Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi po0mozite jer imam problem kod pisanja dvd-ijeva u stvari mislim da je problem kod mog dvd playera jer dvd citac na komp reprodukuje bez ikakvih problema dok moje tzv kucno kino sastavljeno od playera i zvucnika ima neki problem jer muziku cujem normalno dok govor se skoro pa i ne cuje
....vec sam negdje pisao o mom problemu ...al je fazon u tome da neke discove cita bez problema i evo sada sam probao snimiti par komada i nikakve promjene
hajde recite mi sta da radim
hvala
Tu writer nema vjerovatno nikakve veze. Pogledaj na PCju kako je snimljen audio u određenom fajlu (5.1, stereo). Malo pogledaj po opcijama na DVD playeru i probaj zamijeniti način čitanja audia. Možda ti automatski iz stereo signala pravi nekakav Virtual Surround pa ti smanji vokale, uglavnom nešto je u vezi toga...
rundajz wrote:Neki player-i (malo stariji) ne mogu citati DVD + diskove. Provjeri kojeg tipa su i vidi ima li kakve veze sa DVD + ili DVD - medijima.
Maloprije napisah da se slazem sa dijagnozom, al se nesto zamisli pa zakljuci sljedece: Ako nije u stanju da cita +/- DVD format, onda nebi bio u stanju da dekodira sliku. Ovo mi vise lici na izostavljen audio track pri snimanju DVD-a
ma fazon je u tome da je "on" citao prije bas te discokve tj.zvuk je bio normalan ,da bi sada citao na taj nacin da slika i muzika idu normalno dok glas je truba