Dzekin objekat u Titovoj

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

sarajevsko_pivo

#76 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by sarajevsko_pivo »

Zviz wrote:
Dwndler wrote:Vatle, izraz "naivan/naivna kao francuska sobarica" se koristi za nekoga ko se pretvara da pojma nema, a u biti zna sve vrlo dobro.
Nikako se ne uklapa u tvoju poentu.
Bravo kolumbo, a zar Dzeko se ne pretvara da pojma nema, da Amrica je boginja i zatrudnila a i dan danas je djevica. On je u jednu ruku naivan a u drugu naivan ko francuska sobarica. Suti. Eto sta radi. Ova ga vuce za nos a on to zna, ali sta ces kad nema svoje ja. Bar meni tako lici.

Svaki igrac kojem je stalo da se pokaze bi trubijo da igra i zalio se na stanje i trazio novi klub i sve. A ne Dezko sjedi na klupi i jos kaze pa meni je fino ovdje. Sta dalje reci.
To te Amra mozda odbila nekad davno? :lol:

Dzaba ti laprdas dok oni plivaju u parama :)
insomnia78

#77 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by insomnia78 »

:lol:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#78 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

sarajevsko_pivo wrote:
Zviz wrote:
Dwndler wrote:Vatle, izraz "naivan/naivna kao francuska sobarica" se koristi za nekoga ko se pretvara da pojma nema, a u biti zna sve vrlo dobro.
Bravo kolumbo, a zar Dzeko se ne pretvara da pojma nema, da Amrica je boginja i zatrudnila a i dan danas je djevica. On je u jednu ruku naivan a u drugu naivan ko francuska sobarica. Suti. Eto sta radi. Ova ga vuce za nos a on to zna, ali sta ces kad nema svoje ja. Bar meni tako lici.

Svaki igrac kojem je stalo da se pokaze bi trubijo da igra i zalio se na stanje i trazio novi klub i sve. A ne Dezko sjedi na klupi i jos kaze pa meni je fino ovdje. Sta dalje reci.
To te Amra mozda odbila nekad davno? :lol:

Dzaba ti laprdas dok oni plivaju u parama :)
Brate ni da me placa nebi je prutom dirno a ne nekako drugacije. Zbilja obicna. Kad nemas ukusa u zivotu donije tako nesto kao sto je ona. Pa zasto je ne sprci vec jednom i dobije djete sa njom. Nece ona vise da se nateze, ko veli eto imas ovo tudje.
Last edited by Zviz on 27/07/2015 13:28, edited 1 time in total.
Dwndler

#79 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Dwndler »

Zviz wrote:

Hajd trzni sliku svoje trebe da je uporedimo sa Amrom (majkom, kurvom, sveticom, whatever) :-x

Btw. je li ti smeta sto ona ima dijete ili sto je otac djeteta Srbin?
Koji vam je kurac vise sa Amrom i Dzekom u pm.
Pogotovo tebi koji u Danskoj zivis i ako sam dobro skonto sprehu ni mati ti nije Bosanka, vec Dankinja.

boldirano: Frajer sjedi na klupi i ubire vecu lovu nego negdje gdje bi igrao, pa kad mu se moze sto da ne.
JThomas

#80 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by JThomas »

jer u danskoj vam fudbaleri hodaju samo sa stipendisticama CERNa i NASAe, nipošto manekenkama.
Zviz

#81 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

Dwndler wrote:
Zviz wrote:

Hajd trzni sliku svoje trebe da je uporedimo sa Amrom (majkom, kurvom, sveticom, whatever) :-x

Btw. je li ti smeta sto ona ima dijete ili sto je otac djeteta Srbin?
Koji vam je kurac vise sa Amrom i Dzekom u pm.
Pogotovo tebi koji u Danskoj zivis i ako sam dobro skonto sprehu ni mati ti nije Bosanka, vec Dankinja.

