Dzep set

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
antonio_sa

#1 Dzep set

Post by antonio_sa »

sinoc oko 9:30
jeste gledali?
van Basten

Post by van Basten »

nisam
sulesavic

Post by sulesavic »

Je l' se slikalo ¹ta?
lift

Post by lift »

koliko nisko hayat moze pasti???
tamo izgleda pamet odavno spava :zzzz:
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

show ccccc
katastrofa
voditeljica užasssssss 100%
izbog gostiju ccccc :shock:
nausnica

Post by nausnica »

O čemu se radi?
cyprus

Post by cyprus »

Jel to ono gdje je bio onaj transvesist (nisam siguran kako se to izgovara :D )? Ako jest to, gledo sam punih 10 sec. :-)
zlotscha

Post by zlotscha »

posto ova TV kuca ima vise tema da ne otvaram jos jednu!
je li gledao neko danas Royal cafe ili tako nest? ko su ovi gurbeti sto vode ovu emisju? jaooooooo majkooooooooo :-)
malo sam pratila, par minuta (po tome su im emisije i poznate :-D )
uglavnom, otisli na izlozbu (nisam imala vremena ni da upratim gdje, sta, a nisam ni emisliji pristupila ozbiljno; pa na Hayatu je!) i unesu kameru u lice zeni, posjetiteljici. i pitaju nest' za izlozbu. kaze ona njima nisam jos pogledala, tu je prikazu ponovo a malogradjansko usporena voditeljska osoba nesto je k'o naruzi : PA, DJEVOJKO STA SI DOSLA BLA BLA...
ne mogu da vjerujem tog nivoa PFUJ
leech

Post by leech »

Cirkus. K'o da si ih sa tramvajske na Vijećnici pokupili. :D
Klikerica

Post by Klikerica »

zlotscha wrote:posto ova TV kuca ima vise tema da ne otvaram jos jednu!
je li gledao neko danas Royal cafe ili tako nest? ko su ovi gurbeti sto vode ovu emisju? jaooooooo majkooooooooo :-)
malo sam pratila, par minuta (po tome su im emisije i poznate :-D )
uglavnom, otisli na izlozbu (nisam imala vremena ni da upratim gdje, sta, a nisam ni emisliji pristupila ozbiljno; pa na Hayatu je!) i unesu kameru u lice zeni, posjetiteljici. i pitaju nest' za izlozbu. kaze ona njima nisam jos pogledala, tu je prikazu ponovo a malogradjansko usporena voditeljska osoba nesto je k'o naruzi : PA, DJEVOJKO STA SI DOSLA BLA BLA...
ne mogu da vjerujem tog nivoa PFUJ
Gledala sam i sokirala se. Vjeruj mi za ovu emisiju mozes komotno napraviti novu temu, jer se ima stosta reci. Pocev od provobitne postave Donn kaffea- pa sad Royal :roll: , preko novinarke (ona Adna :shock: ), pa do priloga..
*mima*

Post by *mima* »

Kalimero je super.
TareSA

Post by TareSA »

Sto se tice emisije, emisija je odron odrona, vecu glupost i neorganizovanost nisam do sad vidio, sto se tice gostiju nije bilo tako lose, iako ne kontam po kojem su principu dovodili goste, i kako su onako voditelji ne pripremljeni, al hajd sad je gotovo, znam da necu nikad vise to pogledat i vozdra, sto se tice Kalimera, on je super bio, covjek je estradna licnost i kako niko od glupana ne konta da decko nije ni peder nit zivi tako svaki dan, nego samo kad nastupa i u krajnjem slucaju zaradjuje pare, ima podrsku publike i super je, treba nam ljudi kao sto je on, da nam malo ovu monotoniju od seljakluka razbiju......bernarda je bila fuj........ona striptizeta jos gora i gluplja........semsa je bila ok, al zena progovorila dvije rijeci........emisija fuj........fuj.....fuj
*mima*

Post by *mima* »

TareSA wrote:Sto se tice emisije, emisija je odron odrona, vecu glupost i neorganizovanost nisam do sad vidio, sto se tice gostiju nije bilo tako lose, iako ne kontam po kojem su principu dovodili goste, i kako su onako voditelji ne pripremljeni, al hajd sad je gotovo, znam da necu nikad vise to pogledat i vozdra, sto se tice Kalimera, on je super bio, covjek je estradna licnost i kako niko od glupana ne konta da decko nije ni peder nit zivi tako svaki dan, nego samo kad nastupa i u krajnjem slucaju zaradjuje pare, ima podrsku publike i super je, treba nam ljudi kao sto je on, da nam malo ovu monotoniju od seljakluka razbiju......bernarda je bila fuj........ona striptizeta jos gora i gluplja........semsa je bila ok, al zena progovorila dvije rijeci........emisija fuj........fuj.....fuj
:shock: Ko je estradna licnost??????
TareSA

