Dzekin objekat u Titovoj
-
sarajevsko_pivo
#1 Dzekin objekat u Titovoj
Jeli poznato sta Dzeko misli otvoriti u svom objektu u Titovoj>?
-
sarajevsko_pivo
#2 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Jeli se uopce ista radi na objektu?
- muha_sa
#3 Re: Dzekin objekat u Titovoj
trenutno je tu banka a sta ce radit briga koga, iliti, sta koga briga
--nek radi sto mu je volja 
-
sarajevsko_pivo
#4 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Jeli ta banka tu odavno ili tek otvorena?
Ja sam negdje citao da Dzeko tu planira otvoriti diskoteku...
- muha_sa
#5 Re: Dzekin objekat u Titovoj
mnogi misle da je to objekat u blizini kafane Park--Sipadova zgrada----objekat jest bivsi Sipad al preko puta N.Banke ---u objektu je odavno Pro Kredit Banka.sarajevsko_pivo wrote:Jeli ta banka tu odavno ili tek otvorena?
- Henry Chinaski
#6 Re: Dzekin objekat u Titovoj
I moj komšija je kupio prostor na Ilidži. Nisam siguran šta će otvoriti ali mogu ga pitati ako hoćeš?
- trcicu trceci
#7 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Nek' pita sta ima veze. Bio bi fazon neki fan kafic, gdje bi bilo pracenje utakmica i po svakom njegovom postignutom ko bude u kafinu ima besplatno pice. ja ja pun sam ideja
- muha_sa
#8 Re: Dzekin objekat u Titovoj
kladionica zakon.
- amiliana
#9 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Moze neki dobar nocni klub da radi do iza ponoci i da se pusta samo elektronska muzikasarajevsko_pivo wrote:Jeli ta banka tu odavno ili tek otvorena?
Last edited by amiliana on 12/01/2015 18:05, edited 1 time in total.
- muha_sa
#10 Re: Dzekin objekat u Titovoj
koji ce ti klinac kad ces se udat u SveCku.amiliana wrote:Moze neki dobar nocni klub sa efektima da radi do iza ponoci i da se pusta samo elektronska muzikasarajevsko_pivo wrote:Jeli ta banka tu odavno ili tek otvorena?
- muha_sa
#11 Re: Dzekin objekat u Titovoj
moj je prijedlog zelenara--to nam fali u Titovoj i prvi put kad Midu sretnem to cu mu predlozit.

-
pedeset
#12 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Imaju dvije verzije. Prva kaže da hoće da je sruši pa da ima gdje parkirat kola, a druga kažu hoće da sazida visočiji toranj od Fahrinog i osnuje stranku.
Ali naš narod je čudo samo bi da mahalaju, brinu o drugima, čuj ti samo prijedloga kafić, džaba piće kad da gol, pa kladionica, samo niko guzicom da mrdne.
Ali dijamantu je najbolje da ide u Italijansku ligu, pa tek kasnije nek se bavi zgradama. Inter ili Milan i da prekucaju ligu.
Ali naš narod je čudo samo bi da mahalaju, brinu o drugima, čuj ti samo prijedloga kafić, džaba piće kad da gol, pa kladionica, samo niko guzicom da mrdne.
Ali dijamantu je najbolje da ide u Italijansku ligu, pa tek kasnije nek se bavi zgradama. Inter ili Milan i da prekucaju ligu.
- amiliana
#13 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Nije Svedskamuha_sa wrote:koji ce ti klinac kad ces se udat u SveCku.amiliana wrote:Moze neki dobar nocni klub sa efektima da radi do iza ponoci i da se pusta samo elektronska muzikasarajevsko_pivo wrote:Jeli ta banka tu odavno ili tek otvorena?
Ne planiram se jos udavati
- muha_sa
#14 Re: Dzekin objekat u Titovoj
znam da hoS da se ispalis pa mi SveCka prva na pamet pade, rahatluk ovdje sam taki.amiliana wrote:Nije Svedskamuha_sa wrote:koji ce ti klinac kad ces se udat u SveCku.amiliana wrote:
Moze neki dobar nocni klub sa efektima da radi do iza ponoci i da se pusta samo elektronska muzika![]()
Ne planiram se jos udavati
-
detroit-mercy
#15 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Bolje da se pusta dzigera, bit ce puniji klub a i bolji picici dolaze na dzigeruamiliana wrote:Moze neki dobar nocni klub da radi do iza ponoci i da se pusta samo elektronska muzikasarajevsko_pivo wrote:Jeli ta banka tu odavno ili tek otvorena?
