisu od pjesaka stigli uci, ucitelj ih pozuruje i jedno uzeo za ruku. a jedan genijalac za volanom uhvatio trubit ko da mu je posljenja minuta zivota, i kao vec on ide naprijed da zgazi djecu
a face u autima, sve goli razbojnik... istom sto izadjes iz zatvora ili pobjegnes iz umobolnice, u sarajevu ti daju vozacku i auto
-
tavijapi
#12 Re: E u p.m. vise !
nije to goli razbojnik u autima to je sve go PAPAK TJ: PAPCINA ja sta se sve nakotilo u sarajevu......Bea_Trix wrote:ih... a ja nekidan prelazim ulicu kod tehnicke i prvacici, rekla bih po uzrastu, njih nekoliko razreda sa uciteljicama i uciteljima koji ih nekako nastoje poredati u red, prelaze cestu.Guevara wrote:Pa ja vise ne znam stvarno ima li u granice ljudskom primitivizmu i bezobrazluku. Danas neki balavci, u sred bijela dana a krcate ulice ljudima, jure Ferhadijom prema Carsiji s nekom krntijom od auta iz kojeg treste narodnjaci i trube ljudima da im se sklone s puta...A drotovi bleje u auto ko telad u sareno. Ima li vlasti jbte u ovom gradu. Hajd sto su ulice krcate autima, pa su i trotoari krcati, ali da ne mozes ulicom, i to hajmo reci glavnom nekom ulicom u gradu prosetati, e jbm mu ja mater.
i kako je njih jos desetak trebalo prijeci, vec se upalilo crveno tako da ovi sto su skretali nisu od pjesaka stigli uci, ucitelj ih pozuruje i jedno uzeo za ruku. a jedan genijalac za volanom uhvatio trubit ko da mu je posljenja minuta zivota, i kao vec on ide naprijed da zgazi djecui taman je ucitelj posljednje dijete preveo, kad ti ovaj nagazi i umalo ne udari ucitelja, on se izmakao i umalo ne pade covjek...
a face u autima, sve goli razbojnik... istom sto izadjes iz zatvora ili pobjegnes iz umobolnice, u sarajevu ti daju vozacku i auto
- atko
Svega u bozijoj basci, neki dan gledam neki balavci autom furaju preko onog kamenog mosta kod inat kuce... dva tri dana kasnije... ide drotovski dzip odozgo iz pravca Pala prema Vjecnici i svinta ga hadzo u kontra smjeru (trakom kojom se isklucuje kod Vjecnice prema palama) i preko plocnika pa preko mosta 
- Guevara
Eto, sta ces vise kad se i ta pseudo-policija ponasa poput svih ovih papaka..Covjek ne zna ni sta bi uradio. Da okrenes glavu, pa da se pravis da ne vidis, ili da se nerviras i jbes sebi u glavi jer je to tako.atko wrote:Svega u bozijoj basci, neki dan gledam neki balavci autom furaju preko onog kamenog mosta kod inat kuce... dva tri dana kasnije... ide drotovski dzip odozgo iz pravca Pala prema Vjecnici i svinta ga hadzo u kontra smjeru (trakom kojom se isklucuje kod Vjecnice prema palama) i preko plocnika pa preko mosta
-
Santos
Sta je sad nema dijaspore pa udarili po papcima,sacekajte ljeto pa kad opale ovi sto voze na krede kurce se i ostalo sta ce tek tad da se desava,kazem vam je dijaspora je kultura sve su to fini momci za ove novokompovane istocnjake dijaspora je sminka.Dijaspora je sve ono sto vam se lijepo desi,dijaspora je fino obucena,mirise trudi se da bude sto kulturnija tj,da se fino ponasa.Dijaspora ce vam donjet kamere digitalne mozete da vidite na slikama gdje su sve bili kako je tamo lijepo,cisto nema ane i ostalih jer u dijaspori moras da se priviknes inace si propo ali u seheru nemoras jer se onih 20% moraju privikavat na sund na turbo na divljaka na dupljaka na prevare i ostalo.Nema vise Sarajevskih jalijasa da papka smiri oni su vecinom u dijaspori,nemate vise damu da se suprostavite papku jer ste manjina i tu je problem.Bice bolje nekad povikase anamo oni.
- Ergot
Santos wrote:Sta je sad nema dijaspore pa udarili po papcima,sacekajte ljeto pa kad opale ovi sto voze na krede kurce se i ostalo sta ce tek tad da se desava,kazem vam je dijaspora je kultura sve su to fini momci za ove novokompovane istocnjake dijaspora je sminka.Dijaspora je sve ono sto vam se lijepo desi,dijaspora je fino obucena,mirise trudi se da bude sto kulturnija tj,da se fino ponasa.Dijaspora ce vam donjet kamere digitalne mozete da vidite na slikama gdje su sve bili kako je tamo lijepo,cisto nema ane i ostalih jer u dijaspori moras da se priviknes inace si propo ali u seheru nemoras jer se onih 20% moraju privikavat na sund na turbo na divljaka na dupljaka na prevare i ostalo.Nema vise Sarajevskih jalijasa da papka smiri oni su vecinom u dijaspori,nemate vise damu da se suprostavite papku jer ste manjina i tu je problem.Bice bolje nekad povikase anamo oni.
-
IlijaLadin
Nele, jel ovo ono kad je uletio s desne izlazne trake pred tebe?Neelix wrote:u kojem smislu "donji" ?sulesavic wrote:Ko je, ono, tad bio donji?Neelix wrote:dje li je onaj bradati majmun u zelenom pezou
-
IlijaLadin
ja mislim da je tema imala naslov nešto kao: "bradatom majmunu u zelenom pežou..." 
pa se onda nele nagovorio...
- chuchumbamayumbe
Bio je i broj registarskih tablica...IlijaLadin wrote:ja mislim da je tema imala naslov nešto kao: "bradatom majmunu u zelenom pežou..."
- Neelix
tema je izbrisana cini mi se, malo nakon sto se situacija smirila.IlijaLadin wrote:Nele, jel ovo ono kad je uletio s desne izlazne trake pred tebe?Neelix wrote:u kojem smislu "donji" ?sulesavic wrote: Ko je, ono, tad bio donji?
joj ima tome...
sule, nije da kontam o cemu pricas....