E-cigarete
Moderator: anex
- Gorštak
#226 Re: E-cigarete
Vidim svi se hvale iskustvima.
Koliko sam razumio, u Robot sa petobankom u džepu i pitati ljubazno osoblje za savjet.
Nisam ni počeo a veoma me zaintrigiralo to samostalno mućkanje tekućine, ne što sam cicija nego što mi je kul ideja po sistemu sam svoj majstor.
Sent from my iPad using Tapatalk 2
Koliko sam razumio, u Robot sa petobankom u džepu i pitati ljubazno osoblje za savjet.
Nisam ni počeo a veoma me zaintrigiralo to samostalno mućkanje tekućine, ne što sam cicija nego što mi je kul ideja po sistemu sam svoj majstor.
- Gorštak
#227 Re: E-cigarete
Ja kupio digitalu, tema umrla. 
Kanger T2, sa EVOD-C baterijom.
Pokušavam naći brkove jeftinjje, ne ide. U Robotu su 5 km/kom.
-
dudlov
#228 Re: E-cigarete
Šta su brkovi? Saznao u međuvremenu...grijačGorštak wrote:Ja kupio digitalu, tema umrla.
Novi sam korisnik e-cigarete, tačnije dudlim je osmi dan. Stvar je super i ne pada mi na pamet, barem za sada, da se vrnem na drinu light. Bilo je guravo prva tri dana (mahinalno sam primicao pepeljaru, prozor na koso otvarao, upaljač uzimao i sl.).
- Gorštak
#229 Re: E-cigarete
Osmi dan. Osjećam se super. Pušim po tri do četiri cigarete dnevno.
Koristim Dekang tekućinu. Probao iz Vapera neku sa oznakom Marlboro lights i razočarao se teško. Smrdi kao kamionska guma da gori. Oprao tank vodom i vratio kineza.
Koristim Dekang tekućinu. Probao iz Vapera neku sa oznakom Marlboro lights i razočarao se teško. Smrdi kao kamionska guma da gori. Oprao tank vodom i vratio kineza.
- Bronco_Billy
#230 Re: E-cigarete
Struja od 13.02.
Prvih mjesec dana nisam zapalio običnu cigaru, neki dan uzmem jednu onako radi reda, razlika - drastična.
Probao KTS, nije mi se svidila, Dekang dobar, a za Joytech sve pohvale (Virginija und USA MIX, eventualno Camel).
Baterija još uvijek Kinez kupljen u Skenderiji - služi svrsi, kontam da naručim od Poljaka Vision Spinner II.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Prvih mjesec dana nisam zapalio običnu cigaru, neki dan uzmem jednu onako radi reda, razlika - drastična.
Probao KTS, nije mi se svidila, Dekang dobar, a za Joytech sve pohvale (Virginija und USA MIX, eventualno Camel).
Baterija još uvijek Kinez kupljen u Skenderiji - služi svrsi, kontam da naručim od Poljaka Vision Spinner II.
-
kontro
#231 Re: E-cigarete
Pozdrav svima
. Danas sam, nakon par dana istraživanja, konačno otišao i kupio elektronsku cigaretu
. Iskustvo od prvog dima, PREZADOVOLJAN. NE znam sta ce vrijeme donijeti, ali evo kupio sam je prije 5 sati i uopste ne osjecam potrebu za pravom "smrdljivom" cigarom. Hem miris hem ukus
. Uzeo sam tekucinu Dekang na skenderiji, rečeno mi je gore da Joyetech nema na nasem trzistu "original". Ako neko ima neku preporuku gdje kupiti origanlnu Joyetech tecnost neka mi javi, bio bih veoma zahvalan
.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#232 Re: E-cigarete
Ili pusis ili ne.. ne znam kako neko moze sam sebe lagati sa ovim cudomshandrprcSA wrote:a da batalite to? da vidite razlike...drasticne![]()
![]()
-
duboka_misao
#233 Re: E-cigarete
Jel se kome desava kao povuce dim da osjeti miris i ukus spaljene plastike ? Jel do grijaca ?
