DVD: Bira 3202

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

The_Fluid

Post by The_Fluid »

ocigledno se promijenio vlasnik BIRE..te se sada rad i po principu sve sto donosi novac :-)
eHost

Post by eHost »

proizvodi BIRE u mnogim slucajevima i nisu losi, ali opet se postavlja pitanje jeli to "proizvod" ili "import" :P ... i da li sad tu obicnu trgovinsku kompaniju nazvati pokretacem ekonomije tj. proizvodnje na USK? u mojim ocima ne.. barem dok ne vidim jedan dobar pogon ( pa taman samo za sastavljanje nekih elemenata )! ovako par prodavaca, par pjevaca, par faca i eto ti citavog US kantona na bivsem terenu gorenja... bio tamo, DOSAO AUTOM HAMAN DO SAMOG ULAZA :D :D :D :D ( zapravo su to taj dan mogle samo face sa crnim autima i rotacijama ), vidio da Donna izlazi, mahnuo joj, okrenuo auto i otpicio u grad na kaficu :D .. a sta je drugih 2000 ljudi taj dan tu radilo - stvarno nemam pojma.. jer sve sto im BIRA nudi su imali sigurno pod nosom svo vrijeme... ( okay.. iskljucujem dvd playere "domace marke" i choppere :P )...

Pozdrav

E.S.
eHost
Tsubasa

Post by Tsubasa »

imam ja ovu skuplju varijantu DVD playera (cita divx) i do sad me dobro slusa (2 mjeseca)
jes da nekad poludi al sve u svemu se ne mogu zalit ;)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

DVD-ovi bira su cisti klonovi DVD-ova NEO. E sad sto se tice obicnog DVD-a tu nebi trebalo biti problema dok radi ali kada crkne mora se kupovati novi. Zasto to kazem. Jednostavno zato sto sam medju prvima kupio DVD NEO sa DIVX-om i radio je 1 godinu a kada je crko spasa mu nije bilo Ovlasteni servis Kalipso ima prepunu radnju tih proizvoda i moze se slikati sa njima.
Druga stvar koja je posebno bitna za one BIRE sa DIVX-om je ta da jednostavno ne postoji nikakv update sa interneta za njih niti se sta moze naci o tim modelima sto znaci da kada se pojavi novi codec mozes se slikati i sa BIROM i sa NEOM.
Jedno su ves masine a drugo su TV-i i DVD-ovi. Ko ih je imao priliku otvarati znace o cemu govorim. Sve to lici otprilike na one fotoaparate za jednokratnu upotrebu ili u prevodu katastrofa.
Post Reply