- amiliana
#16 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Drugo sto je kod nas seljakluk da vidis u Pragu u Duplex kad krene elektronska do iza ponoci go go plesacice sampanjac kokteli, votka, tequila vrhdetroit-mercy wrote:Bolje da se pusta dzigera, bit ce puniji klub a i bolji picici dolaze na dzigeruamiliana wrote:Moze neki dobar nocni klub da radi do iza ponoci i da se pusta samo elektronska muzikasarajevsko_pivo wrote:Jeli ta banka tu odavno ili tek otvorena?
Ja sam negdje citao da Dzeko tu planira otvoriti diskoteku....
- Baltazar_khan
#17 Re: Dzekin objekat u Titovoj
eki fol diskoteka. hoće li amra s. cijepati karte na ulazu?
- karanana
#18 Re: Dzekin objekat u Titovoj
ja nemam pojma o kojem prostoru pricate. mislio sam da je u pitanju sipad gdje se sada nalazi sparkasse banka i jos neka banka, ono odmah desno od parkushe.
a nemam pojma koji je to prostor u kojem je pro credit banka.
pa zar nije sud presudio da mu se uzme taj prostor jer je nelegalno prodat?
- Lakat Jebić
#19 Re: Dzekin objekat u Titovoj
ako mislite prekoputa centralne banke, otvoren je nedavno nekakav klub "subway". jel to?
- muha_sa
#20 Re: Dzekin objekat u Titovoj
preko puta Olomanke. Tu nekad bio Sipadov salon namjestaja.karanana wrote:ja nemam pojma o kojem prostoru pricate. mislio sam da je u pitanju sipad gdje se sada nalazi sparkasse banka i jos neka banka, ono odmah desno od parkushe.
- Lakat Jebić
#21 Re: Dzekin objekat u Titovoj
ma to je to onda. nekakva diskoteka je otvorenamuha_sa wrote:preko puta Olomanke. Tu nekad bio Sipadov salon namjestaja.karanana wrote:ja nemam pojma o kojem prostoru pricate. mislio sam da je u pitanju sipad gdje se sada nalazi sparkasse banka i jos neka banka, ono odmah desno od parkushe.
- karanana
#22 Re: Dzekin objekat u Titovoj
jel se to sad renovira pod skelom i ceradom je?muha_sa wrote:preko puta Olomanke. Tu nekad bio Sipadov salon namjestaja.karanana wrote:ja nemam pojma o kojem prostoru pricate. mislio sam da je u pitanju sipad gdje se sada nalazi sparkasse banka i jos neka banka, ono odmah desno od parkushe.
zar neko ne rece da ce tu biti KFC?
a vec otvoreno nesto? eto, nisam proso ima 10 dana tuda.
- Lakat Jebić
#23 Re: Dzekin objekat u Titovoj
obrati paznju, pise subway. sidje se u neki podrum, koliko sam u prolazu mogao vidjetkaranana wrote:jel se to sad renovira pod skelom i ceradom je?muha_sa wrote:preko puta Olomanke. Tu nekad bio Sipadov salon namjestaja.karanana wrote:ja nemam pojma o kojem prostoru pricate. mislio sam da je u pitanju sipad gdje se sada nalazi sparkasse banka i jos neka banka, ono odmah desno od parkushe.
zar neko ne rece da ce tu biti KFC?
a vec otvoreno nesto? eto, nisam proso ima 10 dana tuda.
- karanana
#24 Re: Dzekin objekat u Titovoj
aha znam to. to je gdje je UN bio.Lakat Jebić wrote: obrati paznju, pise subway. sidje se u neki podrum, koliko sam u prolazu mogao vidjet
ali ima jedno 30 metara odatle prema vjecnoj vatri onaj prostor na cosku onog prolaza odakle je snimana granata koja je opalila u magros. bila je prije nakva turisticka agencija. e i to se renovira.
- amiliana
#25 Re: Dzekin objekat u Titovoj
Jest ima Subway ako mislite na to jos malo pa ce podzemnu zeljeznicu poceti graditi