-
kontro
#234 Re: E-cigarete
Drug, sigurno ti mogu reci da sam bio strastveni pušač... Probaj, neces se pokajatiI am Happy wrote:Ili pusis ili ne.. ne znam kako neko moze sam sebe lagati sa ovim cudomshandrprcSA wrote:a da batalite to? da vidite razlike...drasticne![]()
![]()
-
staradis
#235 Re: E-cigarete
Kakva je bit prestajanja kada opet udises nikotin?
Dodao bih jos da pusenje e cigara Nije Ok tamo gdje postoji zabrana za obicne.
-
kontro
#236 Re: E-cigarete
staradis wrote:Kakva je bit prestajanja kada opet udises nikotin?
Ja na primjer uopšte ne namjeravam da prestanem
-
kontro
#237 Re: E-cigarete
Nego, niko mi ne odgovori
Gdje ima "PROVJERENO ORIGINALNO" Joyetech tečnosti da se kupi??? HVALA 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#238 Re: E-cigarete
Ja sam davno prestao, nikada nisam ni imao zelju da ovo probamkontro wrote:Drug, sigurno ti mogu reci da sam bio strastveni pušač... Probaj, neces se pokajatiI am Happy wrote:Ili pusis ili ne.. ne znam kako neko moze sam sebe lagati sa ovim cudomshandrprcSA wrote:a da batalite to? da vidite razlike...drasticne![]()
![]()
Ali ne razumijem zasto se mucis sa ovim cigarama ? Ako pusis onda brate pusis prave i "uzivas" ...ovako se samo lazes.
Ne vjerujem da su imalo "zdravije" od obicnih cigara
Ali dobro...to sam samo ja, svako radi ono sto misli da mu je najbolje
- Bronco_Billy
#239 Re: E-cigarete
Realno najbolje je ništa. Al ako je neko pušač onda je e cigara sigurno odlična alternativa. Nekome put da prestane pušiti a neko se opet navuče na paru. E cigara daje paru za razliku od obične cigare. Sadrži samo nikotin za razliku od cigare koja sadrži katran i 4000 drugih štetnih supstanci.
Ja Joytech kupujem u robotu na drugom spratu. Bočica je 10 KM, inače uzimam 3 pa ih dobijem za 25.
Ja Joytech kupujem u robotu na drugom spratu. Bočica je 10 KM, inače uzimam 3 pa ih dobijem za 25.
-
aldin200
#240 Re: E-cigarete
Joyetech tecnost imas kupiti u TC robot. Pored joyetcha imas i dekang i 100 posto su orginali. Ja tu kupujem
-
aldin200
#241 Re: E-cigarete
Tc Robot socijalno Jedini u Bosni i Hercegovini imaju orginalni joyetechkontro wrote:Nego, niko mi ne odgovoriGdje ima "PROVJERENO ORIGINALNO" Joyetech tečnosti da se kupi??? HVALA
-
kontro
#242 Re: E-cigarete
Hvala, znam za tu radnju u Robotu... Samo sam htio čuti iskustva, je li provjerena... Kupio sam juce Joyetech Tabacco okus , očekujući sličan ukus cigarealdin200 wrote:Tc Robot socijalno Jedini u Bosni i Hercegovini imaju orginalni joyetechkontro wrote:Nego, niko mi ne odgovoriGdje ima "PROVJERENO ORIGINALNO" Joyetech tečnosti da se kupi??? HVALA
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#243 Re: E-cigarete
Ma nema okusa cigare (barem ja nisam našao) ali ti i ne treba. Potrebno je neko vrijeme da navikneš i da pronadješ "svoj" okus kod parenja. Recimo ja evo preko godinu parim samo "tobacco" 24Mg nikotina. Zato mi Joyetech ne odgovara jer ide do 16Mg. A imam raje koja stalno mijenja okuse, od klasičnih do voćnih. Za jedno mjesec aBd ne da nećeš tražiti okus cigarete nego će ti smrditi na 10 metara.
