Znam naravno, mislio sam vise onako figurativnoDženana Čamdžić wrote:Hvala ali ja nisam ničiji Bog ...Arturo B wrote:Gospodjo Dzenana, vi ste moja zakletva, vi ste moj bog
vase ime sja sa ramena mog
samo da podrzim ovu kampanju (naravno neplacenu) i pohvalim kako britko i sa stilom odgovarate mrskim provokatorima na forumu
dosli ste tiho i usli u legendu
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- Arturo B
#651 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
-
veleno
#652 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana,kao vijećnica biste li podržali održavanje Gay Prida u Zavidovićima?
Kakav je vaš stav o eutanaziji,legalizovanju lakih droga i prostitucije?

Last edited by veleno on 02/09/2012 19:40, edited 2 times in total.
-
Dženana Čamdžić
#653 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Razumijem !Arturo B wrote:Znam naravno, mislio sam vise onako figurativnoDženana Čamdžić wrote:Hvala ali ja nisam ničiji Bog ...Arturo B wrote:Gospodjo Dzenana, vi ste moja zakletva, vi ste moj bog
vase ime sja sa ramena mog
samo da podrzim ovu kampanju (naravno neplacenu) i pohvalim kako britko i sa stilom odgovarate mrskim provokatorima na forumu
dosli ste tiho i usli u legendu
Pozdravljam !
-
Dženana Čamdžić
#654 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Gej parada lično ne bih dala svoju podršku !veleno wrote:Dženana,kao vijećnica biste li podržali održavanje Gay Prida u Zavidovićima?
Eutanazija u najtežim slučajevima DA.
Legalizovanje droge ma koje vrste NIKAKO , NE...
Prostitucija NE...
- Arturo B
#655 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:Gej parada lično ne bih dala svoju podršku !veleno wrote:Dženana,kao vijećnica biste li podržali održavanje Gay Prida u Zavidovićima?
Prostitucija NE...
Sta biste ucinili na poboljsanju kulturne scene u Zavidovicima, koja (barem meni kao laiku) izgleda prilicno blijedo?
-
Incub
#656 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Glasajte za Dzenanu, ako nista drugo sjebala je sebi vikend da bi svima odgovorila.....
-
Ponosan
#657 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzenana je mason
Nego kako mislis rijesiti pitanje Krivaje:)? i sta ces uraditi po pitanju dijaspore,mislim kako ces ih privoljeti da se vrate u Zavidovice?

Nego kako mislis rijesiti pitanje Krivaje:)? i sta ces uraditi po pitanju dijaspore,mislim kako ces ih privoljeti da se vrate u Zavidovice?
Last edited by Ponosan on 02/09/2012 19:49, edited 3 times in total.
- Arturo B
#658 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Molim te da ustanes kad spominjes Sv. Fahru sandzackogcetmi wrote:Kako onda gledaš na ovo prostituisanje Fahre sa svojim najvećim neprijateljem Lagumdžijem?Dženana Čamdžić wrote:Gej parada lično ne bih dala svoju podršku !veleno wrote:Dženana,kao vijećnica biste li podržali održavanje Gay Prida u Zavidovićima?
Prostitucija NE...
-
Ponosan
#659 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
kazem ti Mason:)plain vanilla wrote:Dzenana, treci puta pitam, sramota da me ignorises
Kako se izjasnjavas? Bosnjakinja?
- art vandeley
#660 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima 
-
HM 2011
#661 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana zašto ti u biografiji ne stoji da se baviš i zidarstvom ?
-
Dženana Čamdžić
#662 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ne vidim da se neko prostituirao !cetmi wrote:Kako onda gledaš na ovo prostituisanje Fahre sa svojim najvećim neprijateljem Lagumdžijem?Dženana Čamdžić wrote:Gej parada lično ne bih dala svoju podršku !veleno wrote:Dženana,kao vijećnica biste li podržali održavanje Gay Prida u Zavidovićima?
Prostitucija NE...
Tako da o nečemu što ne postoji nema potrebe da se izjašnjavam !
Interesi su vječni , sve ostalo je prolazno !
-
Dženana Čamdžić
#663 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u političkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) u Bosni i Hercegovini.art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima
Nešto slično kakvi su stavovi Željka Komšića u tom pogledu !
Last edited by Dženana Čamdžić on 02/09/2012 20:01, edited 1 time in total.
- Arturo B
#664 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Predamnijevam da ste dovoljno inteligentni da mozete shvatiti da ovo sto pisete u trenutnim i realnim okvirima BiH nije moguce?Dženana Čamdžić wrote:Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u poltičkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) .art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima
-
HM 2011
#665 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
pogrešna predmnjeva kolega,Arturo B wrote:Predamnijevam da ste dovoljno inteligentni da mozete shvatiti da ovo sto pisete u trenutnim i realnim okvirima BiH nije moguce?Dženana Čamdžić wrote:Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u poltičkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) .art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima
prof. Misita bi rekao - pravila EU nalažu....
