E-cigarete

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Koshpa

#201 Re: E-cigarete

Post by Koshpa »

Pusim digitalu vec 10-tak dana i mogu reci da sam sa onih (bljak) pusio 2 kutije dnevno a sada 2/3 uz kafu al mislim da bi mogao i bez te 2. Sto se tice okusa za sad mjenjam dok ne naletim na neki koji ce mi odgovarati. Najvise dosad mi je legla aaroma vanilije sa 11% nikotina. U kuci nema vise dima :) na poslu pusim gdje hocu mada je zabranjeno, ma milina :D
vazi

#202 Re: E-cigarete

Post by vazi »

joj ko odnih je smrad zaista bljak
saabsa

#203 Re: E-cigarete

Post by saabsa »

17 dan :)
U ovih 17 dana jos 5 prijatelja preslo na digitalu , kazu "kad si ti mogao prestati pusiti mogu onda svi" . ;)
prolazna

#204 Re: E-cigarete

Post by prolazna »

Hvala svima.. znači veče i jače. Čitam svu noć o njima i sad jedva čekam ponedjeljak i platu. :izet: :izet:

Javim gdje i šta sam kupila :-)
andr0id

#205 Re: E-cigarete

Post by andr0id »

Glupost obicna

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
nera18

#206 Re: E-cigarete

Post by nera18 »

ja iscitavah al ne zakljucih...
mama je zaludjenik, pusi kutiju dnevno, srcani je bolensnik pa joj odlucih za 8. mart pokloniti elektroniku, da proba.
gdje je najbolje da odem, koliko shvatih nahvaliste robot? da joj kupim odmah neku jacu ili? koju aromu za prvi put...
hajd ako nekom nije mrsko, molim da mi pomogne :wink:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#207 Re: E-cigarete

Post by Pitar sa Kariba »

U Skenderiji i u Robotu rade ljudi koji i koriste e-cig. Po meni najbolje je da se konsultuješ sa njima oko kupovine.
nera18

#208 Re: E-cigarete

Post by nera18 »

Pitar sa Kariba wrote:U Skenderiji i u Robotu rade ljudi koji i koriste e-cig. Po meni najbolje je da se konsultuješ sa njima oko kupovine.
a u merkatoru je nesto skroz drugo, tamo da ne idem?
i jos, jel baterija, tj ta njena jacina predstavlja smao trajanje iste ili i neku jacinu?
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#209 Re: E-cigarete

Post by Pitar sa Kariba »

Predstavlja kapacitet (trajanje) baterije, iako ima baterija kojima možeš dozirati i jačinu.
EDIT: Nisam odavno bio u Merkatoru, nisam ni znao da ima neka radnja pa samo iz tog razloga ne spominjem Merkator.
prolazna

#210 Re: E-cigarete

Post by prolazna »

Samo da javim da sam kupila u BBi- u, Medisana. Mogu regulisati i jačinu baterije, uzela aromu sa 6mg nikotina i miksam je sa onom beznikotinskom koju sam dobila kao gratis. Bole me trbušni mišići koliko sam se naprezala jučer :lol: :lol: danas je bolje, pomalo fućkam. Jutros uz kafu zapalih običnu ali sam se dozvala u sekundi, te je ugasila. Dakle, skoro dva dana bez prave cigarice.

Ovo ide :thumbup:
vazi

#211 Re: E-cigarete

Post by vazi »

prolazna wrote:Samo da javim da sam kupila u BBi- u, Medisana. Mogu regulisati i jačinu baterije, uzela aromu sa 6mg nikotina i miksam je sa onom beznikotinskom koju sam dobila kao gratis. Bole me trbušni mišići koliko sam se naprezala jučer :lol: :lol: danas je bolje, pomalo fućkam. Jutros uz kafu zapalih običnu ali sam se dozvala u sekundi, te je ugasila. Dakle, skoro dva dana bez prave cigarice.

Ovo ide :thumbup:
samo hrabro naprijed :thumbup:
nera18

#212 Re: E-cigarete

Post by nera18 »

Pitar sa Kariba wrote:Predstavlja kapacitet (trajanje) baterije, iako ima baterija kojima možeš dozirati i jačinu.
EDIT: Nisam odavno bio u Merkatoru, nisam ni znao da ima neka radnja pa samo iz tog razloga ne spominjem Merkator.
hvala puno :))
predpostavljam da je najbolja ta na kojoj mozes podesavati i jacinu
hvala jos jednom
ned424

#213 Re: E-cigarete

Post by ned424 »

