E-Mail ???
Moderator: Benq
- nostalgicar
#1 E-Mail ???
Kako nekome maznuti pass od njegove e mail adrese,i ako neko zna neki pouzdan program za te stvari,neka ostavi link,hitno mi treba majkemi moje....
-
hananah
evo ti link http://www.ubijseradoznao.com
- nostalgicar
Pa eto kakvi ste vi
ebem ga ja hoce li neko pomoc ili nece,ili ni vi nemate pojma ko ni ja o tome....
-
St.Germain
nostalgicar, pa trebal crtat
ne radi se to ba....
- Saian
ja nisam cuo za tako nesto, a cuo sam za dosta sto se tice informatike, takve stvari idu samo sa pomoci iznutra, a i kosi se sa nekim moralnim nacelima ili? jedino da nadjes da je neko napisao code koji lista rjecnik, a to em traje em koji pacijent jos uzme jednostavno rijec iz rjecnika bez brojeva za sifru, i da jos je potrebno da si gad koji bi tako nesto napravio umalo zaboravih
- nostalgicar
Znam,nego Bill Gates me zamolio da mu pokusam vratiti e-mail adrresu posto je on zaboravio pass...St.Germain wrote:nostalgicar, pa trebal crtatne radi se to ba....
haj ne seri i ti,
HELPPPPPPPP
Hajd bas da vidimo ko ce da bude dobar drug i pomoci jarana koji je u teskoj situaciji hajd sada pokazite svoje pravo lice...
-
St.Germain
ama dje ces covjece provaljivat neciju privatnost? jos trazis pomoc
znas li da je to kaznjivo po zakonu?
- nostalgicar
Joj hajd ti ako znas kakav programcic daj link,a za ostalo nemoj da brinesSt.Germain wrote:ama dje ces covjece provaljivat neciju privatnost? jos trazis pomoc![]()
-
k@me
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
teoretski je nemoguće
jer kada tri puta pogriješiš na yahoou
jahu te testira da vidi da li si program ili osoba
pa te pita da upišeš neki broj koji lebdi
a to komp skripta ne može izvesti
jer kada tri puta pogriješiš na yahoou
jahu te testira da vidi da li si program ili osoba
pa te pita da upišeš neki broj koji lebdi
a to komp skripta ne može izvesti
-
k@me
-
k@me
Podsjeca me na onog idiota iz Zenice koji sebe naziva hakerom.
Debil poslo email sa adrese [email protected] i time automatski otkrio sve svoje licne podatke.
A naziva se hakerom.

Debil poslo email sa adrese [email protected] i time automatski otkrio sve svoje licne podatke.
A naziva se hakerom.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#17 Re: E-Mail ???
Ostavi e-mail adresu ovdje za koju ti treba pass!nostalgicar wrote:Kako nekome maznuti pass od njegove e mail adrese,i ako neko zna neki pouzdan program za te stvari,neka ostavi link,hitno mi treba majkemi moje....
-
k@me
Edit, 95% zlocina na internetu ostaje nekaznjeno. Tako bude kada to rade hakeri.
Nemoralno jeste....to niko ne spori.....ali svasta nesto je nemoralno.....tacnije.....svi smo mi nemoralni....po definiciji......
Tj. po onome sto sam ucio i ucim o moralu.

Nemoralno jeste....to niko ne spori.....ali svasta nesto je nemoralno.....tacnije.....svi smo mi nemoralni....po definiciji......
Tj. po onome sto sam ucio i ucim o moralu.
- Saian
de ba k@me ne banalizuj, to sto je internet kriminalac postedjen gledanja zrtvi u oci, ga ne pravi nimalo manjim kriminalcem, neke druge stvari se mozda i daju logickim akrobacijama oporavdat, ali ovako nesto"ej daj da provalim nekom adresu" ma daaaaaaaajj 
-
winetou
Znam da ima program koji ti omogućava da vidiš šta je neko radio sve na kompjuteru prije tebe(kao neki špijun).. Čitao sam to u nekom kompjuterskom magazinu, ali slabo pamtim te termine...Biće da je to ipak preskupo 
Čini mi se da još imam taj broj pa ću ti javiti, ali tek kad odem na raspust za mjesec, dva
Čini mi se da još imam taj broj pa ću ti javiti, ali tek kad odem na raspust za mjesec, dva