a de reci stoooo?A wrote:Pa ni tebi ovaj "love" bas ne odgovaralove wrote:ps:ja bi ti dao nick djevojcica a n zena..toliko od mene
selam
dzamije,crkve i ostali...
- pitt
Ma jok ja....meni je milostiva zakletva ovdjezena wrote:jok ja...pitt wrote:jel to ti nesto za milostivu?zena wrote:moj pitte ostari se...ne daju mi ni da se igram...ovaj zachatavam
vidis nista se ne prashta na godine
:D:D:D
![]()
ako imash sto za milostivu molim ne preko mojih ledja
Nego, sto te ovo ljubav napada?
-
Kwaheri
...napada li napada... ovih dana...bice medznun-hanumi vakat spremat svatovepitt wrote:Ma jok ja....meni je milostiva zakletva ovdjezena wrote:jok ja...pitt wrote: jel to ti nesto za milostivu?:D:D:D
![]()
ako imash sto za milostivu molim ne preko mojih ledja:D
- pitt
A udajes se ....noga meni znachizena wrote:...napada li napada... ovih dana...bice medznun-hanumi vakat spremat svatovepitt wrote:Ma jok ja....meni je milostiva zakletva ovdjezena wrote: jok ja...![]()
ako imash sto za milostivu molim ne preko mojih ledja:D
-
Kwaheri
love evo ja necu vise..fakat...nemoj samo da se ljutish...zena danas raspolozena ze zezu...ali nije u redu...znam...da kvarim temu...sorry, ako smetaju postovi sve cu da pobrisem...love wrote:Sto vas dvoje kvarite temuimate private pa pisite sta god zelite ili otvorite novu temu
- pitt
brisi i ja se slazemzena wrote:love evo ja necu vise..fakat...nemoj samo da se ljutish...zena danas raspolozena ze zezu...ali nije u redu...znam...da kvarim temu...sorry, ako smetaju postovi sve cu da pobrisem...love wrote:Sto vas dvoje kvarite temuimate private pa pisite sta god zelite ili otvorite novu temu
-
BECHO
Jel me neko trazio?zena wrote:Gdje je Becho da ga proglasi cetnikomlove wrote:Jarane,Sarajevo prije rata ne mozes porediti sa danasnjim.Danas u Sarajevu ima preko 300 hiljada Bosnjaka(sarajlija,podrinjaca,sandzaklija itd) a svi oni hrvati i srbi su vecinom pobjegli u Srbiju,Hrvatsku ili mjesta gdje dominiraju u Bosni.Pa vise je Beogard multietnican nego Sarajevo(vise ima tu Bosnjaka nego u Sa hrvata i srba)
pozdrav/selam
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
hrasno38 wrote: E bas me interesuje gdje se to treba maci pa da vidimo te silne novoizgradjene crkve. Da se razumijemo u jednom gradjenje vjerskih objekata u BiH nema ama bas nikakve veze sa ekonomijom osim da su te pare ulozene u tvornice, autoputeve i slicno. Religija je za kucnu upotrebu i pravom vjerniku je pod broj jedan da obezbjedi svojoj porodici egzistenciju pa onda da razmislja o crkvama i dzamijama. Ovo u BH je suludo, beskrupulozno gradjenje bez ikakvog razmisljanja o stomacima svojih vjernika. Ljudi u BiH jos uvijek zive pod satorima, srusenim kucama, mizernim penzijama, nemaji sta jesti, obuci se, djeca nemaju sredstava da idu u skolu a grade se vjerski objekti basnolosvnih vrijednosti. To je za mene prezentacija sile i bahatosti. Ne kazem da vjerski objekti ne trebaju ali ne trebaju na svakih 500 metara. Ne trebaju na djecijim igralistima. Ne trebaju pod necijim prozorima. Ne trebaju na uzurpiranim zemljistima (Fata Orlovic). Ama ne trebaju nam jer od njih se ne zivi. Citav komleks Energoinvesta na Stupu propada, Zica, Energopetrol, rafinerija Bosanki Brod.Giganti. da se pokrenu od njih bi se mogli praviti vjerski objekti a narod bi bio sit. Neka mi neko kaze koga su dzamije i crkva nahranile, zaposlile, izlijecile. Djeca umiru po BH jer nemaju sredstva za lijecenja. Djeca umiru u XXI vijeku jer imamo dzamije i crkve a nemamo pare za njihovo lijecenje. Sreca tu je dobri BH narod pa otkine od svoga jada, onako od srca, dobrovoljno pa neko dijete se i izljeci. Kome su pomogli Reis i Kardinal a puni su ko brodovi. Pomogli su samo sebi i nikome vise. Ne hvala vam, meni vjerski objekti ne trebaju dok je ovako kako je.

Pujdo: - Nek` se zna dokle je moje! ...