boldirano: Frajer sjedi na klupi i ubire vecu lovu nego negdje gdje bi igrao, pa kad mu se moze sto da ne.
Zlatna rezerva. Ako si ikad cuo za taj izraz. Moja je ko avion na sprem te sto se safatala oko njega ko hobotnica oko kamena. Bar je moja Francuskija i ima stila te ne netreba joj 5kg pudera da lici na zensko ili ljepotu. Moja kad tek ustane lici bolje nego ova sto je po Sarajeva netegnilo sa najboljom sminkom sto postoji. Ista ona moja rodica sto ode u Njemacku, prije ces joj metag u guzicu gurnuti nego cenat u glavu. Od sad kako zivi u Svabiji para nebo nosom.
Dwndler

#82 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Dwndler »

JThomas wrote:jer u danskoj vam fudbaleri hodaju samo sa stipendisticama CERNa i NASAe, nipošto manekenkama.
Upravo tako. Pa u citavom svijetu je kombinacija fudbaler i manekenke ili ti modeli.
Zviz wrote: Zlatna rezerva. Ako si ikad cuo za taj izraz. Moja je ko avion na sprem te sto se safatala oko njega ko hobotnica oko kamena. Bar je moja Francuskija i ima stila te ne netreba joj 5kg pudera da lici na zensko ili ljepotu. Moja kad tek ustane lici bolje nego ova sto je po Sarajeva netegnilo sa najboljom sminkom sto postoji. Ista ona moja rodica sto ode u Njemacku, prije ces joj metag u guzicu gurnuti nego cenat u glavu. Od sad kako zivi u Svabiji para nebo nosom.

Stipu suplje, daj sliku ili link ili odjebi :P
Zviz

#83 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

JThomas wrote:jer u danskoj vam fudbaleri hodaju samo sa stipendisticama CERNa i NASAe, nipošto manekenkama.
Bar nemaju koje su oplodile talahanjem sa Vladimirom Vicentijevicem. Pa onda tamburanja sa onim Makedoncom. Pa Aner, Darijo, Edin - e jos nije Semso moj komso umocijo ali ako mu ovaj kredit upali za sijanje borovnica i Klix objavi clanak o uspjehu, prije ce ona kucati njemu na varta nego sto ce stici da procita clanak.
HAVANA

#84 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by HAVANA »

Ovo prica ko za pasu birvaktile,ravaku,vaka,naka...a niko umocio nije.Znam dvojicu od citavog grada.Amra nije lijepa,amra je prelijepa,bila sa mnom na kasi u konzumu,bez sminke. Ja je bas pregledo. :D A dzeko,boli dzeku kurac sta vi pricate.
Zviz

#85 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

HAVANA wrote:Ovo prica ko za pasu birvaktile,ravaku,vaka,naka...a niko umocio nije.Znam dvojicu od citavog grada.Amra nije lijepa,amra je prelijepa,bila sa mnom na kasi u konzumu,bez sminke. Ja je bas pregledo. :D A dzeko,boli dzeku kurac sta vi pricate.

A mozda ga bas i boli, ko zna kakvo zubalo ima medju nogama. Jel isla sa malom, jel je cuvala za ruku, jes Q... ulalia Dzeki da je, Boze me oprsti, doji... dok ona repom mase po Konzumu i tebi se udvara. :D A sto jes jes, ljepa je ko moga dajdje Trabant kad je upo s njim u miljacku 1976 i skonto da cudo ne tone.
Dwndler

#86 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Dwndler »

Zviz wrote:
HAVANA wrote:Ovo prica ko za pasu birvaktile,ravaku,vaka,naka...a niko umocio nije.Znam dvojicu od citavog grada.Amra nije lijepa,amra je prelijepa,bila sa mnom na kasi u konzumu,bez sminke. Ja je bas pregledo. :D A dzeko,boli dzeku kurac sta vi pricate.