Post by TareSA »

mima wrote:
TareSA wrote:Sto se tice emisije, emisija je odron odrona, vecu glupost i neorganizovanost nisam do sad vidio, sto se tice gostiju nije bilo tako lose, iako ne kontam po kojem su principu dovodili goste, i kako su onako voditelji ne pripremljeni, al hajd sad je gotovo, znam da necu nikad vise to pogledat i vozdra, sto se tice Kalimera, on je super bio, covjek je estradna licnost i kako niko od glupana ne konta da decko nije ni peder nit zivi tako svaki dan, nego samo kad nastupa i u krajnjem slucaju zaradjuje pare, ima podrsku publike i super je, treba nam ljudi kao sto je on, da nam malo ovu monotoniju od seljakluka razbiju......bernarda je bila fuj........ona striptizeta jos gora i gluplja........semsa je bila ok, al zena progovorila dvije rijeci........emisija fuj........fuj.....fuj
Ti.....:glup:
*mima*

Post by *mima* »

TareSA wrote:
mima wrote:

Pitam te ko je estradna licnost?
titami

Post by titami »

kalimero - to je nepravda.
crtani iz moje mladosti! :-)
TareSA

Post by TareSA »

mima wrote:
TareSA wrote:
mima wrote: :shock: Ko je estradna licnost??????

aaaaa sto smo nadrkani, pa kalimero, estradna licnost (valjda po nekoj narodnoj definiciji) znaci osoba koja je na estradi, eksponirana po TV-u i sve sto ide uz to, nisam rekao da je jet set, nego estradna licnost, i mica trofrtaljka je estradna licnost svidjalo se to tebi ili ne;)
*mima*

Post by *mima* »

TareSA wrote:
mima wrote:
TareSA wrote: Ti.....:glup:

aaaaa sto smo nadrkani, pa kalimero, estradna licnost (valjda po nekoj narodnoj definiciji) znaci osoba koja je na estradi, eksponirana po TV-u i sve sto ide uz to, nisam rekao da je jet set, nego estradna licnost, i mica trofrtaljka je estradna licnost svidjalo se to tebi ili ne;)

O cemu ti? Kalimero estradna licnost? A gdje to on otvara usta?
TareSA

Post by TareSA »

mima wrote:
TareSA wrote:
mima wrote:

O cemu ti? Kalimero estradna licnost? A gdje to on otvara usta?
Tebi kod kuce nije sigurno, al recimo po zagrebu sto ja znam zadnje, svuda po Bosni itd.....malo se raspitaj pa onda komentarisi, bezveze ti tako pricati uprazno, haj vozdra, kad sta skontas javi se.......papa
zlotscha

Post by zlotscha »

a jos sto sam gledala i nisam mogla vjerovati, imaju onakve voditelje koji vjerovatno nikada nisu ni bili u pozoristu (do ove smijeurije od emisije) a kad su vec usli u hol, odlucili su da se prave pametni!
pitaju narod, i to tako su pogrdno predstavili sve te ljude, sta znaci skracenica MESS, prema njihovim rijecima sve to sto je doslo je neuka gomila koja je tu samo da bi "ispala" na HAYATu!
kazu: jaoooooo kako je narod nekulturan ne zna od cega je MESS skracenica... neka su ona zalfija i onaj smlato to znali :lol: mi smo se, svakao, rodili da uljepsamo programsku shemu!
koji pesimizam! da oce mene nest' pitat :x
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Da li neko moze vjerovati da je ona Mirela :shock: voditeljica zajedno sa onim glumcem- Zan Marolt? Pa sta njemu bi, pa se prihavti ovakvog debilizma :shock: :roll:
njoka

#22 Mirela i Zan Marolt

Post by njoka »

Pa tako nasi glumci zaradjuju za zivot...sta ce on je dobar lik...ali vjerovatno lova...i on ima porodicu koja jede....:)
campa_xxx

Post by campa_xxx »

Ovdje voditelji sami sebi postavljaju teme, nidje veze
RIZVA

Post by RIZVA »

ove voditelje treba pod hitno negdje na edukaciju poslati vezano za novinarstvo, ko kad su ih sve preko nakih tetica, dajdzi, amidza, ljubavnika pouvaljivali na ekran
Post Reply