Je li neko imao nekakva iskustva sa njim?
DŽEVAD JAHIĆ
-
Lily_Loly
#1 DŽEVAD JAHIĆ
Planiram upisati odsjek za Psihologiju. Nisam imao sve petice u srednjoj školi, zato se ne nadam da ću upasti među redovne, već samofinansirajuće. Ali... čuo sam da postoji neki profesor koji predaje bosanski jezik, zove se Dževad Jahić i da je praaaaaaaavo zeznut!!! Moja prijateljica je kod njega izgubila 3 godine na tom odsjeku! I na kraju se prebacila na skroz drugi fakultet! Ne razumijem kako je moguće da je prolaznost studenata kod njega 1% i još da pegla na općem predmetu???

- smasma
#2 Re: DŽEVAD JAHIĆ
to tebe ne treba da brine. Nemoj obracat paznju na to. Fino sjedi i uči. Ako budes ucio, nece bit problema 
- P308
#3 Re: DŽEVAD JAHIĆ
Covjek se izivljavao. Ali nije vise takav od kako se pisala peticija protiv njega. Sada je puno veca prolaznost, a neko cak i 7 dobije 
-
Lily_Loly
#4 Re: DŽEVAD JAHIĆ
čak 7???? jbte ja kontao ganjati nekakav prosjekP308 wrote:Covjek se izivljavao. Ali nije vise takav od kako se pisala peticija protiv njega. Sada je puno veca prolaznost, a neko cak i 7 dobije
- Irene Adler
#5 Re: DŽEVAD JAHIĆ
Ma, nemoj se ništa brinuti! Moguće je ganjati prosjek i sa (relativno) lošom ocjenom iz općeg predmeta! Samo se potrudi na matičnom odsjeku i sve će biti okay! I meni su najlošije ocjene iz B/H/S-aLily_Loly wrote:čak 7???? jbte ja kontao ganjati nekakav prosjekP308 wrote:Covjek se izivljavao. Ali nije vise takav od kako se pisala peticija protiv njega. Sada je puno veca prolaznost, a neko cak i 7 dobije![]()
![]()
-
Lily_Loly
#6 Re: DŽEVAD JAHIĆ
hvala na odršci! znaš li je li moguće se iz samofinansirajućih prebaciti u redovne ako budem imao dobar prosjek?Irene Adler wrote:Ma, nemoj se ništa brinuti! Moguće je ganjati prosjek i sa (relativno) lošom ocjenom iz općeg predmeta! Samo se potrudi na matičnom odsjeku i sve će biti okay! I meni su najlošije ocjene iz B/H/S-aLily_Loly wrote:čak 7???? jbte ja kontao ganjati nekakav prosjekP308 wrote:Covjek se izivljavao. Ali nije vise takav od kako se pisala peticija protiv njega. Sada je puno veca prolaznost, a neko cak i 7 dobije![]()
![]()
Sretno u svakom slučaju!
- P308
#7 Re: DŽEVAD JAHIĆ
Naravno da je moguce. Moras imati prosjek 8 ili 8.5 - nisam siguran. Potom pises molbu koju uvijek odobre ukoliko zadovoljavas i to je toLily_Loly wrote:
hvala na odršci! znaš li je li moguće se iz samofinansirajućih prebaciti u redovne ako budem imao dobar prosjek?
- Irene Adler
#8 Re: DŽEVAD JAHIĆ
Nema na čemu! Mislim da je dovoljan prosjek 8, ne mora čak biti ni 8.5.P308 wrote:Naravno da je moguce. Moras imati prosjek 8 ili 8.5 - nisam siguran. Potom pises molbu koju uvijek odobre ukoliko zadovoljavas i to je toLily_Loly wrote:
hvala na odršci! znaš li je li moguće se iz samofinansirajućih prebaciti u redovne ako budem imao dobar prosjek?
-
Lily_Loly
#9 Re: DŽEVAD JAHIĆ
jedina lijepa vijest danasIrene Adler wrote:Nema na čemu! Mislim da je dovoljan prosjek 8, ne mora čak biti ni 8.5.P308 wrote:Naravno da je moguce. Moras imati prosjek 8 ili 8.5 - nisam siguran. Potom pises molbu koju uvijek odobre ukoliko zadovoljavas i to je toLily_Loly wrote:
-
Lily_Loly
#10 Re: DŽEVAD JAHIĆ
HVALA PUNO!!!P308 wrote:Naravno da je moguce. Moras imati prosjek 8 ili 8.5 - nisam siguran. Potom pises molbu koju uvijek odobre ukoliko zadovoljavas i to je toLily_Loly wrote: