E, Helen svaka ti čast!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

jeza u ledja

#26 Re: E, Helen svaka ti čast!

Post by jeza u ledja »

anais_nin wrote:Hellen Mirren izgleda NORMALNO :shock:
Ma kako 'normalno'?? :roll:
Meni izgled Hellen Mirren nije 'normalan' jer ona nema 40 godina, vec 60 i nesto. Onda ispada da 99% zena u 60-im godinama ne izgleda normalno vec ta cast pripada izuzecima poput Mirrenove. Ja se ne bih slozio s tim. Dapace.
Jara

#27 Re: E, Helen svaka ti čast!

Post by Jara »

Krasna tema ;-)
Još sam pod sinošnjim dojmovima - Joan, 67 god.
Slike su sa neta...uživo bolje izgleda, na slikama nema one energije koja izvire iz njenog nastupa...

Image

Image
anais_nin

#28 Re: E, Helen svaka ti čast!

Post by anais_nin »

jeza u ledja wrote:
anais_nin wrote:Hellen Mirren izgleda NORMALNO :shock:
Ma kako 'normalno'?? :roll:
Meni izgled Hellen Mirren nije 'normalan' jer ona nema 40 godina, vec 60 i nesto. Onda ispada da 99% zena u 60-im godinama ne izgleda normalno vec ta cast pripada izuzecima poput Mirrenove. Ja se ne bih slozio s tim. Dapace.

da postiram slike moje mame? :D :D :D
u svakom slucaju ja sam htjela reci da Helen Mirren izgleda normalno sto se tice tezine, nije ni debela, ni mrsava, a posebno odudara od (vrlo pogresnog) prosjeka u poslu kojim se bavi :) vjerujem da zena vjezba, ali mislim da njena gradja ima veze i sa genima i predispozicijama...ja znam dosta zena u 60tim koje su "u liniji" a ne provode zivot u teretani :) zdravo se hrane, krecu se i jednostavno priroda im dala skladnu gradju, privlacan izgled, i eto dobitne kombinacije :)
ali vec rekoh, ako ponovo procitas moj post, vidjeces da ono sto sam ja napisala nije toliko vezano ni za oblik ni za izgled njenog tijela u kupacem kostimu, nego na to kako se ona ponasa, kako zivi svoj zivot i kako drzi do sebe i to sa stilom i ukusom, damski :) a to ipak nema puno veze ni sa oblinama, ni sa kilazom :) barem ne iz mog ugla....Judy Dench nema takvo tijelo pa od mene ima isti takav naklon :) lijepa, talentovana, uspjesna zena koja ima stila :)
jeza u ledja

#29 Re: E, Helen svaka ti čast!

Post by jeza u ledja »

Ok, skonto sam te. ;-)

PS: Daj sliku mame. :D
b@tto

#30 Re: E, Helen svaka ti čast!

Post by b@tto »

Moonlight & Magnolia wrote:Ima sasvim lijepe bore, koje joj pristaju tako da joj ne treba botox. Helen Mirren stvarno izgleda ženstveno i odmjereno. Što anais reče, pravo oličenje dame...stil, držanje, odmjerenost!

iImage

Image
i nekoliko uloga u kojima je ili polugola ili skroz gola,nema šta,pravo oličenje dame.
max_power

#31 Re: E, Helen svaka ti čast!

Post by max_power »

b@tto wrote:
Moonlight & Magnolia wrote:Ima sasvim lijepe bore, koje joj pristaju tako da joj ne treba botox. Helen Mirren stvarno izgleda ženstveno i odmjereno. Što anais reče, pravo oličenje dame...stil, držanje, odmjerenost!
i nekoliko uloga u kojima je ili polugola ili skroz gola,nema šta,pravo oličenje dame.
haha kakve to veze ima... dama je dama, i kad je gola i kad je obucena :D

Meryl Streep sam vidio uzivo, odlicno izgleda :thumbup:
Jest´da je skoro 40 godina starija od mene ali.... :D :dance: ;-)
Dr.Cuddy

#32 Re: E, Helen svaka ti čast!

Post by Dr.Cuddy »

max_power wrote:
b@tto wrote:
haha kakve to veze ima... dama je dama, i kad je gola i kad je obucena :D

Meryl Streep sam vidio uzivo, odlicno izgleda :thumbup:
Jest´da je skoro 40 godina starija od mene ali.... :D :dance: ;-)
upravo. bila kraljica elizabeta II ili vlasnica bordela, Helen je kao osoba, žena i glumica - DAMA! :thumbup:
Post Reply