raja zna li iko ikakvu e-prodavnicu u njemackoj koja prodaje djelove za kompjuter.
treba mi adapter da kupim i posaljem nekome. da saljem odavde izadje me puno postarina.
ako ko molim vas moze da mi da neku prodavnicu na kojoj ima adapter za kupiti. da stavite link jer ja neznam njemacki, tako da ja samo stavim u kosraru i kupim.
e-prodavnica
Moderator: Benq
-
The_Flyer2002
-
The_Flyer2002
fala ti buraz ali meni netreba citav komp vec samo adapter za kompa. jeftinije mi je kupiti ga online i da ga oni posalju u njemacku vec da ga saljem iz amerike. i najjeftiniji bi me izaso skuplje vec najskuplji skoro.
-
The_Fluid
#4 Re: e-prodavnica
The_Flyer2002 wrote:raja zna li iko ikakvu e-prodavnicu u njemackoj koja prodaje djelove za kompjuter.
treba mi adapter da kupim i posaljem nekome. da saljem odavde izadje me puno postarina.
ako ko molim vas moze da mi da neku prodavnicu na kojoj ima adapter za kupiti. da stavite link jer ja neznam njemacki, tako da ja samo stavim u kosraru i kupim.
Svojedobno je kolega livadic preporucivao sljedecu adresu: http://www.norskit.de pa pogledaj i sam
-
The_Flyer2002
hvala vam
fluid ovo je veoma dobra starnica. mislim da cu na njoj kupiti.
cini mi se da je bolje kupiti barebone sistem vec slati adapter da popravlja stari komp.
hvala vam
fluid ovo je veoma dobra starnica. mislim da cu na njoj kupiti.
cini mi se da je bolje kupiti barebone sistem vec slati adapter da popravlja stari komp.
hvala vam