E pa cetnik ostaje cetnik !!!!

bosank_a

Post by bosank_a »

@"doktore" ispeci pa reci.
aferim
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

...ovaj Papa je Iluminat...fale mu dva prsta na rukama... :lol:[/quote]

Ne moze papa bit illuminati, samo odabranih 13 linija su illuminati... papa moze bit vitez templar ili jezuit =) ovo drugo je mnogo vjerovatnije :D[/quote]

DOLE DAN BROWN!!,ŽIVIO ALAN FORD!!! :-)
bukagija

Post by bukagija »

hrasno38 wrote:Ama i ja kad cuh izjavu onoga karikaturalnog dijela covjecanstva pod prezimenom Kostunica htjedoh sam sebe stosom opaliti od silne muke ali kad bolje promislih to je bilo vise nego ocekivano i uopste nije vrijedno nekog nerviranja jer je ovo 2007 godina kada zemlja koju taj predstavlja nije vrijedna respekta ni pisljivog boba. Niti ocekujem rat, a ovim iz RS-a niko ne moze zabraniti da referendisu, pa i da se spoje sa svojom majcicom ali samo tako sto ce pokupiti svoje krpice i razguliti preko Drine. Jednostavno Komsic je tako prelijepo mu odbrusio da se ne sjecam boljeg odogovara politicara od onoga kada je Tito skinuo Staljina sa kurca. Tesko da ovaj narod vise moze ista da uplasi nakon svega sto je prezivio ali bi trebali da znaju da su nam i fitilji puno kraci i da vise nema naivnosti i zajebancije. A Voja Kalisnjikov moze da nam svima natrpa usta duvanom i da lulicu potrazi negdje nize pa zajedno sa Dodikom uziva u carima duhanskog dima. Sve je to kurcenje i pucanje iz praznih pusaka ali jebi ga kratki nam fitilji.
banja luka,modrica,derventa,brcko,bijeljina,gacko,trebinje,nevesinje,brod itd.,
dodji rasiri zastavu sa ljiljanima...
ako smijes....
:lol: :lol: :lol:
dioklecian

Post by dioklecian »

e sad gospodo forumasi , pokazite malo politicke zrelosti i lijepo se izvinite prvo harisu s. ili kako ga zovite haretu pa onda njegovim biracima.
naime ovdje koliko sam pratio MZ ima problema samo sa dodikom i RS a ne sa kako vi kazete haretom, te stoga bilo bi politicko korektno izvinuti se covjeku koji se bori za cjelovitu B.i H. imena je nepotrebno navesti jer svaki forumas ce prepoznati sebe.
pozdrav i lijep vikend
bosank_a

Post by bosank_a »

Neka on pokaze malo politicke zrelosti pa nam se izvine sto je s drugima ukinuo RBIH i sabotirao provodjenje policijskih reformi ... :oops:
district-beg

Post by district-beg »

bukagija wrote:
hrasno38 wrote:Ama i ja kad cuh izjavu onoga karikaturalnog dijela covjecanstva pod prezimenom Kostunica htjedoh sam sebe stosom opaliti od silne muke ali kad bolje promislih to je bilo vise nego ocekivano i uopste nije vrijedno nekog nerviranja jer je ovo 2007 godina kada zemlja koju taj predstavlja nije vrijedna respekta ni pisljivog boba. Niti ocekujem rat, a ovim iz RS-a niko ne moze zabraniti da referendisu, pa i da se spoje sa svojom majcicom ali samo tako sto ce pokupiti svoje krpice i razguliti preko Drine. Jednostavno Komsic je tako prelijepo mu odbrusio da se ne sjecam boljeg odogovara politicara od onoga kada je Tito skinuo Staljina sa kurca. Tesko da ovaj narod vise moze ista da uplasi nakon svega sto je prezivio ali bi trebali da znaju da su nam i fitilji puno kraci i da vise nema naivnosti i zajebancije. A Voja Kalisnjikov moze da nam svima natrpa usta duvanom i da lulicu potrazi negdje nize pa zajedno sa Dodikom uziva u carima duhanskog dima. Sve je to kurcenje i pucanje iz praznih pusaka ali jebi ga kratki nam fitilji.
banja luka,modrica,derventa,brcko,bijeljina,gacko,trebinje,nevesinje,brod itd.,
dodji rasiri zastavu sa ljiljanima...
ako smijes....
:lol: :lol: :lol:
bujrum, u svako doba, nadji mene i idemo zajedno :)
uf, da vidis kako reze, al ima i nas care 8)
Vidoviti01

#82 Re:

Post by Vidoviti01 »

karabaja-x wrote:tri puta potpisujem
X
Post Reply