Džoni Štulić prešao na islam!!!!
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#1 Džoni Štulić prešao na islam!!!!
"Nakon niza najekskluzivnijih intervjua uglednom Dnevnom Avazu gdje nam je još jednom stavio do znanja da je širio širk i od sebe pravio šizofrenog alkoholisanog i napušenog boga luzera koji prevodi grčki, legendarni Džoni je u džematu Trnova, pred nikad pokorenim ef.Samobodom Beganovićem, prešao na islam.
Napustio je tako Džoni svoj holandski život bjegunca pred pitanjima novinara iz ex-Jugoslavije, te vječno, neuzubillah, natakarene odgovore o ničemu i došao tobe.
Redakciji Saffa se na tu vijest javio i Youssuf Islam, nekad nepravedno nazvan Cat Stevens, te izrazio želju da skupa sa Džonijem (sada Fahrouddin) organizira veče ilahija na temu "Voljela me nije nijedna, subnallah".
Manifestacija će, kako saznaje naša sestra i novinarka Larisa Sarajlić Ramović, biti održana u novom i sve popularnijem okupljalištu mladih željnih lijepe muzike Dom mladih Skenderija.
Svim poštovaocima muzike nekad zalutalog Johnny-ja, od srca preporučujemo ovaj imanski performans".
Ekskluzivni original teksta, prije objavljivanja na dunjaluku, iz torbe Semira Imamovića, šefa Službe za Šije i Internet redakcije Saffa, ukrao @dr.gog, munafik i notorni mrzitelj kulta Štulića)
Napustio je tako Džoni svoj holandski život bjegunca pred pitanjima novinara iz ex-Jugoslavije, te vječno, neuzubillah, natakarene odgovore o ničemu i došao tobe.
Redakciji Saffa se na tu vijest javio i Youssuf Islam, nekad nepravedno nazvan Cat Stevens, te izrazio želju da skupa sa Džonijem (sada Fahrouddin) organizira veče ilahija na temu "Voljela me nije nijedna, subnallah".
Manifestacija će, kako saznaje naša sestra i novinarka Larisa Sarajlić Ramović, biti održana u novom i sve popularnijem okupljalištu mladih željnih lijepe muzike Dom mladih Skenderija.
Svim poštovaocima muzike nekad zalutalog Johnny-ja, od srca preporučujemo ovaj imanski performans".
Ekskluzivni original teksta, prije objavljivanja na dunjaluku, iz torbe Semira Imamovića, šefa Službe za Šije i Internet redakcije Saffa, ukrao @dr.gog, munafik i notorni mrzitelj kulta Štulića)
-
sandra01
#2 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
- It_is_a_Leclerc
#4 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
Sad će te sljedbenici napasti jer im uznemiravaš Johnnya, al' da je zajebancija vrlo kvalitetna - jeste
Al - Samobod ef. Beganović...
- karanana
#6 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
pa jel preso ili nije?
ne kontam.
ne kontam.
- Anestezija
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#8 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
Novo:karanana wrote:pa jel preso ili nije?
ne kontam.
15:40 redakcija p.u.t.v.j.ernika.kom
"Džematlije sa Mojmila su novom bratu poslale specijalnu hediju, sastavljenu od LP ploča recitacija Tukidida i Sokrata na arapskom, slike maksuma koji radosno plješću na "Balkane bit ćeš moj, inšallah!", te prigodnu odjeću i parfeme od braće iz Egipta. Kako se Džoni požalio na prehladu, rak,kostobolju i ravnodušnost, braća su mu poslala i veći broj bočica Čurekotovog Ulja, kao i pisani uput o samostalnom obavljanju hidžame"
(Ispalo iz mobilnog fax aparata urednika portala put.v.j.ernika.kom)
Last edited by dr.gog on 15/03/2015 15:42, edited 2 times in total.
- Anestezija
- Dezurni_kriticar
#10 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
السلام عليكم
Es-selamu 'alejkum
Bojte se Allaha ćafiri i pređite na Islam kao Johnny Štulić i Nikola Tesla il ćete se vječno peći u mukama džehenemskim!
Amin.
Es-selamu 'alejkum
Bojte se Allaha ćafiri i pređite na Islam kao Johnny Štulić i Nikola Tesla il ćete se vječno peći u mukama džehenemskim!
Amin.
-
Cybernetic
#11 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 13:31, edited 1 time in total.
-
razonoda
#12 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
Anestezija wrote: tacno je

- O'zone
- Globalni moderator
- spinel_
#14 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
koja je furka s ovim likom?
- ho oponopono
#15 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
Fa fa la si mi ti fa la ti 
- LonelyWolf
#16 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
dr.gog wrote:"Nakon niza najekskluzivnijih intervjua uglednom Dnevnom Avazu gdje nam je još jednom stavio do znanja da je širio širk i od sebe pravio šizofrenog alkoholisanog i napušenog boga luzera koji prevodi grčki, legendarni Džoni je u džematu Trnova, pred nikad pokorenim ef.Samobodom Beganovićem, prešao na islam.
- vjesticanametli
#17 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
zaboravio si subhanelu haha dr gogeho oponopono wrote:Fa fa la si mi ti fa la ti
- Danguba
#18 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
kazu, kad su ga sunetili jedva ''ga'' nasli... 
- Ridjobrki
#19 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
Vazda je meni ono "Azra" vuklo na naš mlin.... 
- animals
#20 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
Sljedeci je Mamic 
- branimir stulic
#21 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
Vijest nije uopce tocna....ja sam uvijek bio musliman....
Molim okrenite tocak na nekoga drugoga... na primjer Karamarka... ili Vucica...
Molim okrenite tocak na nekoga drugoga... na primjer Karamarka... ili Vucica...
-
de balzac
#22 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
dr.gog wrote:Novo:karanana wrote:pa jel preso ili nije?
ne kontam.
15:40 redakcija p.u.t.v.j.ernika.kom
"Džematlije sa Mojmila su novom bratu poslale specijalnu hediju, sastavljenu od LP ploča recitacija Tukidida i Sokrata na arapskom, slike maksuma koji radosno plješću na "Balkane bit ćeš moj, inšallah!", te prigodnu odjeću i parfeme od braće iz Egipta. Kako se Džoni požalio na prehladu, rak,kostobolju i ravnodušnost, braća su mu poslala i veći broj bočica Čurekotovog Ulja, kao i pisani uput o samostalnom obavljanju hidžame"
(Ispalo iz mobilnog fax aparata urednika portala put.v.j.ernika.kom)
-
StupskaBitanga
#23 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
dr gog je KRALJ 
- Ljakan
#24 Re: Džoni Štulić prešao na islam!!!!
slava mu.
- SaraFina