-
kontro
#244 Re: E-cigarete
Hvala drug na podršciPitar sa Kariba wrote:Ma nema okusa cigare (barem ja nisam našao) ali ti i ne treba. Potrebno je neko vrijeme da navikneš i da pronadješ "svoj" okus kod parenja. Recimo ja evo preko godinu parim samo "tobacco" 24Mg nikotina. Zato mi Joyetech ne odgovara jer ide do 16Mg. A imam raje koja stalno mijenja okuse, od klasičnih do voćnih. Za jedno mjesec aBd ne da nećeš tražiti okus cigarete nego će ti smrditi na 10 metara.
- Pitar sa Kariba
#245 Re: E-cigarete
Ne znam za tih 56Mg, ja sam ograničen na lokalnu kupovinu. A i kontam da je to prejako osim za ove što sami sebi prave. Meni je trebalo jedno sedam dana da "obiknem" na e-cig, poslije mjesec sam ostao bez baterije i jedan dan se vratio na analogiju i umalo se otrovao koliko mi je bilo muka i strašnu glavobolju imao taj dan, od tada možda da sam još par cigareta do pola ispušio. A evo sigurno pola godine nisam ni pomirisao analognu. Tako samo guraj, vidi se po ponudi da digitala polako uzima maha.
-
kontro
#246 Re: E-cigarete
Ma ja, evo i ja se još uvijek privikavam... Tražim pravi okus i tako... Tek sam dva okusa isprobao da parim, desert Decang i Tobacco Joyetech (ne uzimajući u obzir u prodavnici još neke okuse) jer na prvu se može učiniti dobar, ali fol je u kontinuitetuPitar sa Kariba wrote:Ne znam za tih 56Mg, ja sam ograničen na lokalnu kupovinu. A i kontam da je to prejako osim za ove što sami sebi prave. Meni je trebalo jedno sedam dana da "obiknem" na e-cig, poslije mjesec sam ostao bez baterije i jedan dan se vratio na analogiju i umalo se otrovao koliko mi je bilo muka i strašnu glavobolju imao taj dan, od tada možda da sam još par cigareta do pola ispušio. A evo sigurno pola godine nisam ni pomirisao analognu. Tako samo guraj, vidi se po ponudi da digitala polako uzima maha.
- Pitar sa Kariba
#247 Re: E-cigarete
Ma naravno, vrlo je važna oprema koju posjeduješ, ali i to se vremenom nabavi. Samo ti istraj, pa onda polako i bataliti sve aBd.
-
aldin200
#248 Re: E-cigarete
Meni licno su bolji atomizeri kanger nego joyetech, baterije joyetech su dobri dok atomizeri i nisu nesto... imamo sam joyetech c i desavalo se da curi... sad parim na kanger t2 atomizeru.kontro wrote:Ma ja, evo i ja se još uvijek privikavam... Tražim pravi okus i tako... Tek sam dva okusa isprobao da parim, desert Decang i Tobacco Joyetech (ne uzimajući u obzir u prodavnici još neke okuse) jer na prvu se može učiniti dobar, ali fol je u kontinuitetuPitar sa Kariba wrote:Ne znam za tih 56Mg, ja sam ograničen na lokalnu kupovinu. A i kontam da je to prejako osim za ove što sami sebi prave. Meni je trebalo jedno sedam dana da "obiknem" na e-cig, poslije mjesec sam ostao bez baterije i jedan dan se vratio na analogiju i umalo se otrovao koliko mi je bilo muka i strašnu glavobolju imao taj dan, od tada možda da sam još par cigareta do pola ispušio. A evo sigurno pola godine nisam ni pomirisao analognu. Tako samo guraj, vidi se po ponudi da digitala polako uzima maha.. Nakupit ću bočica pa možda i kombinovati s okusima, vidjet ću .. Uglavnom, dobra je stvar... Primjetio sam takođe da ima velika razlika i u "luli".. Na primjer kupio sam eCom Joyetech lulu, koja je kako sam čitao vrh, a probao sam juče na onoj jeftinoj i razlika je "ogromna", barem meni
