DVD Converter

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Maksim

#1 DVD Converter

Post by Maksim »

Evo opet ja :D

Naime, moze li mi netko dati plah savjet koji bi program bio najkompetentniji za konvertiranje DVD filmova na avi ili mpeg? Ili mozda odakle bi ga najbolje bilo skinuti?

Plaho vam se zahvaljujem :-D
LordRaven

Post by LordRaven »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=23217 mozda ima ovdje.Mislim da smo nekad stavljali neke programe u tu svrhu
sulesavic

Post by sulesavic »

AG Knot - odabere¹ IFO fajl na DVD-u, odredi¹ koliki æe ti biti divix, klikne¹ start, i saèeka¹ 2, 3 ili 4 sata (zavisi kakav ti je komp).
malidecak

Post by malidecak »

sulesavic wrote:AG Knot - odabereš IFO fajl na DVD-u, odrediš koliki će ti biti divix, klikneš start, i sačekaš 2, 3 ili 4 sata (zavisi kakav ti je komp).
Da, AG Knot je dobar samo trazi dosta dobru masinu, konvetovanje moze da traje i po dva tri sata :) zavisi i od masine i od formata za konvertovanje.
sulesavic

Post by sulesavic »

Sla¾em se s tim. Ne znam vi¹e ni èemu divixi i te gluposti, hem DVD-ovi nisu skupi, hem se ne mora¹ zahebavati sa ¹timanjem titla, bezveze optereæuje¹ procesor, tro¹i¹ struju...
Maksim

Post by Maksim »

sulesavic wrote:Slažem se s tim. Ne znam više ni čemu divixi i te gluposti, hem DVD-ovi nisu skupi, hem se ne moraš zahebavati sa štimanjem titla, bezveze opterećuješ procesor, trošiš struju...
Hvala, ljudi, probat cu taj program. U pravu si sulasevicu, DVD filmovi su prilicno jeftini, no radi se o filmovima koje ja nekad iznajmim iz Gradske biblioteke Bec a te art filmove ne mozes tek tako svugdje kupit izuzev da ih narucis iz inozemstva, no bolje mi je cekati 2-3 sata nego 2-3 dana ili mozda vise :)

pozdrav i jos jednom hvala
Post Reply