Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nedix mi je omiljeni forumaš Naleti ovako jednom mjesečno, nahvali Poturke i eventualno jebe mater nekome ako se ne slaže da su undisputed u svim asocijacijama
Poturak bi bio sretan ako bi iz meča sa evropskom prvakom u K1 izašao živ ali da me Nedix ne bi napadao da i ja nastavim.
DZEVAD JE HW ŠAMPION U PRIDE-U
DZENAN JE LHW CHAMPION U UFC-U I GLAVNI KONKURENT SILVI ZA LHW TITULU U PRIDE-U
pa i ti bi ih branio da su ti rodjaci Pogan smo narod mi, kad neko ima uspjeh mi odma mislimo UKRO ili STIMALJKA... itd... momci se bore i daj im makar malo podrske nemoj biti ko sto bi amerikanci rekli HATER
Nedix wrote:pa i ti bi ih branio da su ti rodjaci Pogan smo narod mi, kad neko ima uspjeh mi odma mislimo UKRO ili STIMALJKA... itd... momci se bore i daj im makar malo podrske nemoj biti ko sto bi amerikanci rekli HATER
Nedix wrote:pa i ti bi ih branio da su ti rodjaci Pogan smo narod mi, kad neko ima uspjeh mi odma mislimo UKRO ili STIMALJKA... itd... momci se bore i daj im makar malo podrske nemoj biti ko sto bi amerikanci rekli HATER
Imam i ja rodjaka, igra u sarajevskom Olimpiku fudbala. Šta misliš da otvorim temu da mu Abramovich za prelazak u Chelse nudi 20 miliona funti i da se usput Milan i Real Madrid pokrviše za njega ?
Dzevad je europski prvak u K1 isto kao što sam ja predsjednik SAD-a.
Otvaraj ti teme o rodjacima ali barem piši istinu o njihovim (ne)uspjesima