hvala!
Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Rav4. Ni prevelik, ni premalen. Sve dobre karakteristike i dzipa i luksuznog auta izkombinirane u jedno. Od dobrog proizvodzaca, dobre kvalitete.The Man wrote:Raja da li mi moze ko preporuciti kakav dobar dzip, da me malo posavjetuje....spreman sam da platim do 35 000 eura....nov, polovan..da je vrijedan novca...ah da umalo da zaboravim....DIESEL![]()
![]()
hvala!
jel ovaj Q8 neki novirumenko wrote:audi Q8....nije skup a 'nako solidno izgleda...
pa novog ne može sigurno ..karanana wrote:pa ljudi, covjek ima 35000 eura. za te pare sumnjam da moze kupiti pristojan polovan x5 a da ne govorim o audiju q7.
A koliko para dodje Rav4, star nekih 7-8 godina?karanana wrote:Rav4. Ni prevelik, ni premalen. Sve dobre karakteristike i dzipa i luksuznog auta izkombinirane u jedno. Od dobrog proizvodzaca, dobre kvalitete.The Man wrote:Raja da li mi moze ko preporuciti kakav dobar dzip, da me malo posavjetuje....spreman sam da platim do 35 000 eura....nov, polovan..da je vrijedan novca...ah da umalo da zaboravim....DIESEL![]()
![]()
hvala!
to je to ..LeKo wrote:Od novih za tu lovu pored RAV4
1. HYUNDAI Santa Fe
2. SANGYONG Rexton
3. KIA Sorento
4. VW Touareg - mislim da moze onaj 2.5 R5 TDI
Od polovnjaka
1. ML 270 CDI
2. X5 3.0 D
3. Grand Cherokee 2.7 CRD
4. TOYOTA Land Cruiser
ovo je samo neka gruba procjena, mislim da bi se mogo naci za nekih 17-18 tisuca BAMova. Gledam na autopijaca.ba ima samo jedan, 2004. godiste 69000 preso, 39000 BAMova. To mi je nesto pravo skupo.inspire_me wrote:A koliko para dodje Rav4, star nekih 7-8 godina?karanana wrote:Rav4. Ni prevelik, ni premalen. Sve dobre karakteristike i dzipa i luksuznog auta izkombinirane u jedno. Od dobrog proizvodzaca, dobre kvalitete.The Man wrote:Raja da li mi moze ko preporuciti kakav dobar dzip, da me malo posavjetuje....spreman sam da platim do 35 000 eura....nov, polovan..da je vrijedan novca...ah da umalo da zaboravim....DIESEL![]()
![]()
hvala!
A i mlad mi je taj, ja hocu nesto starije, iskusnije na cestikaranana wrote:ovo je samo neka gruba procjena, mislim da bi se mogo naci za nekih 17-18 tisuca BAMova. Gledam na autopijaca.ba ima samo jedan, 2004. godiste 69000 preso, 39000 BAMova. To mi je nesto pravo skupo.inspire_me wrote:A koliko para dodje Rav4, star nekih 7-8 godina?karanana wrote: Rav4. Ni prevelik, ni premalen. Sve dobre karakteristike i dzipa i luksuznog auta izkombinirane u jedno. Od dobrog proizvodzaca, dobre kvalitete.
Kupi Ladu N(j)ivu i ostaće ti nekih 28 hiljada eura.The Man wrote:Raja da li mi moze ko preporuciti kakav dobar dzip, da me malo posavjetuje....spreman sam da platim do 35 000 eura....nov, polovan..da je vrijedan novca...ah da umalo da zaboravim....DIESEL![]()
![]()
hvala!
Zippo a? A na otvorenom i manje.bice_bice wrote:ja bih ti iz osobnog iskustva preporucio Mercedes-Benzov ML 400 CDI...
250 KS, a potrosnja poput upaljaca..