E pa cetnik ostaje cetnik !!!!

sebilj

#1 E pa cetnik ostaje cetnik !!!!

Post by sebilj »

Koštunica: Cilj Lajčaka i Ahtisaarija je ukidanje RS

http://www.sarajevo-x.com/clanak/071025090
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

tri puta potpisujem
Alfons Kauders

#3 Re: E pa cetnik ostaje cetnik !!!!

Post by Alfons Kauders »

sebilj wrote:Koštunica: Cilj Lajčaka i Ahtisaarija je ukidanje RS

ma ko ga jebe :D nek se on kosovom pozabavi :D
district-beg

Post by district-beg »

pa sta si mislio, da ce braca s one strane Drine sjediti skrstenih ruku??
nikad se oni Bosne nece okanit...
Hantraga

Post by Hantraga »

Tek je poslo, tek je poslo
JA vam kazem bice frke
Spremio je Mujo konja
po Doboju bice trke... :lol: :lol:
signature

Post by signature »

gdje su sad oni sto tvrde da nikad vise nece biti cak ni politicke krize a kamo li rata.gdje to pise da nece biti i da nesmije biti rata.
Bosansko pitanje nije jos rijeseno.
visby

Post by visby »

nezavisno kosovo i ja sam zadovoljan ovogodisnjim rezultatima :D
sebilj

Post by sebilj »

moje_brcko wrote:pa sta si mislio, da ce braca s one strane Drine sjediti skrstenih ruku??
Pa imal ko ziv da skine ova govna sa lica zemlje, ljigavac smrdljivi !!!!!
and

Post by and »

neka voja procita rezolucije prije 1244,i tu se srbi spominju
klixober

Post by klixober »

Ko to kaze,ko to laze Srbija je mala :-)
jasko_ba

Post by jasko_ba »

mala velika Srbija
to mi je najzesce :D
basta sljezove boje

#12 Re: E pa cetnik ostaje cetnik !!!!

Post by basta sljezove boje »

sebilj wrote:Koštunica: Cilj Lajčaka i Ahtisaarija je ukidanje RS

cuj to :lol:

a nista mjere prevaspitavanja, popravni dom, KP Zenica, pranje mozga? :lol:
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Srbija je kao Nokia, kako izlazi sve je manja
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#14 vjerni glasači

Post by dr.gog »

sebilj wrote:
moje_brcko wrote:pa sta si mislio, da ce braca s one strane Drine sjediti skrstenih ruku??

ne znam šta vam je kad čitam ove teme,za koga ,za šta ste vi svi?.Kakve prazne iluzije patrotizma vam smaraju mozak,na koga ste ljuti?.ja 4 godine Armije BiH časno odslužih ,na liniji,i nikako da shvatim ljude na forumima koji se zavaravaju da vide i kontaju čitavu igru koja nam kroji život.Znam da smo prevareni,mogao bih otvorit temu na to,imam dokaza tonu,znam da nas još uvjek varaju zarad glasova,gelere smo džaba primali jer državu nismo dobili,onu referendumsku BiH.Četnici su još gore prošli,oni su popušili do kraja,a mrze još više i dave se u svojoj mržnji.Ustaše također,ali bar imaju kvalitetan pasoš i dobre invalidnine,sve osim stanovništva doduše.daj da ne prljamo usta sa ovim zombijima prošlosti kojih nikako da se riješimo.Dragi moji Bosanci,prihvatimo se pomoći našim komšijama i našoj raji koji su u problemima,to nam je realno i ostvarivo,sve ostalo liči na frustracije.Vaš Dr.Gog,iskreni pozdrav :)
district-beg

Post by district-beg »

sebilj wrote:
koga :?
privilegija

Post by privilegija »

pusti pasce da laje.
dusmani su onoliko jaki koliko smo mi slabi.
dusman te postuje onoliko koliko si jak.
mada smatram da belaja nece biti, ne bi mi bilo zao i da ga bude.
ako bude belaja, mala molba MZ-pokupite prnje i sretno, da jednom za sva vremena ocistimo BiH od smrada i djubreta.
neg da se mi prestanemo dijeliti na sandzaklije, krajisnike, podrinjce, vehabije, moderne,jer dusmanske kame ne biraju, vec se ostre i kidisu.
kad bi mi imali bar sekundu medjusobnog postovanja u uvazavanja koliko imamo uzajamnog nepodnosenja i netrpeljivosti, pa gdje bi nam bio kraj.
i da pojasnim, ovo MI, ne mislim samo na bosnjake vec na sve cestite i postene insane u BiH.
a pascad nek laje....
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

Ovakvi ispadi su vec mjesanje u unutarnje uredjenje jedne suverene drzave i BiH vlasti treba da reaguju zestoko.
Ustvari BiH treba da optuzi Srbiju za neispunjavanje svojih obaveza proizislih iz Dejtona. Srbija je garant da ce se RS ponasati konstruktivno i da ce kao politicka zajednica graditi drzavu BiH, a upravo je suprotno. Kostunica poziva na direktni bojkot drzave BiH i to treba sankcionisati.
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

meni se ovo nikako ne svidja...previse galame,previse "zastite vitalnih interesa"...
district-beg

Post by district-beg »

new_jazzWa wrote:meni se ovo nikako ne svidja...previse galame,previse "zastite vitalnih interesa"...
:thumbup:
jefferson

Post by jefferson »

