Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nego lijepo sacekaj da te neko nesto pita, pa odgovori svojim rijecima, zna svako linkove mecat i guglat
rekoh ti ja, otidji na temu gdje pise pedja kojovic, pa ces vidjeti kako se to radi
To je plagijat ako odem kod Pedje Kojovica !
To mi ne treba, neka Pedja priča svoje a ja ću na svoj način.
covjek se bona uci dok je ziv, a od Pedje neces prepisivati nego nauciti kako se komunicira na forumu..nije sramota ne znati, sramota je ne htjeti nauciti
to sto ti kacis nake kilometarske tekstove, to nece niko citati
nego lijepo sacekaj da te neko nesto pita, pa odgovori svojim rijecima, zna svako linkove mecat i guglat
rekoh ti ja, otidji na temu gdje pise pedja kojovic, pa ces vidjeti kako se to radi
To je plagijat ako odem kod Pedje Kojovica !
To mi ne treba, neka Pedja priča svoje a ja ću na svoj način.
covjek se bona uci dok je ziv, a od Pedje neces prepisivati nego nauciti kako se komunicira na forumu..nije sramota ne znati, sramota je ne htjeti nauciti
to sto ti kacis nake kilometarske tekstove, to nece niko citati
ali ona misli da zna i nema sanse da je ubijedis u suprotno
Dženana Čamdžić wrote:Ja sam samoizgrađena ličnost i ne mislim ničijom drugom glavom već samo svojom !
Zašto si odlučila na pristupanje SBB?
SBB mi je dao priliku i ima dobar politički program !
Dubok promišljaj...
cetmi wrote:SBB je najveća interesna skupina koja se ikad pojavila na našem političkom smetljištu.
Vi ste doslovno prepisali program i metode BOSS-a i NSRzB-a. Sve što vi želite je vlast, kao i vaš preCednik i Utemeljitelj ili u Sarajevu popularnije rečeno Tornjak.
Iskreno se nadam da ćemo ovim izborima započeti, a 2014. godine završiti sa interesnim strankama.
Vijetnamac13 wrote:KOji su tvoji kratkorocni ciljevi na poziciji vijecnika?
Da se pod hitno vrati solidarnost u općini i da općinsko vijeće djeluje na principima lokalpatriotizma i da se tako postavlja prema Sarajevu (odnosno Vladi Federacije BiH u Sarajevu) , da općinsko vijeće radi za interes Zavidovića i samo za interes Zavidovića (na prvom mjestu). A ne da se samo pokorno slušaju oni "odozgo" makar to bilo katastrofalno za Zavidoviće.
Da se pod hitno vrati solidarnost u općini i da općinsko vijeće djeluje na principima lokalpatriotizma i da se tako postavlja prema Sarajevu (odnosno Vladi Federacije BiH u Sarajevu) , da općinsko vijeće radi za interes Zavidovića i samo za interes Zavidovića (na prvom mjestu). A ne da se samo pokorno slušaju oni "odozgo" makar to bilo katastrofalno za Zavidoviće.
Aleluja wrote:...aha Dženi, tipična spika... boriti ćeš se ti samo za svoje pedu kao i hrpetina ostalih...svi znamo šta je i ko politika -"whore with syphilis"
Aleluja wrote:...aha Dženi, tipična spika... boriti ćeš se ti samo za svoje pedu kao i hrpetina ostalih...svi znamo šta je i ko politika -"whore with syphilis"
ma da, možda to i nije prvenstveno želja za sopstvenim ekonomskim napretkom koliko kombinacija te želje i same nemogućnosti da se napravi neki konkretan, smislen i obećavajući program, koji bi se ostvario
mozes li biti malo konkretnija
Vlada Federacije BiH je mogla spriječiti stečaj "Krivaje" ali nije !
Općinsko vijeće je moralo biti jedinstveno i javno prozvati Vladu Federacije BiH za nebrigu o intersima općine Zavidovići.Dalje zna se koji su metodi lokal patritozma..
Last edited by Dženana Čamdžić on 01/09/2012 14:57, edited 1 time in total.
ma da, možda to i nije prvenstveno želja za sopstvenim ekonomskim napretkom koliko kombinacija te želje i same nemogućnosti da se napravi neki konkretan, smislen i obećavajući program, koji bi se ostvario
...eh, pametni brinu za opću zugu a inteligentni samo za svoju!
može i UVIJEK ISTA PRIČA za ovu temu
Onaj ko nije pošten i ne može shvatiti da još ima poštenih ljudi , ograničen je u percepciji u tom smislu !
emirolini wrote:Djeny, izgleda da si iznimno uspjesna.
Zanima me kako bi ti rijesila aktuelni problem sa pozarima ? Na drzavnom nivou?
Problem požara ?
Pa prvo treba da dođem u državni parlament da bih bila nadležna..Općinski nivo je premal za takav problem..Nego "pogurajte me " na državni nivo 2014.godine , pa da o tome raspravljam i da Vas zastupam...
nije ni izabrana, a vec zna glavnu foru: nije u mojoj nadleznosti
emirolini wrote:Djeny, izgleda da si iznimno uspjesna.
Zanima me kako bi ti rijesila aktuelni problem sa pozarima ? Na drzavnom nivou?
Problem požara ?
Pa prvo treba da dođem u državni parlament da bih bila nadležna..Općinski nivo je premal za takav problem..Nego "pogurajte me " na državni nivo 2014.godine , pa da o tome raspravljam i da Vas zastupam...
nije ni izabrana, a vec zna glavnu foru: nije u mojoj nadleznosti
Šta čekamo, gasimo kompjutere i hajmo svi gasiti požare..Vidimo se u Konjicu ...