Svako zna svojeJoseMujica wrote:eee drug to ti je aktivna borba za udjelom na tržištu prodaje magle sa raznim religijskim pokretima.....a što je više ponuđača magla postaje jeftinija, a reklamiranje iste agresivnijearzuhal wrote:Freud je, ba, instaliran da ljude, koji su pošli u crkvu da se mole Bogu, svrati na kauč i prodaje maglu, et'...
Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
- arzuhal
#326 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
-
Great Cornholio
#327 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
Može biti da ima malo i toga, ali to ipak ne umanjuje njegove zasluge u razbijanju iluzije po kojoj je Bog nekad i negdje nekome nešto diktirao.arzuhal wrote:Freud je, ba, instaliran da ljude, koji su pošli u crkvu da se mole Bogu, svrati na kauč i prodaje maglu, et'...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#328 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
arzuhal wrote:Svako zna svojeJoseMujica wrote:eee drug to ti je aktivna borba za udjelom na tržištu prodaje magle sa raznim religijskim pokretima.....a što je više ponuđača magla postaje jeftinija, a reklamiranje iste agresivnijearzuhal wrote:Freud je, ba, instaliran da ljude, koji su pošli u crkvu da se mole Bogu, svrati na kauč i prodaje maglu, et'...
pošteno, pa ko koga zajebe
-
Great Cornholio
#329 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
Ja bih ipak umjesto 'zajebe' stavio 'prevari'JoseMujica wrote: pošteno, pa ko koga zajebe
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#330 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
ma ja sam priprost balkanski seljak, pa nemam potrebe da svoju prirodu seoske varalice sakrivam iza raznih stilističkih fraza ili citata:D
-
Great Cornholio
#331 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
I ja sam oto , al' nikako da se riješim bolesne želje za promjenomJoseMujica wrote:ma ja sam priprost balkanski seljak, pa nemam potrebe da svoju prirodu seoske varalice sakrivam iza raznih stilističkih fraza ili citata:D
-
Lady@es
#332 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
Čovjek da kako može spojiti Kotromanića i Cinika u istu osobu dobio bi idealnog vjernika
.
- moonlight7
#333 Re: Dzennet/Raj opis, dali vjerujete da postoji?
Ne zamjerite...Ja ću malo da vas prekinem i upitam da li neko/nešto zna za gilmane...vidim da ste na početku teme o tome u mnogome pričali, ali to mi je ostalo nerazriješeno...a to sam čula na predavanju jednog profesora sa FIN-a...