Ja kako kupio novo auto ma mi jazuk hehe zapaliti u autu pravu cigaru pa sam na E šiljku ali eto nije lose uzeo u skenderiji ciko pusi istu i dao mi neku tecnost kao ovo je isto kao i drina. I mogu reci da je ok ali ne bas za non stop mislim za mene!
Handri me kad cugam hehe nemoze zamjeniti pravu cigaru! I ja pokusao sam jednom da cugam ubi mahmurluk sa elektronskom valjda sam preforsirao!
Galia

#214 Re: E-cigarete

Post by Galia »

Na ovoj adresi mozete sami kreirati vasu tecnost za cigaru sa odredjenom kolicinom nikotina ili bez nikotina, a ima i gotovih tecnosti koje su odlicne, npr palacinci :-) :-D
http://www.vapenstock.fr
terra_incognita

#215 Re: E-cigarete

Post by terra_incognita »

ja sam narucila baze(sa i bez nikotina), arome razne i sad kreiram i jacinu i ukuse

uzi krug ljudi snadbijevam takodje, po nizim cijenima od ovih kineskih sranja, tipa dekang
aldin200

#216 Re: E-cigarete

Post by aldin200 »

[quote="terra_incognita"]ja sam narucila baze(sa i bez nikotina), arome razne i sad kreiram i jacinu i ukuse

uzi krug ljudi snadbijevam takodje, po nizim cijenima od ovih kineskih sranja, tipa dekang[/quot

jednom sam probao tecnost koju momak pravi i definitivno mi se zgadila. jer ima bolesnih umova moze svasta ubaciti u flasici. ja kupujem tecnost hermeticki zatvorene koje pravi fabrika.
dajdza-ze

#217 Re: E-cigarete

Post by dajdza-ze »

terra_incognita wrote:ja sam narucila baze(sa i bez nikotina), arome razne i sad kreiram i jacinu i ukuse

uzi krug ljudi snadbijevam takodje, po nizim cijenima od ovih kineskih sranja, tipa dekang
Ja isto koristim samo ono sto licno sebi pomjesam. Na pocetku mjesao manje kolicine dok nisam skonto sta, kako i koliko meni odgovara. Da narod zna sta sve kupuje upakovano u razne "brendove" tipa ambrela dekang i sl. ubili bi se.
saabsa

#218 Re: E-cigarete

Post by saabsa »

Mjesec dana 8-)
Zivjela digitala :D
i_ja_na_forumu

#219 Re: E-cigarete

Post by i_ja_na_forumu »

dajdza-ze wrote:
terra_incognita wrote:ja sam narucila baze(sa i bez nikotina), arome razne i sad kreiram i jacinu i ukuse

Ja isto koristim samo ono sto licno sebi pomjesam. Na pocetku mjesao manje kolicine dok nisam skonto sta, kako i koliko meni odgovara. Da narod zna sta sve kupuje upakovano u razne "brendove" tipa ambrela dekang i sl. ubili bi se.
pa de recite narodu gdje da kuimo te baze :D i sta je to :D
terra_incognita

#220 Re: E-cigarete

i_ja_na_forumu wrote:
dajdza-ze wrote:

pa de recite narodu gdje da kuimo te baze :D i sta je to :D
evo kupi za pocetak tecnost :D

iz bakine kuhinje :)
dajdza-ze

#221 Re: E-cigarete

Post by dajdza-ze »

terra_incognita

#222 Re: E-cigarete

Ovo za HR, arome 33 kune. Ja kupujem za 1,68 eura, najskuplja 2,45.
Preskupo.
http://www.ecigarete-hr.com/inawera-arome-za-mix-10-ml/
Maritta

#223 Re: E-cigarete

Post by Maritta »

ne znam...moje misljenje je da su te e-cigarete osmislile kompanije zbog sve vece zabrane pusenja na javnim mjestima te poskupljenja regularnih cigara, a ne zbog pomoci pri prestanku pusenja ili ocuvanja zdravlja. zavisnost kao i svaka druga... jos jedan nacin zgrtanja para od naroda. to je u stustini po meni mogucnost da izmedju 2 zla biras koje hoces... i ja sam pusac i ne svidja mi se sto pusim ali opet kad odlucim da prestanem onda nema vise nista...pa ni olovku u usta da glumi cigaretu. :D opet kazem...ne znam to je moje licno misljenje a svako radi kako hoce... :roll:
terra_incognita

#224 Re: E-cigarete

razlika je kada mjesecno potrosis 120 KM na cigare ili 20-30 KM na tecnosti.

Ja doduse otkako sama mijesam, ne potrosim ni 10 KM.
shandrprcSA

#225 Re: E-cigarete

Post by shandrprcSA »

a da batalite to? da vidite razlike...drasticne :D :D :D
Post Reply