e hajmo partijasi !!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Simke

#1 e hajmo partijasi !!

Post by Simke »

gdje se moze naj bolje izaci i provesti u sarajevu? gdje se dizu naj bolje partije? neki stil elektronske mjuze ili slicno!

sta ko zna nek raspali po tastaturi !!

vozdra 8-)
Hladni_sa

Post by Hladni_sa »

Imas jaro moj veoma veoma mal izbor..Vjeruj mi i ja trazim isto ko i ti...Al tanko skroz..Sto se tice elektronske muzike bude je u Internetu iza 12-1 sati al to ti kratko traje skroz..Do neka 3 sata..I svira komercijalni House...Imas jos i Club Bock al tamo idu starija raja (to kazem jer imam 18 godina) plus trebas imati clansku kartu..30 km:)...Tamo je beton kolko sam cuo ambijent odlican..Super uredjen kafic i preovladava elektronska muzika...Live Dj shows itd..Imas jos par kafica al tamo ti nisu partije...to je to sto ja znam...ako znas ti jos neko mjesto il neko drugi nek navede... :?
Sinalko

Post by Sinalko »

jadno ti je sarajevo sto se tice partija! nabavi si koju vrecicu guje i bice ti pravo dobro! kakva partija, to ovde mozes samo sanjati.
LPH

Post by LPH »

ma isfuralo se sa sto se tice partya...sad su ti partye samo u zenici...nazalost...ni meni nije jasan razlog zbog cega je to tako...valjda zbog organizatora...nece niko da se trudi...

al najbolje ti je napravi private party...
LPH

Post by LPH »

imas sad za bajram super party u zenici...
ako si zakleti partijaner neces se sigurno pokajati ako odes...raja u zenici je za 10...sve ce ti pomoci... :-)
Hladni_sa

Post by Hladni_sa »

ko svira na tom partyu????

zna li iko???
Post Reply