-
Dženana Čamdžić
#666 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa učinimo to mogućim ! Što da ne ? Može se to samo to je proces (moguć proces) !Arturo B wrote:Predamnijevam da ste dovoljno inteligentni da mozete shvatiti da ovo sto pisete u trenutnim i realnim okvirima BiH nije moguce?Dženana Čamdžić wrote:Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u poltičkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) .art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima
- Arturo B
#667 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Zeljko Komsic je dao ostavku, nadam se da vasa karijera nece krenuti njegovim putem vec na samom pocetkuDženana Čamdžić wrote:Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u političkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) u Bosni i Hercegovini.art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima
- art vandeley
#668 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pusti suplju ba...Da je danas popis koji nas uskoro ocekuje morala bi nekako da se izjasnis a to sto ti navodis uopste nije opcija.Dženana Čamdžić wrote:Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u poltičkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) .art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima
Cuj dzavljanka Bosne i Hercegovine
- Arturo B
#669 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
pogrešna predmnjeva kolega,HM 2011 wrote:Predamnijevam da ste dovoljno inteligentni da mozete shvatiti da ovo sto pisete u trenutnim i realnim okvirima BiH nije moguce?Arturo B wrote:
Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u poltičkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) .
prof. Misita bi rekao - pravila EU nalažu....[/quote]
naravno da ostavljam prostora da mozda i grijesim ali pravila EU nalazu mnogo toga sto mi kao drzava i drustvo nismo u mogucnosti da uradimo.
naprimjer da kad izadjemo na izbore doista imamo izbor
-
Dženana Čamdžić
#670 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ostavka ne znači da čovjek nije u pravu !Arturo B wrote:Zeljko Komsic je dao ostavku, nadam se da vasa karijera nece krenuti njegovim putem vec na samom pocetkuDženana Čamdžić wrote:Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u političkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) u Bosni i Hercegovini.art vandeley wrote:Dzeny, daj ba vec jednom odgovori kako se izjasnjavas. To je pitanje od prevelike vaznosti za nas birace i izbjegavanje davanja odgovora na njega te samo moze kostati pobjede na izborima
Ostavka iz moralnih i idejnih principa je samo plus za takve ljude koji to učine !
Ko to danas daje ostavku makar da upropasti državu, NIKO ?
Željko Komšić je pozitivan izuzetak u odnosu na ostale koju su bili u vlasti !
- Arturo B
#671 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa učinimo to mogućim ! Što da ne ? Može se to samo to je proces (moguć proces) ![/quote]Dženana Čamdžić wrote:Predamnijevam da ste dovoljno inteligentni da mozete shvatiti da ovo sto pisete u trenutnim i realnim okvirima BiH nije moguce?Arturo B wrote:
Izjašnjavam se kao državljanka Bosne i Hercegovine i u poltičkom angažmanu pretendujem da zastupam interese svih Bosanaca i Hercegovaca , građana, naroda i nacionalnih manjina (narodnosti) .
Vas mladalacki zanos i optimizam su veoma osvjezavajuci i u najmanju ruku vrlo zarazni ali kako pokrenuti drzavu u kojoj "kontroverzni biznismeni" (citaj najgori olos i kriminalac) moze recimo osnovati stranku?
-
Dženana Čamdžić
#672 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Vas mladalacki zanos i optimizam su veoma osvjezavajuci i u najmanju ruku vrlo zarazni ali kako pokrenuti drzavu u kojoj "kontroverzni biznismeni" (citaj najgori olos i kriminalac) moze recimo osnovati stranku?[/quote]Arturo B wrote:Pa učinimo to mogućim ! Što da ne ? Može se to samo to je proces (moguć proces) !Dženana Čamdžić wrote:Predamnijevam da ste dovoljno inteligentni da mozete shvatiti da ovo sto pisete u trenutnim i realnim okvirima BiH nije moguce?Arturo B wrote:
Za navedenu tvrdnju treba pravosnažna presuda suda ! Ja ne znam na koga misliš?
Sve se može uz dobru volju (ili se barem može pokušati a Bog djela cijeni prema namjerama) !
-
zvrk
#673 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
al ovo je uredno za Tobe ja RabbiDženana Čamdžić wrote:PITANJE: Dakle vama niko nije branio, stoga ste bili redovni u džamiji(crkvi)?
Nisam nikada bila nešto posebno oduševljena odlascima u džamiju a posebno danas kada ne možeš doći do mjesta od biviših komunista, tačnije ateista (ko zna možda su i danas ateisti?).
Pravi komunisti od uvjerneja su barem bili pošteni i dobri ljudi, mnogo bolji od ovih licimjera što se kao lažni "pobožnjaci" slikaju pred kamerama i dižu ruke na Allahu ekber a od naroda pokraše i oteše sve živo i bez hljeba ga ostaviše !
- mrtva kokoš
#674 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
dzenana sto si ovo propala, ja pomislio imas petobanku ugledavski tvoje ozbiljne crte lice
citam da ovi neki hvale tvoje poznavanje racunara, vjerovatno su i oni kao i ja na prvu pomislili da se radi o nekoj starijoj gospodji. ipak 77 godiste, 35 ljeta, znas se koristiti racunarom, to bi trebalo biti normalna pojava...
mislim ne bi ni usao u temu, ali vidim stalno pri vrhu pa pomislih da se nesto dijeli
i da, zelim da pohvalim hrabrost, ako si ovo zaista ti
inace ne glasam
izvini na povrsnosti, sad idem...
aee caoo
citam da ovi neki hvale tvoje poznavanje racunara, vjerovatno su i oni kao i ja na prvu pomislili da se radi o nekoj starijoj gospodji. ipak 77 godiste, 35 ljeta, znas se koristiti racunarom, to bi trebalo biti normalna pojava...
mislim ne bi ni usao u temu, ali vidim stalno pri vrhu pa pomislih da se nesto dijeli
i da, zelim da pohvalim hrabrost, ako si ovo zaista ti
izvini na povrsnosti, sad idem...
aee caoo
- poznanik