Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze li mi neko objasniti gdje (na kojoj adresi) se nalazi klub CDA u Sarajevu.
Sutra planiram pohodit dZihan i Kamien koncerat al nisam raspolozen za lutanje..
ne znam kako se zove ulica u kojoj je cda ali ti mogu probati objasniti kako doci do njega. znas li gdje je ulica kosevo (ili je kosevska, ne znam ni ja vise ), tj. bivsa kralja tomislava?
Ovde se nema sta vidjeti likovi pustaju sa ploca muziku cak i ne mixaju , gledao sam jedan parti gdje su pustali 50 centa uz to, dj Ahmad pusta prije njih vjerovatno ce ih zasjeniti.
cel wrote:Ovde se nema sta vidjeti likovi pustaju sa ploca muziku cak i ne mixaju , gledao sam jedan parti gdje su pustali 50 centa uz to, dj Ahmad pusta prije njih vjerovatno ce ih zasjeniti.
Uz duzno postovanje... nemas pojma o cemu pricas...
cel wrote:Ovde se nema sta vidjeti likovi pustaju sa ploca muziku cak i ne mixaju , gledao sam jedan parti gdje su pustali 50 centa uz to, dj Ahmad pusta prije njih vjerovatno ce ih zasjeniti.
Uz duzno postovanje... nemas pojma o cemu pricas...
Bečka škola miksanja, slažem se s Celom, al' svejedno idem!