Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Moderator: anex
-
amelino
#751 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Psi su nahranjeni, jako su gladni bili kao i uvijek. Rane nisu najbolje, sutra cu sa veterinarom na Butmir da pregleda rane svim operisanim psima.
Hvala Amri za prevoz!!!
Hvala Amri za prevoz!!!
- SenSen
#752 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Hvala na odgovoru/novostima/slikama.. Bas me brine to sa ranama, i zao mi je drugih cukica koji su imali komplikacijeamelino wrote:Psi su nahranjeni, jako su gladni bili kao i uvijek. Rane nisu najbolje, sutra cu sa veterinarom na Butmir da pregleda rane svim operisanim psima.
Hvala Amri za prevoz!!!
-
amelino
#753 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Naravno sve cu javiti. Ma ovo je jedan veliki haos sa ranama
@Sensen pisem ti mail, stigla je tvoja posiljka
Hvala ti!!!
Hitno potrebna junior hrana za kucice kod Nenada - 4 i kucice kod Ismeta - 4 i hrana za odrasle kod Nenada i za Butmir (za Butmir konzerve zbog rana)!!!
Zalihe hrane nam isticu sutra!! Hvala svima!!!
Hitno potrebna junior hrana za kucice kod Nenada - 4 i kucice kod Ismeta - 4 i hrana za odrasle kod Nenada i za Butmir (za Butmir konzerve zbog rana)!!!
-
amelino
- SenSen
#755 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Ajooooj stvarno su shega slike!
Pogotovo ona gdje se Viva smije
A vidi joj kaputica!
Tako ti je to biti mladji, nasljedjujes od starijih.
Bas mi je drago da je cukica dobila dobar dom i familiju koja je voli!
Samo kada se sjetim da je to onaj isti cuko koji je bio tako istraumiran i nije htjeo jesti. I za kojeg su svi mislili da je musko. A sada je vesela curica 
Bas mi je drago da je cukica dobila dobar dom i familiju koja je voli!
-
jaca78
#756 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Ova nam je malena lose. I dalje se bori, borimo se svi skupa sa njom. Nocas je lajala jer je htjela da se mazi, pa sam morala spavati sa njom na podu. Drzite joj fige molim vas
- SenSen
#757 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Jadna mala cukica, bas ju je nesto ozbiljno trefilo.jaca78 wrote:Ova nam je malena lose. I dalje se bori, borimo se svi skupa sa njom. Nocas je lajala jer je htjela da se mazi, pa sam morala spavati sa njom na podu. Drzite joj fige molim vasamelino wrote:Kucic koji se bori za zivot sa Butmira:
Ova je curica veliki borac i vec danima se bori za zivot skupa sa ljudima koji se brinu o njoj 24h.
Ostatak njene ekipe je kod Ismeta u pansionu i svi piju antibiotike zbog kasljanja i prehlade.
-
jaca78
#758 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Uradicemo za nju sve sto je moguce. slabo reaguje na dosadasnju terapiju 
-
emina musiovic
#759 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
samo da znate malena sa butmira koju sam udomila jesuper.zahvaljujem se Ameli koja me je usrecila 
-
emina musiovic
#760 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
MOGU VAM RECI DA SAM PREZADOVOLJNA SA PSOM KOJEG SAM UDOMILA,MALENA SE ZOVE LUNA IDE VETERINARU REDOVNO,MISLIM DA SAM NAJSRETNIJA NA SVIJETU.BUDIMO SVI HUMANI I PREPORUCIMO DRUGIMA DA SE POBRINU ZA MALISANE KOJI SU OSTALI NA BUTMIRU I NECE SE POKAJATI 
-
amelino
#761 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Emina hvala ti puno!!! Znam da su i Lila i Arijana zadovoiljne sa svojim Donama 
Udomimo zajednickim snagama ostatak kucica sa Butmira!!!
Hvala svima!!!
Udomimo zajednickim snagama ostatak kucica sa Butmira!!!
Hvala svima!!!
-
amelino
#762 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
-
duboka_misao
#763 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
ja dolazim sutra , kod mene su dvije vrece junior hrane pa se cujemo da dobacim! 
-
arcibaldova
#764 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Evo i Viva Vam salje pomoc iz dezele. Drzite se.
-
jaca78
#765 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
malena je jutros otisla. na bolji svijet, vjerujem, nakon patnje koju je prozivjelajaca78 wrote:Ova nam je malena lose. I dalje se bori, borimo se svi skupa sa njom. Nocas je lajala jer je htjela da se mazi, pa sam morala spavati sa njom na podu. Drzite joj fige molim vas
tuga velika
- samrichakk
-
duboka_misao
#767 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
nemogu da vjerujem stvarno, beba moja

- SenSen
-
amelino
#769 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Njen brat i seka su takodjer otisli veceras zauvijek
Za njih troje :
'' Ovaj deo Raja, zove se Dugin Most.
Kada umre zivotinja, nekome posebno draga, odlazi na Dugin Most.Tamo su brda i doline da se svi nasi voljeni prijatelji mogu igrati i trcati zajedno.Tamo je obilje hrane, vode i sunca, toplo im je i prijatno.One zivotinje koje su bile stare i bolesne, ponovo su zdrave i zivahne.One koje su bile povredjene i osakacene su isceljene i zdrave ponovo.Tamo su bas onakve kakvih ih se secamo u nasim snovima o danima i vremenima koji su prosli...
Srecne su i zadovoljne, ali ima jedna sitnica: Svakoj nedostaje neko njima poseban, neko ko je morao ostati iza.
Zajedno se igraju, zajedno trce, ali dodje dan kada jedna od njih iznenada zastane i pogleda u daljinu. Nepomicne su njene sjajne oci. Nestrpljivo podrhtava njeno telo. Iznenada, u trku, napusta ostale, leti preko zelene trave i njene noge nose je sve brze i brze. To si ti bio ugledan, i kada se ti i tvoj voljeni prijatelj konacno srecete ne mozete da se odvojite od radosti sto ste ponovo zajedno, i sto se nikada vise necete rastati. Kisa radosnih poljubaca na tvome licu, tvoje ruke ponovo miluju poznatu glavu, jos jednom gledas u odane oci prijatelja toliko vremena odsutnog iz tvog zivota, ali nikada iz tvoga srca....i prelazite Dugin Most zajedno...''
Nasa draga Angelina:

Za njih troje :
'' Ovaj deo Raja, zove se Dugin Most.
Kada umre zivotinja, nekome posebno draga, odlazi na Dugin Most.Tamo su brda i doline da se svi nasi voljeni prijatelji mogu igrati i trcati zajedno.Tamo je obilje hrane, vode i sunca, toplo im je i prijatno.One zivotinje koje su bile stare i bolesne, ponovo su zdrave i zivahne.One koje su bile povredjene i osakacene su isceljene i zdrave ponovo.Tamo su bas onakve kakvih ih se secamo u nasim snovima o danima i vremenima koji su prosli...
Srecne su i zadovoljne, ali ima jedna sitnica: Svakoj nedostaje neko njima poseban, neko ko je morao ostati iza.
Zajedno se igraju, zajedno trce, ali dodje dan kada jedna od njih iznenada zastane i pogleda u daljinu. Nepomicne su njene sjajne oci. Nestrpljivo podrhtava njeno telo. Iznenada, u trku, napusta ostale, leti preko zelene trave i njene noge nose je sve brze i brze. To si ti bio ugledan, i kada se ti i tvoj voljeni prijatelj konacno srecete ne mozete da se odvojite od radosti sto ste ponovo zajedno, i sto se nikada vise necete rastati. Kisa radosnih poljubaca na tvome licu, tvoje ruke ponovo miluju poznatu glavu, jos jednom gledas u odane oci prijatelja toliko vremena odsutnog iz tvog zivota, ali nikada iz tvoga srca....i prelazite Dugin Most zajedno...''
Nasa draga Angelina:

- SenSen
#770 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Boze sacuvaj
Troje malih odjednom
.
Sta je ovo ljudi? Jesu li rekli veterinari? Izgleda nesto jako opasno. Bojim se za druge cuke tamo. Imaju li kakve pretrage, testovi, vakcine protiv toga? Ja obecavam da cu platiti vakcine za svakog cuku na Butmiru, samo da se jos ko ne razboli! Nek nam kazu vise veterinari sta je to. Ili nek urade vise testova.
Kakva steta, ti mali zivoti
Tako su drage cukice na slikama

Sta je ovo ljudi? Jesu li rekli veterinari? Izgleda nesto jako opasno. Bojim se za druge cuke tamo. Imaju li kakve pretrage, testovi, vakcine protiv toga? Ja obecavam da cu platiti vakcine za svakog cuku na Butmiru, samo da se jos ko ne razboli! Nek nam kazu vise veterinari sta je to. Ili nek urade vise testova.
Kakva steta, ti mali zivoti
-
csejla
#771 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Duse male
A tako su zeljeli da zive
Ako nista drugo sigurna sam da su sada na boljem mjestu nego sto je ovo i da nece nikada vise trpiti bol i patnju 
- eglantina
- sir_oliver_oliver
#773 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Zakasnili smo ....
-
amelino
- samrichakk
#775 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Kako su juzni....nista ne valjaju