e-mail verifikacija

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Stjui

#1 e-mail verifikacija

Post by Stjui »

gospodo,vjerovatno neki imaju sličan problem.dakle,nakon uvođenja ove nove verifikacije ostao sam bez tri mejl adrese koje sam koristio.neki dan,napravih novi mejl samo da bi mi i njega blokirali nakon par dana :-) problem bi,kako mi se čini,bio odmah riješen pod uslovom da dam svoj broj telefona na koji bi dobio taj ferifikacijski kod.

može li se više napraviti mejl bez davanja broja tel. i dal mogu išta učiniti u vezi blokiranih mejl adresa?
newphoenix

#2 Re: e-mail verifikacija

Post by newphoenix »

Ako je gmail u pitanje mozes Add account opciju. Tako da mozes imati N-emailova.
Stjui

#3 Re: e-mail verifikacija

Post by Stjui »

newphoenix wrote:Ako je gmail u pitanje mozes Add account opciju. Tako da mozes imati N-emailova.

hotmail je nastavak na sva tri moja računa.
Praetorious

#4 Re: e-mail verifikacija

Post by Praetorious »

Hotmail ubi u pojam s ovim verifikacijama. Jedan njihov acc jednostavno ne mogu da verificiram a vezan je uz uslugu na nekoliko sajtova koje koristim. Jednostavno ... ludi su 100 % ... i traže tu j*enu verifikaciju prečesto :(

De mi recite, koji web e-mail servis nema problema & ne stvara probleme sa ovim verifikacijama da se prebacim na njega?
Last edited by Praetorious on 29/09/2014 22:05, edited 1 time in total.
xamp

#5 Re: e-mail verifikacija

Post by xamp »

Praetorious wrote:Hotmail ubi u pojam s ovim verifikacijama. Jedan njihov acc jednostavno ne mogu da verificiram a vezan je uz uslugu na nekoliko sajtova koje koristim. Jednostavno ... ludi su 100 % ... i traže tu j*enu verifikaciju prečesto :(

De mi recite, koji web e-mail servis nema problema & ne stvara probleme sa ovim verifikacija,a da se prebacim na njega?
Gmail
Post Reply