A mozda ga bas i boli, ko zna kakvo zubalo ima medju nogama. Jel isla sa malom, jel je cuvala za ruku, jes Q... ulalia Dzeki da je, Boze me oprsti, doji... dok ona repom mase po Konzumu i tebi se udvara. :D A sto jes jes, ljepa je ko moga dajdje Trabant kad je upo s njim u miljacku 1976 i skonto da cudo ne tone.
Nekad kontam, pa mogao bih te i odlezat :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#87 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Tomahawk11 »

Ono sve zna :suplja:
MOS :izet:
A Dzeku libo sta besposlicari po klix-u tamburaju :run:
Dr. Kuca

#88 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Dr. Kuca »

Dokle je to doslo da navijaci zelje brane amru silajdzic :lol: :lol: .
JThomas

#89 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by JThomas »

a također, u danskoj vam se manekenke ne guze sa menadžerima, lovatorima, guzonjama i kriminalcima već se čuvaju za brak sa čovjekom svog života. znate.
HAVANA

#90 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by HAVANA »

Blago tebi kad takve trebe vodas da ti je ona ruzna.
Zviz

#91 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

Dwndler wrote:
Zviz wrote:

Nekad kontam, pa mogao bih te i odlezat :?
Malo je reci da si pametan ko tri ...
Zviz

#92 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

JThomas wrote:a također, u danskoj vam se manekenke ne guze sa menadžerima, lovatorima, guzonjama i kriminalcima već se čuvaju za brak sa čovjekom svog života. znate.

Porediti Danskinje sa Bosankama ili Balkanaka po tom pitanju, je isto porediti ako se moze reci profesiju prodavacica ljubavi i casnih sestara. Nigdje veze. Brate konzervativnije su Dankinje nego i jedna sa tih prostora. Ovdje zena hoce da ima svoj novac i da je ne ovisna i da moze komandovati. Tu zeni nije problem da zivi na grbaci muza. Izuzetaka ima na obe strane ali inace su razlike astronomske.
Dwndler

#93 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Dwndler »

Zviz wrote:
JThomas wrote:a također, u danskoj vam se manekenke ne guze sa menadžerima, lovatorima, guzonjama i kriminalcima već se čuvaju za brak sa čovjekom svog života. znate.

Porediti Danskinje sa Bosankama ili Balkanaka po tom pitanju, je isto porediti ako se moze reci profesiju prodavacica ljubavi i casnih sestara. Nigdje veze. Brate konzervativnije su Dankinje nego i jedna sa tih prostora. Ovdje zena hoce da ima svoj novac i da je ne ovisna i da moze komandovati. Tu zeni nije problem da zivi na grbaci muza. Izuzetaka ima na obe strane ali inace su razlike astronomske.
Nego kakve su Francuskinje i je li ta tvoja jos nevina?
A Dankinje su nadaleko poznate po svojim konzervativnim pogledima vis-a-vis seksa i uvijek im je obrazovanje i karijera na prvom mjestu nego da ulove nekog bogatog majmuna s kojim mogu kako hoce. U zadnje vrijeme ima koliko hoces primjera gdje je zena od miliradera napravila milionera ili jos gore siromaha (Eric Damgaard i Karsten Ree). Obe zene (Dankinje) s kojima su ili su bili su prvo ganjale karijeru i da mogu komandovat,a lova nije bila u pitanju. Doduse ljudi nisu fudbaleri.
Zviz

#94 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

Dwndler wrote:
Zviz wrote:

Nego kakve su Francuskinje i je li ta tvoja jos nevina?
A Dankinje su nadaleko poznate po svojim konzervativnim pogledima vis-a-vis seksa i uvijek im je obrazovanje i karijera na prvom mjestu nego da ulove nekog bogatog majmuna s kojim mogu kako hoce. U zadnje vrijeme ima koliko hoces primjera gdje je zena od miliradera napravila milionera ili jos gore siromaha (Eric Damgaard i Karsten Ree). Obe zene (Dankinje) s kojima su ili su bili su prvo ganjale karijeru i da mogu komandovat,a lova nije bila u pitanju. Doduse ljudi nisu fudbaleri.
Dankinja hoce ne ovisnost i da komanduje. Lova nema tu nikakve uloge u igri. Kod Balkanki i dalje je ona, pa zar nemas muza koji ce da te izdrzaje. Ako zivis u Danskoj ovo bi ti trebalo biti jasno ko dan i noc. Naravno da ima izuzetaka na obe strane. Sto se Francuskinja tice vise vuce na mentalitet jedne Balkanke gdje muz mora da grbaci.
Dwndler

#95 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Dwndler »

Zviz wrote:
Dankinja hoce ne ovisnost i da komanduje. Lova nema tu nikakve uloge u igri. Kod Balkanki i dalje je ona, pa zar nemas muza koji ce da te izdrzaje. Ako zivis u Danskoj ovo bi ti trebalo biti jasno ko dan i noc. Naravno da ima izuzetaka na obe strane. Sto se Francuskinja tice vise vuce na mentalitet jedne Balkanke gdje muz mora da grbaci.
Jok eto ja imam uloge.
Bendtner i Julie imaju haman iste prihode i sve dijele pola/pola :P
Makienok i Ibi (btw. ima sina iz bivse veze i bilo je svuda, a i starija je od Simona poprilicno) imaju haman pa ista primanja :izet:

De ne budali, bespotrebno, ziv bio :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#96 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Tomahawk11 »

HAVANA wrote:Blago tebi kad takve trebe vodas da ti je ona ruzna.
Na forumu su svi lijepi, visoki i pametni....i vodaju nista manje od Elle Machperson. Uhh, i ona je model.... :oops:
Henry Chinaski

#97 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Henry Chinaski »

Konačno možemo definisati šta je to "sarajevski duh". To je neviđena količina zavisti i zlobe prema svakome ko je bolji od ostalih bar malo i nevjerovatna sklonost beskrajnom mahalanju o svemu što možeš saznati škiljeći kroz komšijin prozor.

... 'ta će Džeko!?!?
detroit-mercy

#98 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by detroit-mercy »

Tomahawk11 wrote:
HAVANA wrote:Blago tebi kad takve trebe vodas da ti je ona ruzna.
Na forumu su svi lijepi, visoki i pametni....i vodaju nista manje od Elle Machperson. Uhh, i ona je model.... :oops:
I guze svako noc po pet-sest puta :mrgreen: i tako 7 dana u hefti :mrgreen: .
detroit-mercy

#99 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by detroit-mercy »

Henry Chinaski wrote:Konačno možemo definisati šta je to "sarajevski duh". To je neviđena količina zavisti i zlobe prema svakome ko je bolji od ostalih bar malo i nevjerovatna sklonost beskrajnom mahalanju o svemu što možeš saznati škiljeći kroz komšijin prozor.

... 'ta će Džeko!?!?
Ma kroz noge mu probacivali :mrgreen:
Ta ce Sanela, guzila se u haustoru sa komsijom Hilmom, ja mogo umocit ali nisam je htio :mrgreen:
Ta ce ovaj, ta ce onaj, ta ce svi.
Svi su oni niko i nisa a mi smo prava "sarajevska raja" :mrgreen: .
Zviz

#100 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

Dwndler wrote:
Zviz wrote:
Jok eto ja imam uloge.
Bendtner i Julie imaju haman iste prihode i sve dijele pola/pola :P
Makienok i Ibi (btw. ima sina iz bivse veze i bilo je svuda, a i starija je od Simona poprilicno) imaju haman pa ista primanja :izet:

De ne budali, bespotrebno, ziv bio :run:
A sto neko cita ovo sranje... :D mora da si a: prijevremenski penzioner sa 40 godina ili si student/skolarac evt. na a-kassi ili nesto u toj marsuti.
Image
Post Reply