- dajdza-ze
#249 Re: E-cigarete
0,9 mg po jednoj cigareti. 10 komada 9mg. 1 kutija 20x0,9=18mgkontro wrote:Hvala drug na podršciPitar sa Kariba wrote:Ma nema okusa cigare (barem ja nisam našao) ali ti i ne treba. Potrebno je neko vrijeme da navikneš i da pronadješ "svoj" okus kod parenja. Recimo ja evo preko godinu parim samo "tobacco" 24Mg nikotina. Zato mi Joyetech ne odgovara jer ide do 16Mg. A imam raje koja stalno mijenja okuse, od klasičnih do voćnih. Za jedno mjesec aBd ne da nećeš tražiti okus cigarete nego će ti smrditi na 10 metara.. Drugi dan mi je evo kako parim, i iskreno zadovoljan sam...
Malo nekad misli odlete na cigar, ali naparim se i super
. Pretpostavio sam i ja da nema pravog ukusa cigare, što je možda i bolje
. Ja uzimam 11 mg, meni je dovoljno, a pušio sam Davidoff Light... Nekako mi čudno zvuči tvojih 24 Mg..
, a još čudnije što sam Čuo da ima do 56 Mg i to nakon pravih Light cigara koje bacaju do 0,9 Mg, to mi zvuči nevjerovatno.. Pretpostavljam, da su u pitanju drugačiji omjeri?
Tako kaze racunica. I ja sam pario 24mg oko godinu dana. Onda sam krenuo prema dole i sad sam na 16mg.
Sve ukupno parim dvije godine bez pauze. 2-3 rezervne baterije. Imam 5-6 atomizera (grijaca) novih i 200 ml tecnosti.
Sto je sigurno-sigurno.
-
kontro
#250 Re: E-cigarete
Hvala na pojašnjenjudajdza-ze wrote:0,9 mg po jednoj cigareti. 10 komada 9mg. 1 kutija 20x0,9=18mgkontro wrote:Hvala drug na podršciPitar sa Kariba wrote:Ma nema okusa cigare (barem ja nisam našao) ali ti i ne treba. Potrebno je neko vrijeme da navikneš i da pronadješ "svoj" okus kod parenja. Recimo ja evo preko godinu parim samo "tobacco" 24Mg nikotina. Zato mi Joyetech ne odgovara jer ide do 16Mg. A imam raje koja stalno mijenja okuse, od klasičnih do voćnih. Za jedno mjesec aBd ne da nećeš tražiti okus cigarete nego će ti smrditi na 10 metara.. Drugi dan mi je evo kako parim, i iskreno zadovoljan sam...
Malo nekad misli odlete na cigar, ali naparim se i super
. Pretpostavio sam i ja da nema pravog ukusa cigare, što je možda i bolje
. Ja uzimam 11 mg, meni je dovoljno, a pušio sam Davidoff Light... Nekako mi čudno zvuči tvojih 24 Mg..
, a još čudnije što sam Čuo da ima do 56 Mg i to nakon pravih Light cigara koje bacaju do 0,9 Mg, to mi zvuči nevjerovatno.. Pretpostavljam, da su u pitanju drugačiji omjeri?
Tako kaze racunica. I ja sam pario 24mg oko godinu dana. Onda sam krenuo prema dole i sad sam na 16mg.
Sve ukupno parim dvije godine bez pauze. 2-3 rezervne baterije. Imam 5-6 atomizera (grijaca) novih i 200 ml tecnosti.
Sto je sigurno-sigurno.