jeza u ledja wrote:anais_nin wrote:Hellen Mirren izgleda NORMALNO
Ma kako 'normalno'??
Meni izgled Hellen Mirren nije 'normalan' jer ona nema 40 godina, vec 60 i nesto. Onda ispada da 99% zena u 60-im godinama ne izgleda normalno vec ta cast pripada izuzecima poput Mirrenove. Ja se ne bih slozio s tim. Dapace.
da postiram slike moje mame?
u svakom slucaju ja sam htjela reci da Helen Mirren izgleda normalno sto se tice tezine, nije ni debela, ni mrsava, a posebno odudara od (vrlo pogresnog) prosjeka u poslu kojim se bavi

vjerujem da zena vjezba, ali mislim da njena gradja ima veze i sa genima i predispozicijama...ja znam dosta zena u 60tim koje su "u liniji" a ne provode zivot u teretani

zdravo se hrane, krecu se i jednostavno priroda im dala skladnu gradju, privlacan izgled, i eto dobitne kombinacije
ali vec rekoh, ako ponovo procitas moj post, vidjeces da ono sto sam ja napisala nije toliko vezano ni za oblik ni za izgled njenog tijela u kupacem kostimu, nego na to kako se ona ponasa, kako zivi svoj zivot i kako drzi do sebe i to sa stilom i ukusom, damski

a to ipak nema puno veze ni sa oblinama, ni sa kilazom

barem ne iz mog ugla....Judy Dench nema takvo tijelo pa od mene ima isti takav naklon

lijepa, talentovana, uspjesna zena koja ima stila