Onog trenutka kada BiH bude imala vojsku sa 500-600 modernih tenkova, centralizovanom komandom, modernom avijacijom sa lovcima 4 generacije, tada ce i HR i BG okrenut glavu od BiH.
nazalost mozemo zahvaliti nasim "vizionarima" iz Visokog, te "filozofima" koji su jedno mislili ujutro a drugo popodne za ovakvu situaciju.
sebilj

Post by sebilj »

jefferson wrote:Onog trenutka kada BiH bude imala vojsku sa 500-600 modernih tenkova, centralizovanom komandom, modernom avijacijom sa lovcima 4 generacije, tada ce i HR i BG okrenut glavu od BiH.
nazalost mozemo zahvaliti nasim "vizionarima" iz Visokog, te "filozofima" koji su jedno mislili ujutro a drugo popodne!
potpisujem :thumbup: :thumbup:
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Ovo je tek pocetak smisljene kampanje za desavanje naroda u manjem entitetu...naivan je svako ko misli da ce velikosrbi na miran nacin se odreci podjele BIH..oni kad propadaju zele da to prodje uz sto vece zrtve i sranje...MZ uzaludno pokusava da odrzi stanje bez sukoba,podilazeci velikosrbima i politikom manjeg otpora pokusavajuci ih urazumiti nebil pristali na normalizaciju stanja na ovom dijelu Balkana..Dodiku i Kostunjavom nije cilj nikakav prosperitet srba u BIH ako ce ostati u nezavisnoj i medjunarodnoj priznatoj drzavi BIH..oni hoce podjelu i gotovo...MZ to zna ali ne smije sama sebi da prizna...na kraju kad vrag odnese salu pustiti ce jos jedno poluvrijeme i to je to..Kostunjavi i Dodik ne zele da odlazak Kosova protekne u mirnoj politickoj situaciji u BIH..oni zele da do maksimuma zaostre situaciju,nebi li bosnjaci ili hrvati napravili kakav krivi potez i dobili alibi za svj cilj...njima treba izolacija i internacionalizacija srpskog pitanja u BIH i njihovog entiteta,jer samo u takvom stanju oni mogu prisliliti MZ da pocne razmisljati o podjeli BIH kao nekoj od opcija za stalni i dugorocni mir na Balkanu...nema nazad velikosrbi srljaju u jos jednu avanturu jer im tesko da prihvate da Srbija nije velika i da nije nikakav politicki a posebno vojni faktor na ovom dijelu Balkana...

Cisto sumljam da ce MZ poduzeti bilo sta da sasijece u korijenu nadolazecu krizu i moguci sukob..oni se umijesaju tek kad bude prekasno....nadu polazem jedino da se Ameri ukljuce aktivnije u Balkan... inace....vampiri ce poceti svoj pir..
kijameta

Post by kijameta »

sebilj wrote:
jefferson wrote:Onog trenutka kada BiH bude imala vojsku sa 500-600 modernih tenkova, centralizovanom komandom, modernom avijacijom sa lovcima 4 generacije, tada ce i HR i BG okrenut glavu od BiH.
nazalost mozemo zahvaliti nasim "vizionarima" iz Visokog, te "filozofima" koji su jedno mislili ujutro a drugo popodne!
potpisujem :thumbup: :thumbup:
Lijepo bi bilo kada bi to sve imali ali ne znam sta bi sa tim da doguramo opet do Beca ili Ukrajine. A drugo toliko para ne bi mogli skupiti da prodamo cijelu Bosnu,do posljednjeg kamena.
Nego ako se zakuha,nama ostaje kalas i RPG a i dosta je vise nam ne treba,bice opet Ameri na nebu.
Mada nazalost nema od rata nista,kako neko rece pascad laju a karavan je davno prosao.Sada kada je Balkan uveliko pod europskom globalistickom cizmom,nece nam dati posvetiti se lokalnim zadovoljstvima(ubijanju dusmana),nego moramo sluziti njihovim europskim ekonomskim interesima a njima rat ne treba i stoga ce oni ovo gurnuti pod tepih do daljnjega.
bosank_a

Post by bosank_a »

Nema nista od ceranja.
Lazna uzbuna.
U RS prihvataju izmjene entitetskog ustava i
dopune amandmana :)

Lajci ce da ih sve ( i njihove i nase) zbomba
zlatan01

#25 Re: vjerni glasači

Post by zlatan01 »

dr.gog wrote:
sebilj wrote:

ne znam šta vam je kad čitam ove teme,za koga ,za šta ste vi svi?.Kakve prazne iluzije patrotizma vam smaraju mozak,na koga ste ljuti?.ja 4 godine Armije BiH časno odslužih ,na liniji,i nikako da shvatim ljude na forumima koji se zavaravaju da vide i kontaju čitavu igru koja nam kroji život.Znam da smo prevareni,mogao bih otvorit temu na to,imam dokaza tonu,znam da nas još uvjek varaju zarad glasova,gelere smo džaba primali jer državu nismo dobili,onu referendumsku BiH.Četnici su još gore prošli,oni su popušili do kraja,a mrze još više i dave se u svojoj mržnji.Ustaše također,ali bar imaju kvalitetan pasoš i dobre invalidnine,sve osim stanovništva doduše.daj da ne prljamo usta sa ovim zombijima prošlosti kojih nikako da se riješimo.Dragi moji Bosanci,prihvatimo se pomoći našim komšijama i našoj raji koji su u problemima,to nam je realno i ostvarivo,sve ostalo liči na frustracije.Vaš Dr.Gog,iskreni pozdrav :)
Mene ne trebas ubjedjivati. Samo ne znam sta ces sad ispasti, cetnik, komunista, Lagumdzijin "mali"...
Post Reply