Ja ništa protiv koncerata ni Cecinih, ni Mirsadinih sa ahbabima, ni Dvadesetorice, ni Metalice, ni Dine Merlina, ni Rihanne, ni Thompsona, ni Rizo Ruže, ni Selme Bajrami, ni Bečke filharmonije, ni Mostar Sevdah Reuniona, ni Bregovića, ni Justina Biebera, ni DJ Guette, ni Avenged Sevenfolda, ni Mitra Mirića, ni Ede Maajke, Korna, Maksima Mrvice, Ekrema Jevrića... svi oni imaju svoju publiku i dok ne krše kakav zakon, šta ću imat protivCVIKERASH wrote:o sidje @cyprus ,,sta ima ,,otkud ti da volis dvadesetoricu,,,, s obzirom da si na drugoj temi sa ljudima se prepirao kako nemas nista protiv cecinog koncerta u sarajevu,,,,,
veliki korak za tebe,napredujes ,aferim
"DVADESETORICA" boy-band:)
- cyprus
#51 Re: "DVADESETORICA" boy-band:)
-
dezurni_ucenik
#52 Re: "DVADESETORICA" boy-band:)
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 16:35, edited 1 time in total.
-
breuer
#53 Re: "DVADESETORICA" boy-band:)
bravocyprus wrote:Ja ništa protiv koncerata ni Cecinih, ni Mirsadinih sa ahbabima, ni Dvadesetorice, ni Metalice, ni Dine Merlina, ni Rihanne, ni Thompsona, ni Rizo Ruže, ni Selme Bajrami, ni Bečke filharmonije, ni Mostar Sevdah Reuniona, ni Bregovića, ni Justina Biebera, ni DJ Guette, ni Avenged Sevenfolda, ni Mitra Mirića, ni Ede Maajke, Korna, Maksima Mrvice, Ekrema Jevrića... svi oni imaju svoju publiku i dok ne krše kakav zakon, šta ću imat protivCVIKERASH wrote:o sidje @cyprus ,,sta ima ,,otkud ti da volis dvadesetoricu,,,, s obzirom da si na drugoj temi sa ljudima se prepirao kako nemas nista protiv cecinog koncerta u sarajevu,,,,,
- cyprus
#54 Re: "DVADESETORICA" boy-band:)
Svestran jesam, ali ne baš ovoliko... ''Tolerantan'' je riječ koja bi više odgovaralaCVIKERASH wrote:ajd drago mi je da si tako svestrancyprus wrote:Ja ništa protiv koncerata ni Cecinih, ni Mirsadinih sa ahbabima, ni Dvadesetorice, ni Metalice, ni Dine Merlina, ni Rihanne, ni Thompsona, ni Rizo Ruže, ni Selme Bajrami, ni Bečke filharmonije, ni Mostar Sevdah Reuniona, ni Bregovića, ni Justina Biebera, ni DJ Guette, ni Avenged Sevenfolda, ni Mitra Mirića, ni Ede Maajke, Korna, Maksima Mrvice, Ekrema Jevrića... svi oni imaju svoju publiku i dok ne krše kakav zakon, šta ću imat protivCVIKERASH wrote:o sidje @cyprus ,,sta ima ,,otkud ti da volis dvadesetoricu,,,, s obzirom da si na drugoj temi sa ljudima se prepirao kako nemas nista protiv cecinog koncerta u sarajevu,,,,,
- makkaj
#55 Re: "DVADESETORICA" boy-band:)
miroljubiva koegzistencija
ja ne kontam što bi nekom ova grupa bila debilna...mislim zabavni su,ne pokušavaju ostvariti neki komercijalni uspjeh, pogađaju u srž o čemu god da pjevaju, dobro se zabavljaju, jedu janjetinu, nerviraju se zbog repke...nisu čudo neviđeno al kamo sreće da je više ovakvih likova i grupa...

-
HudiRobin
#56 Re: "DVADESETORICA" boy-band:)
Jel ih jos 20?
Hoce li promjeniti ime ako slucajno neki clan ode, Osamnaestorica il tako nesto.
Hoce li promjeniti ime ako slucajno neki clan ode, Osamnaestorica il tako nesto.