Dzeparosi u tramvaju

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hary

#1 Dzeparosi u tramvaju

Post by hary »

Posljednjih dana visok muskarac srednjih godina, mrsav i sa izrazenim kostima lica ordinira po sarajevskim tramvajima. Procedura se zna: koliko god mjesta bilo slobodno, on se prilijepi uz metu i bez ikakvog ustrucavanja zarovi. Nosi duze jakne a drustvo i podrsku mu pravi sredovjecna zena srednjeg rasta. Primjecen je na relaciji Otoka - Socijalno.
OPREZ!
kurty

#2 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by kurty »

hary wrote:Posljednjih dana visok muskarac srednjih godina, mrsav i sa izrazenim kostima lica ordinira po sarajevskim tramvajima. Procedura se zna: koliko god mjesta bilo slobodno, on se prilijepi uz metu i bez ikakvog ustrucavanja zarovi. Nosi duze jakne a drustvo i podrsku mu pravi sredovjecna zena srednjeg rasta. Primjecen je na relaciji Otoka - Socijalno.
OPREZ!
kad vidim vakva pisanja i teme, shvatim tek koliki sam ja bakzus...
nista licno protiv tebe...tebi svaka cast na postu...

prije 5-6 godina, od druga djevojka je trebala da radi neki rad na temu ovih dzeparosa i trebale su joj sad i neke slike... nas troje u tramvaj i slikanje...
prvo ja drugu vadim novcanik iz pantola, pa iz jakne, pa onda drug slika, a ja gurnem ruku u torbicu od njegove djevojke, kad neka zena koje je sjedila pored mene kisobranom po ruci i poce se derati "lopoviiiiii, lopoviiii"

dok smo joj objasnili, i sve to... jbgu zemlju propadao
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#3 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by un1ted »

.
P308

#4 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by P308 »

kurty wrote:
hary wrote:Posljednjih dana visok muskarac srednjih godina, mrsav i sa izrazenim kostima lica ordinira po sarajevskim tramvajima. Procedura se zna: koliko god mjesta bilo slobodno, on se prilijepi uz metu i bez ikakvog ustrucavanja zarovi. Nosi duze jakne a drustvo i podrsku mu pravi sredovjecna zena srednjeg rasta. Primjecen je na relaciji Otoka - Socijalno.
OPREZ!

prije 5-6 godina, od druga djevojka je trebala da radi neki rad na temu ovih dzeparosa i trebale su joj sad i neke slike... nas troje u tramvaj i slikanje...
prvo ja drugu vadim novcanik iz pantola, pa iz jakne, pa onda drug slika, a ja gurnem ruku u torbicu od njegove djevojke, kad neka zena koje je sjedila pored mene kisobranom po ruci i poce se derati "lopoviiiiii, lopoviiii"

a kad treba da reaguju, onda niko nista, svi se prave budale :-)
hary

#5 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by hary »

Sto ti je Bosanac, da sam napisao kako sam upozorio covjeka do sebe, sto je, jelte najbitniji detalj u cijeloj prici, bilo bi "E nek si doso na forum da nam se pohvalis. Hoces li sestoaprilsku?". Boze me sacuvaj. Tema moze pod kljuc. Cisto je upozorenja radi.
bebeSa

#6 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by bebeSa »

P308 wrote:
kurty wrote:
OPREZ!

a kad treba da reaguju, onda niko nista, svi se prave budale :-)
Prica mi tetka nedavno kako ih je upratila upravo na Socijalnom ulaze i vidjela ih na djelu nekoliko puta....ali sta ce zena od 60 godina, kako da reaguje.... zagrli tasnu i skrene pogled.... ili ako joj se ne zuri ne ulazi u tramvaj kad ih vidi. Kaze da su par pota reagovali neki mladici, htjeli ih mlatiti a ovi hladno vrate uzeto i izadju na sljedecoj stranici.
Stvarno, kako im stati u kraj?
opa22

#7 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by opa22 »

Mislim da tema ne treba pod kljuc kao sto neki predlazu....Pa to je odvratno kako besramno udju u tramvaj odrade posao i izadju....jos odvratniji su mi drotovi koji zrtvi kazu sto se ne pazis, ne mozemo ti mi sada pomoci....Poslije identifikacije i svjedoka oni nista ne poduzimaju :x
sencosouth

#8 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by sencosouth »

Tog istog djeparosa sam vidio u petak usao je na C.Vili a izasao na Otoci , ugl nije se dugo zadrzavao al neka je djevojka zakukala . Cuvajte se ...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by Truba »

e jedno je sigurno
ovih dana se neće nakrasti :D
Edin H.

#10 Re: Dzeparosi u tramvaju

Post by Edin H. »

Black swan wrote:e jedno je sigurno
ovih dana se neće nakrasti :D